Къде в Бургас? (28)

• 88 510
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Момичета, освен до Трия другаде знаете ли да има книжарница за учебници втора употреба?
Вървиш по ул.Александровска по посока от Хеликона към Новата поща.Подминаваш Руския магазин и следващата пресечка вляво завиваш,минаваш между репчетата и после надясно.Пресечката се пада с/у търговски център Бургас.

Надявам се да съм успяла да го обясня. Peace

Другото място ,което знам е до Стария Елен . Но не съм 100% сигурна ,че работи.

# 496
  • Paris
Момичета, освен до Трия другаде знаете ли да има книжарница за учебници втора употреба?
Вървиш по ул.Александровска по посока от Хеликона към Новата поща.Подминаваш Руския магазин и следващата пресечка вляво завиваш,минаваш между репчетата и после надясно.Пресечката се пада с/у търговски център Бургас.

Надявам се да съм успяла да го обясня. Peace

Другото място ,което знам е до Стария Елен . Но не съм 100% сигурна ,че работи.

Не можах много да се ориентирам, но поне за района се сещам. Ще го търся, благодаря ти!  bouquet

# 497
Здравейте момичета,
Имам нужда от спешна помощ Cry
Искам да направя на майка ми една бутикова торта и търся някоя мама от Бургас, която да твори подобни торти...
Предварително благодаря!!!

# 498
Кажете някоя евтина хижа край Бургас. С цени и координати, ако може. Благодаря!

п.п. Може и семеен хотел за повече хора.

http://gorskahija.com/
http://www.vilabufo.com/

Благодаря и двете не са подходящи. Ще се радвам на други предложения.   bouquet

# 499
  • Бургас

Зад новия съд  /стар БСУ/ на ул. Левски в една кооперация има тунел и в края му има книжарница.

# 500
  • Paris

Зад новия съд  /стар БСУ/ на ул. Левски в една кооперация има тунел и в края му има книжарница.
Тенкс!  bouquet

# 501
Здравейте мили дами ,може ли някой да ми помогне търся магазин в бургас където да продават кутии за подарък  Rolling Eyes

# 502
Здравейте мили дами ,може ли някой да ми помогне търся магазин в бургас където да продават кутии за подарък  Rolling Eyes

В Джъмбо има много хубави.

# 503
  • у дома
В Тюлиб, правят чудеса. Магазина е в краставицата.
А аз ,търся да купя пиано! Много моля за ориентация, от къде?

# 504
А някой знае ли работното му време ?

# 505
Дами, моля за помощ, не знам къде да попитам и затова реших да попитам тук а ако им друга тема, моля дайте линк.
Трябва ми добър лекар алерголог или пулмолог за сина ми.При най-леката настинка или вирус инфекията слиза веднага в гърдите и постоянно е с бронхити, да не говорим колко антибиотици е изпил.

# 506
В Тюлиб, правят чудеса. Магазина е в краставицата.

Както и в мисля "Кадо" се казва магазинчето, до подлеза на операта е, точно до един музикален магазин. И в "Славейков" до Била /като застанеш с лице към входа на Била се пада в ляво кооперацията/ има Китайски ресторант там, магазин за цветя, още един за стъкларии и до него е магазинче за сувенири, момичетата правят чудеса

# 507
Съгласна съм за магазинчето до Била и гласувам с две ръце  Peace
Там правих украсата за кръщенето на детенце и беше невероятна Simple Smile

# 508
От къде мога да купя щипка за банкноти? Някой магазин за портмонета и такива неща?

# 509
  • Бургас
Дами, моля за помощ, не знам къде да попитам и затова реших да попитам тук а ако им друга тема, моля дайте линк.
Трябва ми добър лекар алерголог или пулмолог за сина ми.При най-леката настинка или вирус инфекията слиза веднага в гърдите и постоянно е с бронхити, да не говорим колко антибиотици е изпил.

Сещам се само за д-р Цонева, но координати нямам. Лични впечатления за нея също не мога да изкажа. Мои познати са водили децата си при нея заради астма и от тях я знам.

Общи условия

Активация на акаунт