Къде в Бургас? (28)

• 88 350
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Миналото лято купихме на едно детенце за подарък костюм на Батман от Карфур. Имаше и някакви маски.
До Новата поща има един магазин за играчки "Вега", в който съм виждала различни видове костюми, но не съм ходила там от миналото лято. Предполагам, че все още магазинът си е там.

И аз да си задам въпроса: Къде в Бургас могат да се купят изгодно чамови мебели?

# 31
Здравейте,
да знаете някъде в момента да продават хубави и сладки дини, че това лято още не съм случила на такава?

# 32
gg-bg   на Краснодар са най-хубавите дини

Аз да попитам къде мога да продам буркани.Имам много и се чудя какаво да ги правя?

# 33
  • Бургас
Аз да попитам къде мога да продам буркани.Имам много и се чудя какаво да ги правя?

Аз събирам буркани от тия, средните -

http://laskas.com/ufiles/2010-07/stykleni-butilki-i-burkani-opak … aj-gr-plovdiv.jpg

и ги нося на един чичо на "Краснодар", медар. Той купува буркани, но само от определен размер. Но тъй като не мога да събера много, че да забогатея от тях, му ги нося и си взимам мед. Натурална размяна  hahaha

# 34
  • Бургас
И освен този Данчо за килимите,който не си вдига телефона,няма ли друга фирма която да взима килими от вкъщи,защото майка ми нямат кола,и не може да ги занесе на автомивка?

Здравейте! Присъединявам се към питането. По възможност и да има опция да го изтупат килима преди прането. Благодаря предварително за информацията!   bouquet

# 35
  • Бургас
  bouquet

# 36
  • Burgas
Запис   bouquet

# 37
И аз б лагодаря за новата темичка.
Илици знаете ли в центъра къде правят,преди имаше до подлеза,но  като минавах онзи ден ми се стори че я няма барачката???
На Георги Кирков и улицата на Св.София на ъгъла - влиза се в едно дворче. Закуски продават в същото
благодаря ти,сетих се къде е това.

# 38
  • Бургас
Здравейте,
да знаете някъде в момента да продават хубави и сладки дини, че това лято още не съм случила на такава?
Уникални сладки български дини купувам само от плод-зеленчука на Републиканска при Йовка точно след офиса на Еконт в посока Славейковото пазарче.  Peace

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 19:11 от LaDiDa

# 39
Някой знае ли къде има магазин за макси мода... мъжки дрехи и обувки?  Rolling Eyes

# 40
  • Бургас
аз да кажа, че пак попаднах на стари торти от амадеуса  Close хубаво се бях зарекла да не взимам повече нищо от там.  Close

# 41
Здравейте,
Уникални сладки български дини купувам само от плод-зеленчука на Републиканска при Любка точно след офиса на Еконт в посока Славейковото пазарче.  Peace

Ladida, благодаря, ще ги пробвам!

Sveta29, пазара на Краснодар е много широко понятие. Аз точно от там съм вземала някои от най-кофти дините, ама може и да има някой търговец, на който да са хубави - ако кажеш точно кой - ще пробвам и от там.

# 42
Ани,   bouquet !
Summer Wine, намери ли пастел за драскотини по колата? И аз търся!

# 43
Ани,   bouquet !
Summer Wine, намери ли пастел за драскотини по колата? И аз търся!
Не съм търсила, днес не ми остана време.  Tired

# 44
Здравейте,
Уникални сладки български дини купувам само от плод-зеленчука на Републиканска при Любка точно след офиса на Еконт в посока Славейковото пазарче.  Peace

Sveta29, пазара на Краснодар е много широко понятие. Аз точно от там съм вземала някои от най-кофти дините, ама може и да има някой търговец, на който да са хубави - ако кажеш точно кой - ще пробвам и от там.

като влизаш от главният вход на Краснодар(между бутката за вестници и агроаптеката) след малкото "островче " с цветя първата сергия в ляво.Едно младо момиче ги продава по принцип;до нея има една бабка с бяла коса,която е там поне от 3 години.Пада се първата сергия  като хванеш"коридорчето" към магазинчетата за риба . Аз тази година само от там взимам и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт