Къде в Бургас? (28)

• 88 441
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
знаете ли дали в метро се продават водораслите са суши Нори ???

# 256
  • Бургас
Ивс, Синара Hug  bouquet

# 257
  • Бургас
 bouquet
Здравейте ,грижа се за една възрастна дама и
имам нужда от количка за инвалиди ако имате излишна от дядовци баби и т н
и да ми я подарите ще бъда безкрайно благодарна
Инвалидни колички се дават безплатно от една служба в сградата на гинекологичната клиника на д-р Михайлов. Отиваш там и ти обясняват процедурата. Най-добре на място да отидеш и провериш.

Службата е "Социално подпомагане". Подава се молба, ще искат и някои документи и след няколко седмици ( пак зависи), се дава безплатно.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 22:05 от bissera

# 258
Знаете ли откъде се хваща автобус за Ямбол? И на каква цена е ?

# 259
на автогарата зад била има на често маршрути за Ямбол.

# 260
 bouquet
Здравейте ,грижа се за една възрастна дама и
имам нужда от количка за инвалиди ако имате излишна от дядовци баби и т н
и да ми я подарите ще бъда безкрайно благодарна
Инвалидни колички се дават безплатно от една служба в сградата на гинекологичната клиника на д-р Михайлов. Отиваш там и ти обясняват процедурата. Най-добре на място да отидеш и провериш.

Службата е "Социално подпомагане". Подава се молба, ще искат и някои документи и след няколко седмици ( пак зависи), се дава безплатно.
Благодаря:) след празниците ще опитам аз съм чужда. На тези който се е надявала да я гледат са починали . HugТакъв е живота.

# 261
  • Бургас
Някой да ми препоръча от къде може да се вземе хубав чушкопек?!
купих си от Баумакс за 35.99 лв., малко ми е големичък, след това видях в Практикер абсолютно същия за 29.99 лв. и накрая намерих на пазарчето зад  ZONA FOR HOME в Славейков в едно магазинче няколко вида- и по-малки, и по-големи чушкопеци и си умрях от яд, мисля, че малкият беше 21 лева

# 262

На каква цена е автобуса ли?  Mr. Green Сори, не се стърпях, да не се обидиш от шегата  Hug

И един въпрос, който май се коментира всяка година по това време, но не ми се рови назад  Embarassed Къде има разнообразие от раници на Габол?

P.S. И още нещо се сетих, не съвсем по темата. Утре е официален почивен ден, в такъв случай има ли синя зона или ...? Т.е. да ставам ли сутринта в 8ч. да пращам смс-и или да се спя мирно и тихо?

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 17:30 от ivss

# 263
  • Бургас
Утре е официален почивен ден, в такъв случай има ли синя зона или ...? Т.е. да ставам ли сутринта в 8ч. да пращам смс-и или да се спя мирно и тихо?
Не, недей да изпращаш:
Работно време : от 08:00 до 18:00 часа в работни дни

# 264
  • Burgas
Раници Габол има в Славейков,в книварница Браво и при арменците срещу ВИК.

# 265
LaDiDa, anik79, благодаря ви   bouquet

# 266
Иве,раници "Габол" има в Метро,още в началото като влезеш има два три "купа" с раници,малко по-нататък-също,на закачалки,
на Васко му купих от книжарницата до "Експресбанк"-на "Кирил и Методий",книжарницата е на "Хемус",има продукти на "Габол"......

ЗНАЕТЕ ЛИ,къде има детски часовници на "Суотч флик флак"-водоустойчиви са......гледам ги по сайтове,но ми се ще да ги видя и "лично" Simple Smile

Хубав ден,момичета Simple Smile

# 267
  • Бургас
Здравейте,
зарибила съм се да си купя от тези рокли, които сега излизат на мода явно, виждала съм на някои места, но не достатъчно. Малко ми е трудно да ги опиша - обикновено са дънкови или сиви, или черни, или кафяви, често имат качулки, джобове, декоративни шевове, копчета, ципове (имат леко готик вид според мен като цяло), съставени са от минимум 2 различни вида плата. На този сайт има такива: http://lucy.bg/index.php?module=collection&action=collection, ама нямам идея как да линкна конкретна снимка. Ходих в магазина им на Дупките, също и в Престижа има техни неща, ама не намерих точната рокля Wink. Та някой ко е виждал някъде такива рокли на други фирми, много ще съм благодарна, ако сподели.   bouquet

И аз искам такава рокля!  Simple Smile
Бях харесала дълга, дънкова, с качулка и леки дантелки  Laughing на тази фирма Lucy. Имаше ги в "Престиж"-а на Младост. Бяха 65лв., после ги намалиха на 60лв. (какво намаление, а?  Laughing)
Но, докато се натуткам, вече ги няма...

Ако някой види такава рокля из магазините, да свирка!

# 268
Здравейте,
зарибила съм се да си купя от тези рокли, които сега излизат на мода явно, виждала съм на някои места, но не достатъчно. Малко ми е трудно да ги опиша - обикновено са дънкови или сиви, или черни, или кафяви, често имат качулки, джобове, декоративни шевове, копчета, ципове (имат леко готик вид според мен като цяло), съставени са от минимум 2 различни вида плата. На този сайт има такива: http://lucy.bg/index.php?module=collection&action=collection, ама нямам идея как да линкна конкретна снимка. Ходих в магазина им на Дупките, също и в Престижа има техни неща, ама не намерих точната рокля Wink. Та някой ко е виждал някъде такива рокли на други фирми, много ще съм благодарна, ако сподели.   bouquet

И аз искам такава рокля!  Simple Smile
Бях харесала дълга, дънкова, с качулка и леки дантелки  Laughing на тази фирма Lucy. Имаше ги в "Престиж"-а на Младост. Бяха 65лв., после ги намалиха на 60лв. (какво намаление, а?  Laughing)
Но, докато се натуткам, вече ги няма...

Ако някой види такава рокля из магазините, да свирка!

аз не разбрах за коя рокля питате ?? Embarassed

# 269
  • Бургас
Някой може ли да ми каже дали утре работи лаборатория Лина ?
Много ми е важно, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт