Къде в Бургас? (28)

• 88 505
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
От къде мога да купя щипка за банкноти? Някой магазин за портмонета и такива неща?
Арта в пиргоса, бившето кино Родина  Peace

# 511
  • Бургас
Здравейте мили дами ,може ли някой да ми помогне търся магазин в бургас където да продават кутии за подарък  Rolling Eyes

Освен в "Джъмбо", кутии за подаръци има и в Мола на 2-ри етаж, магазин "Техномаркет home", до "Хиполенд".

# 512
Мария, благодаря за отговора  bouquet
След кратко търсене из нета и питане сред познати извадих имената на четирима доктора. Ще видя къде ще го водя.

# 513
Дами, моля за помощ, не знам къде да попитам и затова реших да попитам тук а ако им друга тема, моля дайте линк.
Трябва ми добър лекар алерголог или пулмолог за сина ми.При най-леката настинка или вирус инфекията слиза веднага в гърдите и постоянно е с бронхити, да не говорим колко антибиотици е изпил.
може би в здравната тема могат да помогнат повече с координати на лекари,аз се сещам единствено да направите консултация с лекар от ТУб диспансера,но от приятелки чувам че водят децата в СОфия .

# 514
Дами, моля за помощ, не знам къде да попитам и затова реших да попитам тук а ако им друга тема, моля дайте линк.
Трябва ми добър лекар алерголог или пулмолог за сина ми.При най-леката настинка или вирус инфекията слиза веднага в гърдите и постоянно е с бронхити, да не говорим колко антибиотици е изпил.
За добър детски  алерголог /пулмолог , препоръчвам др. Филчев , но  доктора е от София , ако искате мога да ви пратя  негови координати .
За Бургас  съм много доволна от др. Силва Шивачева  Peace

# 515

Съвети не давам, говоря от опит, прецени дали да ми се довериш. Дълги години се борих с алергии и астми, и бронхити, излекувах се когато изхвърлих фармацевтичните медикаменти. Билкарство, спорт, каляване и хомеопатия помагат ефикасно и бързо. На мен ми помогна д-р Татяна Джукло - хомеопат и педиатър. Преди не можех да излизам навън от пристъпи, сега тичам по плажа. Ако прецениш, че това е вашият вид лечение ще дам координати.

# 516
Бихте ли ми посочили добър адвокат?По-възможност най-добрият в региона.Чувала съм за Мусинов или нещо подобно,дали е добър?

# 517
Az sam dovolna ot advokat Veselina Vasileva

# 518
  • Бургас
Бихте ли ми посочили добър адвокат?По-възможност най-добрият в региона.Чувала съм за Мусинов или нещо подобно,дали е добър?
Мосинов се казва... Зависи за какво ти трябва адвокат. Всеки се е специализирал и профилирал.

# 519
  • Бургас
След доста обиколки по УНГ и д-р Цонева, вече бяхме решили да ходим в София. Една майка ми даде координатите на д-р Кисьова Варна. Много съм доволна. Ако искаш координати, мога да ти дам, но аз пиша в гугъл: "Медицински център Кисьови Варна" и там излиза телефон.

# 520
Момичета, много благодаря   bouquet

# 521
Кашпичка,моля те,само не води детенцето при Цонева.На първо място ми е в списъка с некомпетентни лекари.Радвам се да прочета,че вече има по-голям избор на пулмолози в Бургас,преди все към Цонева изпращаха.

# 522
  • София
По наказателни дела: адв. Благой Потеров.
По граждански дела:  адв. Грънчева (не си спомням първото име).
За връщане на земеделски земи: адв. Атанас Железчев. (От София е, но често пътува до Бургас заради дела.)

# 523
Здравейте момичета, да знаете някъде в Бургас да продават продукти на "Кнор" newsm78

# 524
  • Бургас
Цитат
Здравейте момичета, да знаете някъде в Бургас да продават продукти на "Кнор"

В Метро има, но може да провериш и другите големи магазини.

Общи условия

Активация на акаунт