Къде в Бургас? (28)

• 88 295
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте  момичета  може  ли да ми кажете хубави  магазини за пердета

Peace

В "Чар" на "Христо Ботев" имаше хубави платове за всякакви пердета. Повечето са доста скъпи обаче. Макар че скоро не съм ходила, в момента с какво точно разполагат нямам идея  Peace

Има избор, но внимавай и хубаво оглеждай плата, искай да ти разпънат целия топ, който купуваш. На мен ми се случи точно с плата за шаферките целия плат навътре да е на разни ситни петънца. И го видяхме чак при шивачката.

# 691
  • Бургас
Ужас  Shocked

# 692
И аз имам едно питане. Някъде из темите бях чела за фирма за интериорни врати, на които цеха  им е  или в Горно или в Долно езеро(во). Помня, че бяха на изгодни цени и друго нямам като спомен. Ако някой може да ми помогне с инфо ще съм много благодарна.

http://www.design-shopov.com/ заповядай

Хиляди благодарности!   bouquet

# 693
Здравейте  момичета  може  ли да ми кажете хубави  магазини за пердета
пердета-на ул левски срещу задния вход на съда,на Фердинандова нагоре до Кристал палас,и на Калоян направиха даже два близко един до друг до Борисовата.Аз този път за смяна си купих от Мр.Бриколаж,много хубави,но малко по-скъпички от турските примерно.И на Баумакс също имаше не лоши пердета.

# 694
  • Бургас
Denito  Благодаря  Peace

# 695
  • Бургас
Пердета и платове за пердета+ушиването им има също и в "Айко". Има и готови варианти, ако ви устройват като размери, цените са им прилични  Peace

# 696
Здравейте ,искам да  ви попитам къде в Бургас мога да намеря летящи фенери на желанията??

Летящи фенери могат да се поръчват за територията на цяла България от тук:
www.skylanternsbulgaria.com

Поздрави

# 697
  • Бургас
Сестра ми си беше взела от тези формички за пелмени, обаче остана много недоволна защото въобще не се залепваха или не се залепваха добре. Иначе би било много удобно, защото става бавно да ги навиваш една по една, но ако не са добре затворени и тръгнеш да ги вариш, ще им изтече плънката. Ако все пак си ги купила моля те да споделиш и твоите отзиви.

И да питам - къде мога да си купя домашно прясно мляко. Ако може да е от проверен източник. По принцип не съм привърженичка на купуване на мляко от пазара /все пак незнам къде и как са отглеждани животните, дали недай боже нямат някакви болести и пр./, но съм се зарибила да си правя домашно кисело мляко, а няма да стане с пастьоризираните купешки млека.

# 698
  • Бургас
При нас идва една жена сутрин, но не те знам в кой район на града си. В Зорница съм, тя стои на детската площадка зад 21 бл и е там от 7 до 7.30, млякото е във варел метален, изглежда ми достатъчно хигиенично, а и доста съседи си вземат.

# 699
мами, къде в града мога да намеря Павлодерм, търсих в центъра по аптеките, но няма.

# 700
  • Бургас
мами, къде в града мога да намеря Павлодерм, търсих в центъра по аптеките, но няма.
Павлодерм съм купувала преди 3г. и нещо от денонощната аптека на Водната палата. Имаше го тогава и в детския магазин Щъркел. Можеш да провериш и в складчето до Новата поща (за тук не съм много сигурна дали имаше).  Peace

# 701
ок, благодаря ти много, ще проверя първо на щъркела, на водната палата го няма

# 702
Ако все пак не можеш да намериш и имаш нужда - http://apteka.framar.bg/30003158/%D0%BF%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%BE% … 200-%D0%B3%D1%80- виж тук иам поръчка Simple Smile

# 703
Здравейте!
Някой знае ли къде правят елос епилация?
Търсих в гугъл,но нищо не излиза. newsm78

# 704
купих павлодерм от щтъркела

Общи условия

Активация на акаунт