Къде в Бургас? (28)

• 88 467
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Искам да питам някой по назад в темата беше писал ,че има някъде на Гладстон магазин за техника втора употреба. Може ли да кажете къде е тъй ,като нещо не мога да го открия.....

# 526
  • Бургас
Искам да питам някой по назад в темата беше писал ,че има някъде на Гладстон магазин за техника втора употреба. Може ли да кажете къде е тъй ,като нещо не мога да го открия.....

Виж стр. 25-26 Peace

# 527
  • Бургас
Здравейте, някой знае ли склад за кучешка и котешка храна

# 528
Здравейте, някой знае ли склад за кучешка и котешка храна
склад не знам, но има няколко доста добре заредени магазини Peace

# 529
  • тъгата в мен
Търся магазин с разнообразни абажури.(за детска стая).Около нас само кич до кича...
п.п.
И още едно въпросче-някой отоплява ли се с конвектор?Дали наистина е икономични и не вдига шум?

Последна редакция: сб, 08 окт 2011, 23:09 от сврачето

# 530
Момичета, пак имам питане, но този път ми е спешно-търся детска пижама с дълъг ръкав, по възможност от тези на "Дисни" Praynig

# 531
  • Бургас
И още едно въпросче-някой отоплява ли се с конвектор?Дали наистина е икономични и не вдига шум?

Аз ти препоръчвам инфрачервените - нагряват предметите, антибактериални са и аз шум изобщо не може да става дума. Нашия го взехме преди много години от Ритони и беше доста скъп, но от миналата година ги гледам в Баумакс и са до 100 лв. За мен няма по-добър уред за зимата.

# 532
  • Бургас

Конвектор имам Делонги. Добри са. Peace
Не са съвсем безшумни. И не бих казала, че са много икономични /зависи дали ти трябва да го пуснеш за няколко часа или за цял ден/.
Поне гледай да не е някоя измислена марка, че те бръмчат и харчат още повече.

# 533
Търся магазин с разнообразни абажури.(за детска стая).Около нас само кич до кича...
п.п.

абажури в Домко-с детски мотиви

И ние сме с конвектор-съвсем не е икономичен,на студеното го пускам на 4,а като затопли-на 1,има и вентилатор-тогава бръмчи само,но нашия е отпреди няколко години,сегашните нови модели сигурно ще са по -добри.ДОбър вариант е вместо климатик.Но нашия пак изсушава въздуха и предизвиква събиране на прах около него.

Ношничка на Дисни не съм търсила,но купувам с дълъг ръкав от Калогера,по-евтини от Венера(на Оборище,и детските магазинчета зад у-ще Кирил и Методий,и още по-евтини,но без голямо разнообразие-от 13-ти февруари(към новия Свободен).Сега се сетих с хубави картинки има и в магазинчето за хавлии на Кирил и Методий.

# 534
Steltion ,можеш ли да ми дадеш линк към такъв конвектор инфрачервен и антибактериален който имаш в предвид,защото миналата зима за детската купихме нещо подобно от Варна,но много скъпо-към 700лв,голямо като размер,плоско,излъчва топлина като вълните на тялото-дали става въпрос за същото нещо-да видя какво е за 100лв?

# 535
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми магазин за цветя. За предпочитане е да е в центъра, че няма да имам много време за обикаляне. Искам да поръчам букет от петък за събота, но не съм запозната къде мога да го направя.

# 536
Освен в х-л България и Аквата къде другаде има плувни басейни през зимата? То на моите години вече малко срамота тепърва да се уча да плувам, ама... мераци  Blush

# 537
  • Бургас
Steltion ,можеш ли да ми дадеш линк към такъв конвектор инфрачервен и антибактериален който имаш в предвид,защото миналата зима за детската купихме нещо подобно от Варна,но много скъпо-към 700лв,голямо като размер,плоско,излъчва топлина като вълните на тялото-дали става въпрос за същото нещо-да видя какво е за 100лв?

Гледах актуалната брошура на Баумакс, но не ги видях, ако имаш време иди на място и попитай. Иначе този на Теси се води конвекторен, но е с IR нагряване http://www.tesy.com/bg/products/otoplitelni_uredi_za_doma/konvek … onvektori/mc_201/

Магазин за цветя в центъра - на Сливница 29 - Тони.
Ако искаш ще ти дам телефона и - казваш какви цветя предпочиташ, до каква цена и цветова гама и оставаш приятно изненадана от резултата. Правят и доставки. Тук можеш да видиш нейни букети http://www.facebook.com/profile.php?id=1058991872&sk=wall#!/media/set/?set=a.109762465736257.5064.100001075136073&type=3

Плувни басейни има в Младежкия дом, в Приморец и в Поморие, ако не ти е далече.

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 14:08 от Steltion

# 538
Освен в х-л България и Аквата къде другаде има плувни басейни през зимата? То на моите години вече малко срамота тепърва да се уча да плувам, ама... мераци  Blush
В Младежкия дом, басейна е ремонтиран 5лв на час за възрастни Peace

# 539
Моля, препоръчайте ми магазин за цветя. За предпочитане е да е в центъра, че няма да имам много време за обикаляне. Искам да поръчам букет от петък за събота, но не съм запозната къде мога да го направя.
На ул. Хр. Ботев след Офис1 /посока гарата/ Там и доставка правят
Срещу у-ще В. Априлов

Общи условия

Активация на акаунт