Юлчето пристъпва с радост – заредено с нова пакост!

• 33 301
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
ааа не се  е кротнал никак Алето.във вихъра на купона сме Mr. Green днес на обедния сън изрева изведнъж и рева ужасно.после видях,че си е прехапал долната устна....ами явно е много зле горкото.и аз гледам д ане го блъскам с парацетамол,но снощи му сложих свещичка и спахме.а кърмата ми дойде нощес (днеска писах) и се родих снощи,ама днес не му сложих свещичка и разчитам на хомеопатията,която и закупих днес. с пъпчето е гадничко да. и с големия ми сина все вадех някакви чернилки от там и все изглеждаше мръсно,а с Алето беше така до едно време,а сега вече не го и заглеждам,че загледам ли ще взема и да забъркам,а неискам.

# 556
  • в 1001-та нощ
Маритка  Hug освен снимката и името си сменила  Hug честито  Peace

# 557
Хей bye
При вас да не би да е валяло вчера? Толкова странички за един ден отдавна не бяхме изписвали.

Аз пък бях твърдо решена още от малка да я уча на гърне. Но след провалите на няколко пъти, се отказах да мъча детето си. Може би и не бях много настоятелна и последователна в действията си newsm78 Вече съм на мнение, че наистина трябва да се поизчака малко, поне да почнат да разбират за какво, аджеба, иде реч.
kotanata88 мога ли да ти дам един съвет? Остави детето да се поуспокои малко, от това, което пишеш, оставам с впечатление, че наистина си я наплашила, да не кажа направо стресирала. Дай й време да забрави, успокой се и ти, и след време опитай пак. Тя ще си покаже кога е готова Peace Ще цитирам по памет изказване на едно от майчетата тук: Предпочитам да си играем, вместо да се дебнем

Видях едно голо дупенце. Мама да го намачка от мен Heart Eyes Скоро май ще се радваме на още едно такова,а? Успех! Малко остана.

# 558
   Маритка,какво хомеопатично закупи,ако не е тайна?

# 559
Хей bye
При вас да не би да е валяло вчера? Толкова странички за един ден отдавна не бяхме изписвали.

hahaha
      Дават го да вали днес и утре.
     Това вчерашното беше само загрявка,Кости.   Joy

Hug Hug Hug

# 560
 Joy Joy Joy
Нямам търпение smile3508

Hug Hug Hug

И тук го дават да вали. Личи си, че настъпва есента. 

# 561
Най-накрая да се свърши с проклетите жеги.  Whistling

Някой случайно да има отзиви за домашни пантофки като тези?
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/13709

И по-затворени обувки ми се ще да взема някакви. Това ми е голяма мъка...

# 562
Маритка  Hug освен снимката и името си сменила  Hug честито  Peace

мерси:) омръзна ми да съм шут:) аз съм си шут по природа малко,но не винаги:)иначе исках снощи пак да сменя снимката,последвах съветите на диването (на лични) и въпреки всичко пак ми я отхвърли,защото била по-голяма.много странно newsm78
   Маритка,какво хомеопатично закупи,ако не е тайна?

Osanit топчета (мисля,че ги има в бг),но да си кажа честно не правят чудеса.забелязвах преди,когато ги ползвахме (май последно в бг беше това) подобрение и успокоение на детето,а акто че ли и по-сънливо ставаше,но може да си е било момент независим от топчетата.сега от вчера му давам,но нощес пак ме прави малко хеви метъл и пак се събуди много рано с рев...абе личи си,че го тормози нещо.днеска погледнах в устата и зъба още повече прозира.това е! поне знам от какво реве.аз знам,че хомеопатията действа с натрупване,та още не съм отсъдила категорично за този ни курс на успокоение чрез тези хавички:) ще видим,но мисля довечера да му дам пак парацетамол,че искам малко спокойствие.
Най-накрая да се свърши с проклетите жеги.  Whistling

Някой случайно да има отзиви за домашни пантофки като тези?
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/13709

аз! имахме такива и бая ги повлачИ.първо за у нас ги купих и такава роля изпълняваха,но после почнахме и навън,защото неможех да му намеря удобни обувки за прохождане.направо на парцали ги направи,ама не мръднаха! само са бая мръснички де.прах ги и в пералнята и леко се вкоравиха,но това беше малко преди да ги пенсионирам и не ми дремеше вече:) мислех пак да му купя такива,но не намерих номера му,когато бях отишла и купих подобни,но с вграден чорап.

# 563
  • в 1001-та нощ
дай линк да видим коя снимка искаш да качиш  newsm78 и колко е голяма  newsm78

спазваш ли пределните размери за височина и ширина  newsm78

# 564
Момичета,целият език на Ал е в афти,

Ади, аз мазах с хлебна сода, минаха за два дни!

# 565
  • в Кошера
Личи си, че времето се скофти  Mr. Green

На гърне баща ми я научи още лятото, на мен обаче в момента ми дава игнор, от ок. седмица. По веднъж, макс 2 пъти дневно върши работа там  Rolling Eyes Преди само като я слагахме и пишкаше веднага, пампите й бяха сухи почти целодневно.

Ваксината съм я обмисляла и аз, но не съм се заравяла надълбоко във въпроса. Предстои да потърся повече инфо  Peace

Зеленкото, с което са ни мазали и нас, се казва Гранофурин, НО отдавна е спрян от производство. Аналог мисля, че няма, поне аз не знам.

Затворени обувки и пантофки й взех онзи ден, доволна съм, качеството е добро.

# 566
дай линк да видим коя снимка искаш да качиш  newsm78 и колко е голяма  newsm78

спазваш ли пределните размери за височина и ширина  newsm78

ми пазвам всичко-ето http://media.snimka.bg/9408/025070647.jpg?r=0

# 567
ма всъщност тази е грозничка снимка.исках някоя с мен с новата ми коса,но явно нямам още.трябва като ми дойде малко самочувствие,което сега е избягало някъде да се снимам:)

# 568
Мммм благодаря за отзивите!

Аз май харесах ето това:

# 569
  • в Кошера
Кецоподобните са много яки, но аз гледам да са с подвид нагоре връх на подметката Peace

Общи условия

Активация на акаунт