Юлчето пристъпва с радост – заредено с нова пакост!

• 33 163
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • в 1001-та нощ
Маритка  Peace - размерите трябва да са наопаки  Peace - ширина 150 и височина 200 (или по-малки от тези), а при теб ширината е 200   Peace затова не те пуска  Peace

# 571
Здравейте и от мен!
Ванеса вече спи по един път на ден от 13-16 часа и  това е блажено за мен време да си постоя на компа и да си хапна спокойно. Simple Smile
За майчинските - аз подадох всичко навреме, както и от счетоводството ми и  все пак съм получила пари само за юли, и то на 15 септември. Моя приятелка ми каза, че втората година се измества датата на плащане. Аз досега получавах пари първия вторник или четвъртък на месеца, а сега май ще е последния.
А знаете ли дали влезе в сила увеличаването на минималната заплата?

За витамините
- в чуденка съм още какво да и взема. Препоръчаха ми това http://www.lechitel.bg/product.php?p=69
Какво е вашето мнение за този вид продукти?

# 572
Отчитам се много бързо:
Ради от 2 дни е на ясла, чувства се добре и не плаче. Вчера празнуваха на баткото рождения ден и беше там за 1,5 часа, днес пак за толкова но вече без бати (той е изписан и отива на детска градина). Надявам се всичко да върви по план  Peace  Heart Eyes

Марита пробвай тук: http://picbg.net/login.php

На гърне слагам Ради когато ми дойде музата, иначе редовно е по слипове в къщи, опитва се да казва когато има нужди, но не всеки път (когато му дойде музата), въобще не го насилвам има моменти когато не желае да седне на гърне въобще, тогава не го слагам.

Много целувки на всички бебоци!!!

# 573
  • в 1001-та нощ
отличници Wink))  Hug Браво на Ради  Heart Eyes

Mermaid1  newsm78 мисля, че с МРЗ са обвързани само плащанията през първата година, през втората се приемат със ЗБДОО.... т.е. ако има нещо - ще е от догодина  newsm78

не очаквам да внесат поправка от сега  newsm78

# 574
За майчинските - аз подадох всичко навреме, както и от счетоводството ми и  все пак съм получила пари само за юли, и то на 15 септември. Моя приятелка ми каза, че втората година се измества датата на плащане.
Майчинството за втората година го изплащат след 12 число на месеца (вторник или четвъртък)

a.l.e.n.a, благодаря!

# 575
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте  Hug

Минавам и аз да се отчета Simple Smile  Борко вече ходи по цял ден на ясла, още миналата сряда остана да спи и следобед и до петък вече бяхме "най-бързо адаптиралото се дете"  Crazy  Само не ми харесва, че всяка седмица сме с нова цицина. Аз си го знам, че е панта и не е като нормалните деца да седне и да се заиграе, а все иска да се катери по маси, по столове, изобщо е голямо "шило"  Crazy  Но както казва баща му, той и вкъщи си беше редовно с цицини, щото то просто няма спирка това дете...не знам дали се похвалих с новото му умение да прескача кошарата  Crazy  Общо взето ще си гледам бяла нинджа  Laughing
Цвети, познавам и други майки, които все още кърмят, не се притеснвай от хорските приказки, ако можех и аз щях още да кърмя сигурно.
Еми (bubulechkataaa), даде ли патладжан? Кажи как се приема? Аз още не съм давала  newsm78

И на нас ще ни трябва някакъв имуностимулатор, но ще се консултирам първо с педи.  Peace

Майчинството за юли и на мен ми го изплатиха на 15ти септември. Аз взимам 50% за дете до 2г. и ми казаха, че въпреки, че детето е на ясла пак мога да ги взимам.  Peace

# 576
Здравейте мами,

влизам много на бързо с един въпрос

Трябва ли паспорт за дете за да пътува в Гърция ?

Благодаря предварително!

# 577

Задължително. Също и нотариално заверен документ от единия родител, ако ще пътува само с другия. Ако ще пътува и с двамата родители - само паспорт.

# 578
Здравейте!
Явно навсякъде е различно на мен ми изплатиха за август както досега в началото на септември по точно на 8.09 защото нали имаше почивни дни.Също така от ной ми изпращат  смс съобщение .

# 579

Задължително. Също и нотариално заверен документ от единия родител, ако ще пътува само с другия. Ако ще пътува и с двамата родители - само паспорт.

Мерси, и аз така си мислех, но пак да попитам....

# 580
Здравейте мами,

влизам много на бързо с един въпрос

Благодаря предварително!

Да, задължително е. Диването ти е обяснила много тоЧно и изЧерпателно, но и аз като Мара Подробна да се обадя Laughing

# 581
Привет,мамчета Hug,
Моля,мамите които приготвят разни кремчетата на децата с АМ ,да споделят как точно става този номер Embarassed,и каква марка са.Имам някакъв спомен че АМ,май не трябваше да се обработва на висока температура newsm78,или се бъркам.Ще ви бъда благодарна ако споделите.

# 582
  • в 1001-та нощ
над 50 гр. белтъци се разрушават  Peace

# 583
Освен паспорт на детето мие носихме и копие от акта  за раждане (за удостоверяване на родителите). Иначе може и без него, но ако рекат да се заядат докато проверят по разните си справки че наистина сте вие... Нас общо взето не ни проверяваха - само един вял поглед хвърлиха на паспортите и това беше.

За обувчиците - я мамите с повече опит да споделят колко по-големи ботушки да взема за да изкараме зимата. Сега носи 20ти номер, като има едно пръстче отпред да расте, крачето е към 12.5 см доколкото успях да измеря. Та се чудя ако взема следващия номер дали няма да е твърде голям и да се спъва, а от друга страна ще е с чорапки все пак, а и крачето бързо расте  newsm78
Иначе съм се спряла на пазаруване от английски сайтове, българските обувчици са на безумни цени, а специално на колев и колев успяхме да ги разпаднем на съставните им части Mr. Green Иначе са хубави, но мисля да заложа на маркови с надеждата да изкарат докато ни умалеят.

# 584
  • София
scarly, аз не смея да купувам обувки без да мерим, но ако е с подплата обувката, ще трябва следващия номер. Поне така ни посъветваха миналата зима за ботушките КиК на каката. Ако не е с подплата, пък ще е с по-дебело чорапче. Да не се окаже само, че ви трябва номер 22.

Общи условия

Активация на акаунт