Къде в Бургас? (28)

• 88 303
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
 Не съм Денито, но заповядай http://christian-of-roma.com/ Simple Smile

# 676
Момичета, някой може ли да ми каже от къде да си купя таквиз работки? Thinking

В Карфур и Кауфланд не видях ... Идеи?
Нямам много възможност да обикалям, че на малкия му писва бързо, а ми трябват.

Извинете, че се самоцотирам, ама да напомня за себе си! Днес обиколих всички по-големи магазини и доста магазини за домашни потреби. Оказа се, че такова нещо НЯМА! Много моля, ако някой, все пак някъде, ако ще в квартално магазинче мерне такъв уред да свирка. Оказа се, че ако го поръчам от сайта цената на доставката ще ми е почти колкото цената на артикула... Tired

# 677
Не искам никого да обиждам, но за какво са ти уреди , уиши?  Rolling Eyes Всичко става с ръчички и пръсти и то супер бързо.

# 678
Ми не ми се получават!  Tired
Смотана съм явно и не мога да ги слепна добре. Или се разлепят като ги пека/варя, или стават супер грозни! Явно нещо не правя, като хората ...

# 679
Е, аз не мисля, че има нещо красиво в тея пелмени ама .  Joy Добре де, ако видя някъде ще ти кажа.

# 680
Е, аз класическите, истинските пелмени, едва ли ще се науча да засуквам!  Embarassed
Пък колко са красиви е въпрос на ... небце. Wink

# 681
  • Бургас
Момичета, къде се продават сушени плодове? Търся сушени кокосови парченца, не стърготини. В много зеленчукови магазини продават сушени плодове, но точно кокос няма Confused. Преди продаваха в едно павилионче по Александровска, но отдавна го няма. Някой виждал ли е някъде?

# 682
Кокосови парченца - срещу х-л Космос в магазинчето до лаборатория Лина  newsm78 дано не греша,май там гледах.... а иначе може да провериш в по-големите магазини Пикадили,Била...

# 683
Момичета, къде се продават сушени плодове? Търся сушени кокосови парченца, не стърготини. В много зеленчукови магазини продават сушени плодове, но точно кокос няма Confused. Преди продаваха в едно павилионче по Александровска, но отдавна го няма. Някой виждал ли е някъде?

Лазур устройва ли те? Под руската гимназия. Има кокос на кубчета, пиши ми на лични, ако не ти е далеч да обясня, че там са 100 зеленчука, ще е сложно Simple Smile

# 684
  • Paris
В Карфур. Peace

# 685
  • Бургас
wish, такива формички има в магазина за 1 лв (или евро ли беше  newsm78 ), който се намира срещу Краставицата, на мястото на магазина за компютри. Дали ме разбра  Embarassed....ето карта (бл. 104 или този до него)

# 686
Жива и здрава да си.  Hug
Още днес ще пратя мъжа ми да отиде да провери, че в това време с малкия не можем да излезем.

# 687
  • Бургас
И аз имам едно питане. Някъде из темите бях чела за фирма за интериорни врати, на които цеха  им е  или в Горно или в Долно езеро(во). Помня, че бяха на изгодни цени и друго нямам като спомен. Ако някой може да ми помогне с инфо ще съм много благодарна.

http://www.design-shopov.com/ заповядай

# 688
  • Бургас
Здравейте  момичета  може  ли да ми кажете хубави  магазини за пердета

Peace

# 689
  • Бургас
Здравейте  момичета  може  ли да ми кажете хубави  магазини за пердета

Peace

В "Чар" на "Христо Ботев" имаше хубави платове за всякакви пердета. Повечето са доста скъпи обаче. Макар че скоро не съм ходила, в момента с какво точно разполагат нямам идея  Peace

Общи условия

Активация на акаунт