Къде в Бургас? (28)

• 88 364
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Моля Ви да ми препоръчате фирма или техник, за зареждане на климатика с фрион!
Благодаря Ви!

# 181
  • Бургас
Някой знае ли къде са се преместили Смарти парти?

# 182
  • Бургас
Чушкопек бях видяла скоро с брошура на Метро.

За климатиците - http://www.expertclima.com/

# 183
Някой знае ли къде са се преместили Смарти парти?

на Филип Кутев 8 срещу кортовете до Приморец.
Голяма реновирана къща представлява.

# 184
Препоръчайте ми частна детска ясла в центъра на града?
В нета открих стари теми, но телефоните на са актуални.
Питането е за моя приятелка, с момченце на 2г. и половина.

тук до нас има нещо като забавачница,но има и легла.Имам съседка,която си оставя детето от понеделник до петък от сутринта до 5 часа,там спи и се храни.Става въпрос за ул.Александър Стамболийски,но незнам кой номер е.намира се между Шейново и Патриарх Евтимий точно срещу аптека Здравчева.

# 185
  • На морето!
Момичета къде в Бургас продават турски прахове и омекотители.Откак си взех от Турция,не искам да  чуя за българския им вариант.

В "Славейков" срещу ВИК има магазин за 1 лев, където се продават турски прахове, омекотители и памперси.
Някой може ли да ми даде ли по-точен ориентир къде се намира въпросното магазинче?

# 186
  • Бургас
Момичета къде в Бургас продават турски прахове и омекотители.Откак си взех от Турция,не искам да  чуя за българския им вариант.

В "Славейков" срещу ВИК има магазин за 1 лев, където се продават турски прахове, омекотители и памперси.
Някой може ли да ми даде ли по-точен ориентир къде се намира въпросното магазинче?

Мога да добавя в близост до НАчално базово училище М,Лъкатник /Учителския институт/ и детска градина "Детелина". Блока  е 82, до него са бл. 81 и 116  Peace
Погледни в бгмапс, ако имаш възможност  Peace

# 187
Много точно обяснение, ето и картата: http://www.bgmaps.com/map/burgas

Не знам дали работят в неделя, но утре мога да проверя.

# 188
благодаря ви момичета страхотни сте!Утре тръгвам на обиколка !
 Hug

# 189
  • Бургас
аз да попитам къде мога да намеря синджир за чанта
В кинкалериите, които са до у-ще Кирил и Медотий, сигурно ще има
благодаря за там не се сетих

# 190
  • у дома
Извинявам се, помня, че е питано вече, но беше отдавна  Embarassed Търся фирма за почистване, най-вече ме вълнува да почистват мека мебел.
Виви аз питах ама отговор не получих, моля ако разбереш нещо, пиши на лични  Hug

# 191
  • Бу-у-урга-а-ас
Ако довечера не дам номер на една фирма, ме подсетет на лични. Мисля, че бяха Дарко и ми миха прозорците на терасата. Имам визитки в кабинета, но трябва да се сетя да погледна.
Извинявам се, помня, че е питано вече, но беше отдавна  Embarassed Търся фирма за почистване, най-вече ме вълнува да почистват мека мебел.
Виви аз питах ама отговор не получих, моля ако разбереш нещо, пиши на лични  Hug

# 192
Извинявам се, помня, че е питано вече, но беше отдавна  Embarassed Търся фирма за почистване, най-вече ме вълнува да почистват мека мебел.

мнение нямам обаче. грижат се за чистотата на х. България.

http://www.facebook.com/blyasak.pochistvane?ref=ts

# 193
  • Burgas
Имам една позната която ходи по къщите и чисти с прахосмукачка(от тея скъпите как се казваха,забравих)една приятелка редовно я вика,да й чисти килимите,дамаските,матрака,доволна е.Ако ви интересува ще питам за телефон.

# 194
Момичета, къде си перете килимите, но да сте доволни и да го вземат от дома Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт