Къде в Бургас? (28)

• 88 597
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
къде  има  балатуми  на   разумна  цена  така да се каже  Simple Smile

# 406
  • Бургас
Виж в Карпетмах по пътя за М.Рудник

# 407
Не е много по темата,но някой да ползва интернет и цифрова на М-тел?Да искаже мнение.
Благодаря преджарително!

# 408
Здравейте, знаете ли ветеринарна аптека в района на Лазур или центъра ?  bouquet

# 409
Здравейте, знаете ли ветеринарна аптека в района на Лазур или центъра ?  bouquet

Отстрани на билковата аптека  Peace

# 410
Благодаря ви момичета, и аз клоня сякаш към плуването, но пък доколкото знам в Младежкия дом басейна е в ремонт, някъде другаде водят ли детски групи.
В х-л Аква има басейн и учител - много е добър с работата с деца и доколкото знам е целогодишно  Peace

# 411
 Ремонтът на басейна в Младежкия дом ще приключи след месец... Аз мисля да запиша дъщеря си, обаче се притеснявам, че е много страхлива, като нищо ще ревне и няма да иска да я учат

# 412
Ремонтът на басейна в Младежкия дом ще приключи след месец... Аз мисля да запиша дъщеря си, обаче се притеснявам, че е много страхлива, като нищо ще ревне и няма да иска да я учат

В х-л Аква има басейн и учител - много е добър с работата с деца и доколкото знам е целогодишно  Peace
\

Благодаря ви дами   bouquet

# 413
Някой знае ли,къде се премести обущарят,който беще срещу новата поща /дюнерите където са сега/?

# 414

Може ли някакви координати?

# 415
Привет мацки!
виждали ли сте по магазините вече зимни комплекти- шал, шапка и ръкавички?
къде из центъра мога да намеря...?
И знаете ли къде продават детски чорапи и чорапогащи на едро?

# 416

Може ли някакви координати?
Това а на хотела, на учителя не знам
Управител: 056 / 83 35 50, Маркетинг: 056 / 83 35 40

Рецепция: 056 / 83 35 35, факс: 056 / 83 35 51

Е-майл: burgas@aquahotels.com

# 417

Отстрани на билковата аптека  Peace

мерси  bouquet

# 418
Препоръчайте ми добър фризьор в района-центъра или около него.

# 419
  • Бу-у-урга-а-ас
Има такава отделна тема за фризьори в Бургас. Потърси я.

Общи условия

Активация на акаунт