Къде в Бургас? (28)

• 88 512
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Кажете къде има магазин за техника втора употреба или уреди на намалени цени с транспортни дефекти ,но да са качествени ?

# 481
  • Paris
И в тази тема да попитам: Къде има хубави кухненски дивани?

# 482
Хубави кухненски дивани гледах в "Салони" на Трапезица  Peace поне на пръв поглед ми хванаха окото...имаше интересни десени и дамаски,където другаде не бях виждала.Също провери и в мебели Явор,пак на Трапезица до Билла.

# 483
  • Paris
Хубави кухненски дивани гледах в "Салони" на Трапезица  Peace поне на пръв поглед ми хванаха окото...имаше интересни десени и дамаски,където другаде не бях виждала.Също провери и в мебели Явор,пак на Трапезица до Билла.
Благодаря ти!  bouquet

# 484
Кажете къде има магазин за техника втора употреба или уреди на намалени цени с транспортни дефекти ,но да са качествени ?
На Сливница,и на Христо Ботев,почти до кръстовището на Сливница и Ботева,аз знам за тези два магазина.Някой скоро писа и за някакъв магазин на ГЛадстон,но аз не разбрах има ли го,няма ли го.В една брошура на магазин Аико също имаше промоции на уреди-мострени,с транс.дефекти ,пишеше до 70% намаление.

# 485
  • Бургас
Къде има хубави /скъпи в повечето случаи/ детски чадъри за момчета - с разни Спайдърмен и подобни? Преди имаше на втория етаж в "Трия". Другаде?

# 486
Къде има хубави /скъпи в повечето случаи/ детски чадъри за момчета - с разни Спайдърмен и подобни? Преди имаше на втория етаж в "Трия". Другаде?
Зад магазин 'Велека ' в комплекс 'Изгрев '   има магазин за играчки , намира се зад  автобусната спирка, там имаше детски чадъри  със анимационни  герои , евтин беше  някъде 6-7 лв .

# 487
Кажете някоя евтина хижа край Бургас. С цени и координати, ако може. Благодаря!

п.п. Може и семеен хотел за повече хора.

# 488
  • Бургас

http://gorskahija.com/

# 489
Здравейте момичета Simple Smile
Искам да питам аз дали знаете някой магазин от който бих могла да закупя ваучер за подарък?
за книжарница - купувала съм от Хеликона ваучери за подарък , на Бонжура имаше на времето...
Сега чета на сайта, че Тенденз предлагат също ваучери ...
а знаете ли и други магазини за обувки, дрехи или др, които да предлагат  - по-лесно ми е така отколкото да купя подарък, които не ми го харесат или не стане на човека

# 490

http://gorskahija.com/
http://www.vilabufo.com/

# 491
  • Бургас
Ками-за дрехи не знам, но ако ти върши работа съм купувала от  Douglas парфюмерията в мола и от Романови-салон за красота срещу Операта.

# 492
  • Paris
Здравейте момичета Simple Smile
Искам да питам аз дали знаете някой магазин от който бих могла да закупя ваучер за подарък?
за книжарница - купувала съм от Хеликона ваучери за подарък , на Бонжура имаше на времето...
Сега чета на сайта, че Тенденз предлагат също ваучери ...
а знаете ли и други магазини за обувки, дрехи или др, които да предлагат  - по-лесно ми е така отколкото да купя подарък, които не ми го харесат или не стане на човека

В Дъглас предлагаме ваучери за подарък. Peace

# 493
  • Бургас
в занимялня слънце как се процедира събота и неделя? може ли родителите да пият кафе там, докато децата беснеят или пак е тип занималня?

# 494
  • Paris
Момичета, освен до Трия другаде знаете ли да има книжарница за учебници втора употреба?

Общи условия

Активация на акаунт