Юлчето пристъпва с радост – заредено с нова пакост!

• 33 121
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,мацки!
Аз макар,че не пиша редовно се опитвам да не ви изпускам от очи  Wink
Нас са ни напънали зъбите и излизат като гъбки.Алекс е супер кисел,ревлив,тръшка се за всичко,ако не стане както той е решил,направо съм се видяла в чудо с това дете Shocked
Все още спи по два пъти на ден,яде почти всичко и така общо взето.
Работата ми е още мнооого далечна,макар че не бих отказала малко социални контакти  Laughing
Лека нощ от мен и приятни сънища!

# 646
  • Stavanger, Norway
Алена, като те чета, наистина е добре, че сменяш обстановката. И на мен ми се отрази по-добре смяната на работата вместо да се върна на старата (бившата ми шефка реши да задържи момичето след мен, предполагам заради по-ниското й заплащане).  Относно времето за детето след работа...това и на мен ми е болна тема  Rolling Eyes Но гледам да си "крада" време от неща като закуската ми, вечерята ми, всякакви други задължения, които предпочитам да свръша по късните нощя, но да си погушкам Алекси докато все още е буден  Hug
Почивка - имам чувството, че не съм си почивала от векове. Чудя се - ще ми се случи ли отново някога?  newsm78 Направо като стане време да си легна и съм като парцал  ooooh! А понякога и време за мъжа си трябва да намеря и ми е супер гадно, че не е така спонтанно както преди (не, че не искам, но нямам сили  Confused).
Преместване - още сме в процес, но вече останаха някакви дреболийки за изчистване в старото жилище и от с нощи започнах да подреждам багажи в новото. Само дето още нямам сглобени много шкафове и ще изчакам днес да сглобят това-онова. Свекърите много помогнаха да са живи и здрави   bouquet Хайде една добра дума и за тях да кажа  Mr. Green

# 647
  • в 1001-та нощ
ами на този етап  Mr. Green не закусвам, почти не обядвам и рядко вечерям  Mr. Green трябва да гледам да не се свърша, че недохранването води до сериозни проблеми ... имам много задачки за "тичане" (по тях - извън работа), но вярвам, че всичко ще се регулира  Hug

# 648
  • в Кошера
На мен времето никога не ми стига, и преди не ми е стигало...все "крада" от едното за сметка на другото  Rolling Eyes

Мойто дете се очертава голяма бърборана, по цял ден си приказва нещо, обяснява ми, жестикулира, дразни се, че не я разбирам и запалено ми повтаря същото нещо, докато не се направя, че я разбирам  Joy Повтаря еднократно по някоя дума, ясно и отчетливо (който чул - чул, който не е, не вярва  Grinning). Снощи я оставих в един детски кът, в който беше за първи път, с непознати хора и обстановка, стоя там 30 мин. докато напазарувам. Като отидох да я взема момичетата там бяха страшно изненадани как говори и повтаря. По думите им казала съвсем отчетливо и целенасочено "жълто" и "синьо" при игра с някакви топчета  Shocked Хората около мен ме бъзикаха, че си внушавам, но явно не е точно така  Mr. Green Странна работа!  Crazy

# 649
  • в 1001-та нощ
Браво  Hug браво  Hug чудесно се справя  Party

# 650
Алена,много хубаво,че си се върнала на работа и засега се чувстваш добре.
Аз нямам къде да се върна.Започнах нова работа точно когато забременях.И след като ми изтече договора за пробен период,ми показаха вратата,защото им трябвал човек за постоянно #2gunfire
Та така.Засега ще се гледаме с дребния,а ако го вземат на ясла догодина(и ако не съм се отказала от нея дотогава)ще си търся наново нещо.

# 651
  • в 1001-та нощ
лелееее .... много неприятно  Cry ..... какво им пречиш, като си в майчинство, за после нищо не се знае ...

не ми се коментира, просто .... тези хора нямат ли семейства, жени, деца .... или просто "в джунглата е така" (хващаш сопата и млатиш наред  Sad )

но ... има и друг момент -  newsm78 - и двете ситуации си имат добри и лоши страни - и него губиш и нещо печелиш .... често ги оценяме и след време

бъди сигурна, че печелиш прекрасни мигове с малкото, а може би и по-хубава работа в перспектива  Peace

# 652
Не ви изпускам от очи да знаете  Mr. Green

Аз имам няколко въпроса:

1. Каква музика пускате на децата си? Нямам предвид детски песни от рода на "Хей ръчички" и "Мама ми купи днес". Споделете идеи за "музика за големи", която се харесва на малчуганите  Peace Ние слушаме много Adele и Beyonce тия дни и няма недоволни  Crazy Приемам идеи всякакви за да внесем стилово разнообразие хихи...

