Къде в Бургас? (28)

• 88 337
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,
да знаете някъде в момента да продават хубави и сладки дини, че това лято още не съм случила на такава?

като влизаш от главният вход на Краснодар(между бутката за вестници и агроаптеката) след малкото "островче " с цветя първата сергия в ляво.Едно младо момиче ги продава по принцип;до нея има една бабка с бяла коса,която е там поне от 3 години.Пада се първата сергия  като хванеш"коридорчето" към магазинчетата за риба . Аз тази година само от там взимам и съм много доволна.

Благодаря!   bouquet

# 46
  • Бургас
Здравейте,
да знаете някъде в момента да продават хубави и сладки дини, че това лято още не съм случила на такава?
Уникални сладки български дини купувам само от плод-зеленчука на Републиканска при Йовка точно след офиса на Еконт в посока Славейковото пазарче.  Peace

Явно сме съседки! Само да добавя, че и пъпешите са супер!

# 47
Здравейте! Виждали ли сте някъде продукти на "Мавала"? Търся този заздравител http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=236686, но за сега безуспешно? Случайно да има аптеки ремедиум в нашия град?

# 48
Някой знае ли къде има магазин за макси мода... мъжки дрехи и обувки?  Rolling Eyes

никой ли незнае? Sad  трябва ми за утре... Rolling Eyes

# 49
Здравейте,
Уникални сладки български дини купувам само от плод-зеленчука на Републиканска при Йовка точно след офиса на Еконт в посока Славейковото пазарче.  Peace

Явно сме съседки! Само да добавя, че и пъпешите са супер!

това след светофара на КиМ ли се пада,чтам не знаех да има офис на Еконт.Че и аз да взема едно пъпешче.По принцип купувам пъпеши и дини от Гладстон срещу Младежкия дом,но напоследък ми се падат отвратителни.Но и аз не умея да познавам отвън по кората.

# 50
БЛагодаря момичета за отговорите,за кухните.
_az_ ,фирмата която си дала как работи?В смисъл цените как са?

# 51
  • Бургас
Някой знае ли къде има магазин за макси мода... мъжки дрехи и обувки?  Rolling Eyes

никой ли незнае? Sad  трябва ми за утре... Rolling Eyes

Тедка, не знам какъв е избора, но в момента се сещам само за магазин Рила на ул.Фердинандова и магазина за макси мода на първият етаж в базара.

# 52
  • Бургас

Аз да попитам къде мога да продам буркани.Имам много и се чудя какаво да ги правя?

Преди време имаше обяви в ало б-с, че изкупуват, но за смешни стотинки.

# 53
  • Бургас

Denito,

след светофара на КиМ вървиш в посока  Славейковото пазарче.Има един магазин веднага след светофара, но не говорим за него.Минаваш две пресечки / движиш се от страната на пазарчето / и ще го видиш.
Аз нищо не разбирам, но мъжът ми ги купува от там.

# 54
Препоръки за магазин за дамски официални облекла - костюми, ризи??? Преди много си падах по русенските фирми, но къде в града има такива магазини незнам Thinking

# 55
  • Бургас
Има ли някъде блъскащи колички в момента?

# 56
  • Бургас
Препоръки за магазин за дамски официални облекла - костюми, ризи??? Преди много си падах по русенските фирми, но къде в града има такива магазини незнам Thinking

Има един магазин на ул. Патриарх Евтимий, между Сливница и Княз Борис, но не знам номера. Трябва да се поогледаш, не се забелязва лесно.

# 57
  • Бургас
Обещала съм на бабчето до утре да й намеря техник за пералнята, който да дойде на място да я погледне. Да препоръчате някой?
Супер доволна съм от техника на Аристон. Не му знам името, но само него пращат. Преди 2 дни пералнята на комшийката (извънгаранционна) протече и насрочиха час за следващия ден. Беше много мил, учтив и въпреки, че малката му се навираше в ръцете ремонтираха заедно. Сервиза е Ренус - 056/853333

# 58

Denito,

след светофара на КиМ вървиш в посока  Славейковото пазарче.Има един магазин веднага след светофара, но не говорим за него.Минаваш две пресечки / движиш се от страната на пазарчето / и ще го видиш.
Аз нищо не разбирам, но мъжът ми ги купува от там.

ясно,ще го намеря къде е ,благодаря.
Русенски  май не са,но по Александровска посока Стоматологията има много такива за костюми,ризи,има и рокли,майка ходи и в  едно малко магазинче на уличката където преди беше Бонжура(но аз не го харесвам това магазинче,всичко е адски наблъскано),и тези на Кенсол,а този на Патриарх Евтимий е на Карима(Карина),на витринката има и детски дрешки...
Има ли някъде блъскащи колички в момента?
само за Поморие се сещам като най наблизо,в Несебър също има Лунапарк в момента.Тук в Бургас дали ги изместиха някъде количките не разбрах.

# 59
  Можете ли да ми обясните къде тоно се намират пясъните фигури?

Общи условия

Активация на акаунт