Къде в Бургас? (28)

• 88 586
  • 729
  •   1
Отговори
# 465

Къде боядисват дрехи в различни цветове, т.е. освен в черно и синьо? Засега сме проверили на няколко химически и все няма други цветове, а преди време имаше. Simple Smile

Повтарям си питането, ако някой знае, да казва. Simple Smile

и аз питам минала есен, за едно моя бяло палто. Искам да стане зелено, сиво... Тогава не намерих къде мога да го боядисам. Мисля, да пробвам сама в пералнята? Някой да каже нещо за съвет Simple Smile

# 466
  • Stavanger, Norway
Някой знае ли къде в Бургас мога да намеря стоки на Jumper  на сносни цени  newsm78 Преди 4 години си взех спортен екип на тази марка от илиенци и не е мръднал (само дето го плиснах с Доместос и сега е на бели петънца), та ми се иска пак да си взема нещо на тази марка  Peace

# 467
Преди боядисваха в Изгрев, дългия блок над Пикадили, от страната на социалното

# 468
търся детска шапка за плуване...
някой да знае къде продават?

# 469
  • Бургас
Сега гледах в ИнтерСпорт, в МОЛа, но не обърнах внимание на цените, виждала съм и в Джъмбо.

# 470
  • Бургас
По магазините за спортни стоки има. Аз съм купувала от един до спирката на операта, срещу хлебозавода. Там има и очила, и щипка за нос.  Peace

# 471
а какви са им цените?
ние очила си имаме от лятото... но ни трябват шапка и плавници...

# 472
  • На плажа
Момичета спешно  Praynig...къде в Бургас да си намеря текстилни панделки?

# 473
  • Бургас
Дaни ,
не съм сигурна, но опитай на уличката на тоалетните / извинявай, но аз така я знам / до училище Кирил и Методий. Има два магазина за такива работи - гоблени, копчета, в единия има май и прежди.

# 474
  • Бургас

Хей Данииии, на Бургас ще гостуваш , а ?! Simple Smile
Такива материали можеш да намериш и в магазин "Лале" в блока "Краставицата". Намира се до Трета поликлиника в к-с "Лазур".

Мисля, че този магазин, който ти е посочила pafal  ще ти свърши работа. Намира се на гърба на у-ще "Кирил и Методий", до църквата "Кирил и Методий", в центъра.

# 475
препоръчайте цветарски магазин с по-голям избор на цветя в саксия
Срещу у-ще Васил Априлов  има голям магазин за цветя, минавайки от там ми направи впечатление, че предлагат много цветя в саксии. Намира се малко по-надолу от х-л Атаген в посока Новата поща. Мисля че има голям надпис Цветарски Център или нещо подобно.

Благодаря на Sinara и 30god за магазините за тапицерии и дамаски, за съжаление в нито един не можах да открия необходимата ми тапицерия.

Denito, миналата зима си купих дебел клин от едно магазинче в уличката зад Макдонълдс, може да провериш там.

# 476
текстилни панделки имаш в предвид които могат да се шият,нали?Защото такива има много видове и в магазинчето за шивашки материали отстрани на НХК-то,срещу голямото кафе Йорк.

Наде,в кой от всичките магазинчета има клинове,там само за детски магазини се сещам?И каква тапицерия точно ти трябва?

# 477
Танче, не знам в кой от всичките беше, скоро не съм минавала от там, но те  мисля, че са само един или два за бельо и др.дрехи или поне миналата година бяха сега незнам дали ги има още /може и да са ги махнали/.

# 478
  • Бургас
а какви са им цените?
ние очила си имаме от лятото... но ни трябват шапка и плавници...
Почти нямам спомен, че беше отдавна, а цените едва ли са същите, но шапката и щипката бяха по десет лева някъде, а очилата - 15 да кажем.  Peace

# 479
  • Бургас
Днес мисля да си похапна с уникалната оферта на www.vipoferta.bg

Обяд или вечеря по избор на половин цена в Romance pub&pizza гр.Бургас
http://www.vipoferta.bg/offer.php?aff_id=&offer_id=464

Общи условия

Активация на акаунт