Къде в Бургас? (28)

• 88 362
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • у нас
  Можете ли да ми обясните къде тоно се намират пясъните фигури?

В парк "Езеро", до Конната база.

# 61
  Мерси:)

# 62
  • Бургас
Препоръки за магазин за дамски официални облекла - костюми, ризи??? Преди много си падах по русенските фирми, но къде в града има такива магазини незнам Thinking

Аз харесвам магазини за дамска мода "Росита". Има на ул. "Георги Кирков" /уличката на кафе Малибу/, на ъгъла с ул."Възраждане". Точно зад казаните  Mr. Green и другият им магазин е на "Александровска", след Паметника в посока Стомотологията, пада се от ляво /както някой по-назад в темата спомена/.

Ето тук е описано по-точно местонахождението намагазина:
http://rosita.bg/index.php?m=836&lang=1

На Кенсол магазина се намира на "Александровска" , срещу Макдоналдс, до Първа инвестиционна банка, а аутлета се намира под болница "Света СОфия".

И едно предложение от мен - магазин "Дафне". Пак на "Георги Кирков", точно срещу Малебу, до детски магазин "Мс бебе"  Peace

# 63
Някой ползвал ли е солариума в спортна зала Атлас, да даде отзиви? Освен това ме интересува имат ли вертикален и колко струва, благодаря!

# 64
Аз харесвам магазини за дамска мода "Росита". Има на ул. "Георги Кирков" /уличката на кафе Малибу/, на ъгъла с ул."Възраждане". Точно зад казаните  Mr. Green и другият им магазин е на "Александровска", след Паметника в посока Стомотологията, пада се от ляво
И едно предложение от мен - магазин "Дафне". Пак на "Георги Кирков", точно срещу Малебу
"Росита" вече нямат магазин на ул.Александровска, а само този след МалИбу Mr. Green

# 65
  • Бургас
Аз харесвам магазини за дамска мода "Росита". Има на ул. "Георги Кирков" /уличката на кафе Малибу/, на ъгъла с ул."Възраждане". Точно зад казаните  Mr. Green и другият им магазин е на "Александровска", след Паметника в посока Стомотологията, пада се от ляво
И едно предложение от мен - магазин "Дафне". Пак на "Георги Кирков", точно срещу Малебу
"Росита" вече нямат магазин на ул.Александровска, а само този след МалИбу Mr. Green

Благодаря за поправката  Peace

# 66
Здравейте! Виждали ли сте някъде продукти на "Мавала"? Търся този заздравител http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=236686, но за сега безуспешно? Случайно да има аптеки ремедиум в нашия град?
Продукти на Мавала има в парфюмерията,която е точно на входа на Безистена.

# 67
  Не знам дали въпросът ми е точно за тук, но някой знае ли някакви актуални координати на логопед Златка Цинцева?

# 68
Едно време в Пиргос имаше склад за ядки Торнадо. Знаете ли къде е сега?
Суров бадем килограм беше на 12.00лв., такава цена не мога да намеря, както и на всички останали ядки на Торнадо.

# 69
  • На морето!
Здравейте, знаете ли къде в Бургас продават хартиени фенери?

# 70
Здравейте! Виждали ли сте някъде продукти на "Мавала"? Търся този заздравител http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=236686, но за сега безуспешно? Случайно да има аптеки ремедиум в нашия град?
Продукти на Мавала има в парфюмерията,която е точно на входа на Безистена.
Хиляди благодарности!   bouquet

# 71
# 72
Като  бях в   Тайланд  вечер на плажа , често  влюбени двойки пускаха такива хартиени  фенери , много  е красиво Simple Smile)

# 73
И освен този Данчо за килимите,който не си вдига телефона,няма ли друга фирма която да взима килими от вкъщи,защото майка ми нямат кола,и не може да ги занесе на автомивка?

Здравейте! Присъединявам се към питането. По възможност и да има опция да го изтупат килима преди прането. Благодаря предварително за информацията!   bouquet

Аз моите ги давам на едно момче Боби, вече трета година, взима ги, пере, връща.  Wink
Ако някой иска може да звънне - 0898399025

# 74
 Момичета,моля за помощ!
От къде мога да купя билети за Шоуто на Комиците?
На сайта им пише,че се продавали на пл.Тройката в шатра на Захарни заводи.
Аз ли съм нещо кьорава,ама 2 пъти я обиколих тази Тройка и не видях такава шатра...
Дано да не съм закъсняла! Hug

Общи условия

Активация на акаунт