Къде в Бургас? (28)

• 88 470
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
На тази възраст е подходящо на басейна в хотел България или Караокето. Друг вариант е заведение с външни аниматори, те си имат подходящи сценарии за различни възрасти.

# 571
Да ама сега е много студено никого няма да пуснат на басейн

# 572
  • На морето!
На Кристал Палас не правиха ли пак някакви партита за по-големи дечица?

# 573
Търся по-специално за момче.Те сега хем не са големи, хем не са и малки. Може би нещо с разни игри или дискотека, знам ли. Някой такова място с добри отзиви да знае?

# 574
  • Бургас
защо не ги заведеш момченцата на боулинг, моят населдник също е на 9  и единствените рожденни дни, които е харесал е първият - в аквапарка, но става само за лятото и вторият - в Адикт беше

# 575
  • у нас
Дайте малко повечко инфо за боулингите - освен в Сарафово, май и в М.Рудник има, ама къде точно се намира? И цени ако може?

# 576
Мили мами, трябва ми спешна помощ.Търся къде да празнувам рожден ден на дете на 9год.? Всички клубове, които видях ми се виждат бебешки.Някой може ли да помогне?

В КАраокето правят детска дискотека или Караоке парти.Също преди бях водила детето на детска дискотека в Смарти парти(сега не знам дали ги има още,но предполагам в другите клубове ще организират дискотеки).Друго за което и аз се сещам е да са в някое заведение,и там да поканите някой фокусник,аниматори.Лятото в някой от клубовете предлагаха тематични партита(пиратско например)но сега на закрито не знам как стоят нещата.

# 577
  • Burgas
В неделя бяхме на рож.ден на басейна в България,беше много топло вътре и в басейна водата беше топла,в съблекалните има душове,сушоар,абе добре е.

# 578
Момичета, счупих си стъклото (или каквото и да е там покриващо екрана) на телефона и нямам идея къде да отида да ми го сменят. Може ли да ме насочите?

# 579
  • Бургас
аз съм давала за ремонт мобилни телефони в магазинчето срещу Първо районно на ул. Г.Кирков

# 580
  • у нас
Момичета, счупих си стъклото (или каквото и да е там покриващо екрана) на телефона и нямам идея къде да отида да ми го сменят. Може ли да ме насочите?

На Фердинандова има сервиз за телефони. Намира се под кафето, което е на ъгъла, а на другия ъгъл на пресечката, ако не се лъжа е ул. Съединение, е  пицария Венеция. Над сладкарница Лозенград има магазин за 1 лев, за телефони, после е сервиза, и накрая на редицата до пресечката е кафето.

# 581
защо не ги заведеш момченцата на боулинг, ...

Peace Нямам идея какво представлява боулингът в М. Рудник, но миналата седмица бяхме на РД в Сарафово и децата се забавляваха страшно много, че и родителите. На мен ми хареса, смятам и на моят син там да го направя, макар че е на 7г.  Доколкото разбрах от майката на рожденика, платила е 40лв за 2 часа на едната писта и вече останалото е според консумацията. Тя си беше донесла торта, бонбони и сандвичи хапки. Има и билярдни маси и още някакви игри, но не влязох навътре да видя какви.

# 582
  • Бургас
Да ама сега е много студено никого няма да пуснат на басейн

Ние сме ходили в най-големия студ - януари и февруари.  Mr. Green  Не се разболяха децата. Повечето бяха на 8 год.

# 583
  • Бургас
Дами,трябват ми очички за апликации
ей такива
някъде да сте виждали?

# 584
Nedialka_81, до Трета поликлиника има магазин за материали за мартенички http://www.-spam140-/ - там има със сигурност очички. Има един подобен магазин в центъра на ул.Шипка  - http://martenici-burgas.com/, може и там да провериш

Общи условия

Активация на акаунт