Затова пък само мен хапе
Някакви идеи как да се справя с това?
)

не те познах бе мила в този грим! 
Това,например,да облечеш спокойно дерха,която не предполага спешно заголване на гърди за да кърмиш....Или да си пийнеш спокойно уиски с кола ..... 
Явно му е някаква игра това 
За известно време сме при свеки докато направим новия апартамент годен за живеене, а до края на октомври ще ни пристигнат и новите мебели. Като капак ни изпотръшка някакъв грип и всички сме сополиви, постоянно ме цепи главата, а тъй кат кърмя не мога да пия какво да е (ето един минус на кърменето) 
Иначе отдавна го кърмя само вечер и сутрин докато се разсънва. 

: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4431
Може да ми се смеете, но на мен напоследък ми се случва да пророня някоя сълза по време на филм и се чудя дали пък не са тези някакваи след бременно-родилно-кърмещи хормони
Макар, че Ния все така не спи особено добре и е станала капризна малка фръцла, на мен ми е все по интересно и забавно с нея
вече си имаме тайни думи за кеф - "дуба, дуба, дуба" след модата на "гагн, гагн" 
мина прекрасно
)) може би защото колегите ми бяха устроили прекрасно посрещане и много се трогнах
направо не съм предполагала
- още повече, че си обичам работата
но явно някаква вътрешна съпротива вземаше връх .... мислех да ставам в 6ч - не знаех как ще се оправя
....после склоних да стана в 6:45 и часовникът ме вбеси - какво се е раззвънял
направо не бях в час - че ще ходя на работа
...тръгнах и си забравих лаптопа ...
)))

))
Препоръчани теми