2. Махнахте ли напълно шишетата с биберон? Виктор пие и мляко и вода само от такива шишета. Не се изкефи на чашата с накрайник и това е. Може би защото е неразливаща се  и му е по-лесно да кара как' си знае newsm78 От обикновена чаша иначе може, и му харесва да пие вода, но ми се струва, че не изпива достатъчно.

3. Има ли някакъв ориентир за възраст 1г.3м. колко храна трябва да приемат децата? Къде мога да погледна нещо като табличка или знам ли.... някакви грамажи/съотношение месо-мляко-зеленчуци...
/егати въпроса зададох  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green/.

Тайра добре се справя твоята девойка с говоренето, браво! При нас на почит е кихането  Joy Като кихне и аз му кажа наздраве е толкова впечатлен, че после 5 минути имитира кихане и си казва сам "да" / в превод наздраве/.

На работещите - лека и спорна и да не ви нервират шефовете  Peace

# 653
1. От Хагард и Джудас Прийст през Боб Марли, та до Лепа Брена и Бобан Райович.  Laughing Понякога слушаме и Радио 1 Рок.

2. Пие от шише с биберон и от шише със сламка.

3. Не знам за таблица ориентир.

Тайре, много сте напреднали, бре! Браво на Деа!

Аз скоро на работа няма да се връщам и ми е много добре.    Flutter

# 654
  • в 1001-та нощ
късметлийка Wink)) а аз може и да избързам с второто лапе  Hug  Heart Eyes

за музика - многообича електронна, хаос, техно ... в този стил (по-възможност похард и дрънчаща) Wink)))

също много танцува на латино  Rolling Eyes

пие с удовлствие от обикновена водна чашасъс сламка

пие и без сламка, но се мокри  Mr. Green

количество храна -  на 1 хранене -200мл храна(попара, супа, ядене ...крем..) и 100 мл кисело мляко; или 1 голям кроасан + 100 мл кисело мляко....

# 655
Уууу Диването, не знам за Вичката, ама баща му как ще се изкефи ако го посрещна с Джудас  Heart Eyes

Виж за Лепа Брена може и да ме прати някъде командировка  Joy

С тези сламки не се ли давят? Или всяко чудо за 3 дни?

# 656

Ами.. Аз като предложих сламка, все едно цял живот от сламка беше пила.  Joy

За Лепа Брена, сега видях, че на 3ти декември има концерт. Така ми се ходи, а няма да мога, баш покрай термина се пада.  Crossing Arms И какво, равносметката за тази година ще е нито Джудас, нито Лепа Брена. Баси...

# 657
Хайде и аз да се обадя, че ни забравихте вече.  Mr. Green

Калоян от няколко месеца пие от шише или чаша с обикновена сламка. Бях му купила преходна чаша още към шестия месец, но не му се понрави и започнах да го уча да пие със сламка. Веднага разбра за какво иде реч, но много се даваше в началото. И сега се дави, но изключително рядко.

Относно музиката: харесва румънски хитове и джазLaughing

# 658
  • в Кошера

Ами.. Аз като предложих сламка, все едно цял живот от сламка беше пила.  Joy

Точно! Същата работа! И като се напи започна да бълбука и да прави балончета  Shocked
Бах', с висшУ се раждат вече  Mr. Green
Пие вода само от чаша (като сме навън отвъртам шишето, а вкъщи си има чашки - обикновена и с вградена сламка), а млякото вечер от биберон  Rolling Eyes

Вкъщи и в колата се слушат само 2 радиа - Radio 1 Rock и БГ радио, яко им се кефи  Peace

Храни се изцяло на детска кухня, засега нямам забележки. Все дъвче нещо обаче, не може да е с празна уста  Mr. Green

# 659
  • Stavanger, Norway
За музиката - моя мъж му пусна веднъж ето това

и от тогава е абсолютен фен. Зяпва и може да я гледа 100 пъти като хипнотизиран  hahaha
Също така заспива лесно на Тянков мюзик (фолклорна програма). Песнички като "Хей, ръчички" и т.н. май му писнаха. Понякога му пея, ама си има предпочитания детето  Mr. GreenА преди време се беше запалил по тези 2 клипчета:

Общи условия

Активация на акаунт