Къде в Бургас? (28)

• 88 483
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Belle Fleur
Ентусиаст
    Лабораторно оборудване и консумативи
    Рентгенови лаборатории и оборудване

МЕДИКО-ДИАГНОСТИЧНА КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ЛИНА ЕООД

телефон:             056 801941      

Гугала показва това дано съм била полезна

# 271
Ако търсиш лаборатория, обади се в частните болници  и поликники - работят. Ако искаш Лина ( http://www.lina-bg.com/contact.html ). Обади се по телефона и попитай, според мен все някоя ще работи.

Ако ти е спешно се обади в Дева Мария (имат лаборатория, мисля денонощно).

# 272
  • Бургас
Благодаря ви за отзивчивостта!

# 273
Здравейте,
имам две въпросчета
1. Къде има пункт за изкупуване на хартия?
2.Мога ли да купя от някъде четка за прахосмукачката си (samsung)?
Благодаря ви предварително   bouquet !

# 274
Раници Габол има в Славейков,в книварница Браво и при арменците срещу ВИК.
Бихте ли ми казали къде точно е тази книжарница и....ВиК къде е в Славейков?
Някой виждал ли е /и къде/ репеленти, които се залепват и имат 48ч трайност?

# 275
  • Бургас
Момичета,бихте ли ми помогнали ,от къде да купя икона...преди време бях видяла не6то такова-Богородица с младенеца,върху изрязан дървен кръг,много ми хареса....но нямам идея къде се продават....благодарна съм за всяка помощ!  bouquetили класи4еска хубава икона!

# 276
Момичета,бихте ли ми помогнали ,от къде да купя икона...преди време бях видяла не6то такова-Богородица с младенеца,върху изрязан дървен кръг,много ми хареса....но нямам идея къде се продават....благодарна съм за всяка помощ!  bouquetили класи4еска хубава икона!

в църквите - Св. Атанасий в Изгрев, Св. Богородица, Св. Кирил и Методий.
Онзиден купихме от Св. Атанасий.

# 277
  • Бургас

в църквите - Св. Атанасий в Изгрев, Св. Богородица, Св. Кирил и Методий.
Онзиден купихме от Св. Атанасий.
  bouquet Благодаря, мила!

# 278
  • Burgas
Раници Габол има в Славейков,в книварница Браво и при арменците срещу ВИК.
Бихте ли ми казали къде точно е тази книжарница и....ВиК къде е в Славейков?
Някой виждал ли е /и къде/ репеленти, които се залепват и имат 48ч трайност?
Ох,как да обясня,много съм трудна в обясненията Crazy Значи книжарницата е като тръгнете по голямата улица на технополис(май разделителна се казва)карате само направо,минавате магазин Сараот дясно на улицата,а от другата страна е парка,подминавате,по надолу има две кафета в една бяла кооперация и в тази кооперация зад кафетата е книжарницата.
А арменците са преди тази кооперация се завива в дясно,кара се само напред и на ъгала е ВИК и отсреща малко по нагоре са арменците.
 ooooh!Дано сте разбрали нещо.

# 279
Момичета къде в Бургас продават турски прахове и омекотители.Откак си взех от Турция,не искам да  чуя за българския им вариант.

В "Славейков" срещу ВИК има магазин за 1 лев, където се продават турски прахове, омекотители и памперси.
Някой може ли да ми даде ли по-точен ориентир къде се намира въпросното магазинче?

Мога да добавя в близост до НАчално базово училище М,Лъкатник /Учителския институт/ и детска градина "Детелина". Блока  е 82, до него са бл. 81 и 116  Peace
Погледни в бгмапс, ако имаш възможност  Peace

В същата кооперация се намират и арменците Peace

# 280
Момичета, от къде мога да купя голяма тента на приемлива цена? Дали има промоция някъде в момента, т.е. в края на сезона  Grinning

# 281
Някой може ли да ме свърже или да ми  препоръча жена, която да се грижи за възрастен човек, може и на лични

# 282
ЗНАЕТЕ ЛИ,къде има детски часовници на "Суотч флик флак"-водоустойчиви са......гледам ги по сайтове,но ми се ще да ги видя и "лично" Simple Smile

Хубав ден,момичета Simple Smile

Суотч съм си купувала от един малък магазин точно срещу Макдоналдс на главната, но дали имат флик флак, нямам идея.

Видях по-напред в темата, че някой е питал за индийски магазин в който има къна, аз също се присъединявам към питането.

# 283
  • Бургас

2.Мога ли да купя от някъде четка за прахосмукачката си (samsung)?
Благодаря ви предварително   bouquet !
ритони. универсална четка за прахосмук - 10лв

# 284
мацки, кво стана с Бургаската отчетна темичка? Нещо не намирам отчетните по градове... Махнаха ли ги?
пуснах една темичка и ще помоля за коментари, ако сте наясно Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=608305.0

Общи условия

Активация на акаунт