Юлчето пристъпва с радост – заредено с нова пакост!

• 33 133
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
И ние сме сополиви, и то аз повече. Ванеса сякаш се размина, засега и давам витамин Ц ампули и капки Саменто. Дано само това да остане  Praynig
Но на мен яко ми текнаха сополите и пия тука разни противогрипни и чайове, битер съм от децата  Grinning
Времето вече е доста хладно. Липсват ми вече късите панталонки  Grinning

# 616
Аз пък ви чета, но все не намирам време да се разпиша.

Започнах да взимам ДК и се оказа разкошно...бях забравила какво удобство е. Wink Филип още не иска да ходи, но затова пък пълзи стремително и вече категорично се отказах да прибирам след него...такова чудо никога не е било с баткото... Shocked

Бързо оздравяване на болните! Hug

# 617

пример - мъжът ми носи вирус, отива при ЛЛ (тя е и педи) - изписва АБ, после хваща Калоян - ходим на педи (друг, не по каса, който ни е и ЛЛ) - платен, оказва се, че не е за АБ, лекуваме се по друг начин, накрая хващам и аз ...оправям се без АБ

#Crazy
     ooooh! ooooh! ooooh!
     Вирусите не се лекуват с АБ.И даже напротив,забавят оздравяването,защото още повече сриват имунната система.

Ето и малко инфо по въпроса(дано и лекарите се зачетат  Mr. Green  Tired )

# 618
Аз не съм писала от месеци ....

За съжаление започнах работа Sad а исках да си изкарам и двете години майчинство.
Все още се кърмим, но само вечер и понякога през деня, ако съм си у нас. Има ли още кърмещи мамчета.
Зъби ни никнат като гъбки, макар че в началото не беше така. Сега чак и кътниците ни почнаха - голям зор.
Прави сам стъпки и то доста добре, може да се каже че вървим Simple Smile но все още го е страх, ако не съм до него.

Лек ден на всички.

# 619
  • в 1001-та нощ

пример - мъжът ми носи вирус, отива при ЛЛ (тя е и педи) - изписва АБ, после хваща Калоян - ходим на педи (друг, не по каса, който ни е и ЛЛ) - платен, оказва се, че не е за АБ, лекуваме се по друг начин, накрая хващам и аз ...оправям се без АБ

#Crazy
     ooooh! ooooh! ooooh!
     Вирусите не се лекуват с АБ.И даже напротив,забавят оздравяването,защото още повече сриват имунната система.

Ето и малко инфо по въпроса(дано и лекарите се зачетат  Mr. Green  Tired )

Благодаря   bouquet

# 620
  • Тук и сега
Това за баенето е интересно, наистина. И аз съм се питала в определени моменти дали помага, но не съм прибягвала все още. Все отдавам нощните ревове на никненето на зъби и преживените през деня емоции.

Имам питанка: След като спре кърменето кога е нормално да се възстановят хормоните на майката и има ли някакви психически емоции, които е нормално по това време да я съпътстват - нещо като депресия например. Както депресията след раждането.

Pumbi,живо и здраво бебче! И, разбира се, лека и безпроблемна бременност! Peace

# 621
Имам питанка: След като спре кърменето кога е нормално да се възстановят хормоните на майката и има ли някакви психически емоции, които е нормално по това време да я съпътстват - нещо като депресия например. Както депресията след раждането.
Незнам що за идиот съм, но се почувствах много по-добре след като спрях да кърмя.
Дано мине леко и при вас...  Peace

# 622
Много почивни дни тоя месец - пак сте забегнали на някъде  Crossing Arms

# 623
  • Burgas
Алена, страхотна снимка. Много добре изглеждаш!!!!

Честит рожден ден на Кирова! newsm59 newsm38 newsm67 Бъди много здрава Жени!!!

Скорошно оправяне на всичке дечица! То с това време, ту топло, ту студено. Поне при нас покрай морето е така.

Чудех се по колко пъти на ден спят децата ви? Моето момче от седмица спи само по веднъж. Не е ли рано?  Добре ми беше с повече време в което спи  Embarassed

# 624
Честито на рожденичката!!! bdbaloni

Чудех се по колко пъти на ден спят децата ви? Моето момче от седмица спи само по веднъж. Не е ли рано?  Добре ми беше с повече време в което спи  Embarassed
Рано ли? Не знам, но Маринела от втория месец насам спи само по веднъж на ден. За сметка на това обаче, спи непробудно по цяла нощ. По скоро спеше, сега постоянно се върти, обръща, рита, доста е неспокойна ooooh!

# 625
Ванеса от 10 дни насам спи по 1 път на ден, но днес заспа в 13ч и стана в 14ч. Ще видим как ще изкара до довечера. Нощем изобщо не спи спокойно, постоянно се върти, пие вода и не изпуска бибата и за миг. Как ще я махаме - незнам. Тръгнали са и два кътника отдолу и явно затова така е неспокойна.
Незнам що за идиот съм, но се почувствах много по-добре след като спрях да кърмя.
Дано мине леко и при вас...  Peace

Аз също се чувствам много добре откакто спрях да кърмя. Последните два месеца бяха някакво мъчение. Сега всеки път като заспива самичка и ми е едно такова хубаво, сякаш вече е голямо  момиче и ме разбира за всичко.
Сега направо съм като "освободена". Мога да я оставя на някой за цяла нощ или цял ден и само мисълта за това ме кара да се чувствам по-добре, иначе бях като вързана вкъщи.

# 626
Алето спи само по един път на ден малко след като навърши годинката,но поне по два-три часа (с междинни кърмения-залъгалки) и мен лично така много повече ме устройва,отколкото преди когато спеше на всеки два часа по един час. накъсваше ми невероятно времето,защото отй навън неможе да спи.сега си знам кога и как.

# 627
Ал още не е установил едно спане,но е на път.Един ден спи и в 11 ч, после два дни спи от 14 ч до 17:30 ч.Зависи, кога ще стане сутрин общо взето.Дали в 7:30 или в 9 ч.

За кърменето-не знам как ще ми е като го отбия,защото с Ивон имах значително по-малък "стаж" .От гледна точка на свободата,със сигурност ще ми е супер макар, че като са две вече,няма много желаещи да ги гледат.От гледна точка на "симбиозата",сигурно малко ще ми е мъчно,ама все някога ще трябва да го "пусна" Mr. Green
Не е готов още,нито пък аз.Тази зима ще се гушкаме и "бодуваме" взаимно,като изкара зъбите ще се отбиваме,аз него ли или той мен-ще видим Laughing

В Понеделник се прибираме в София,пфуууууу свърши ни ваканцията.Сега като се сетя за 6-те месеца сивотия дето идват и ми призлява ooooh!

И да почерпя,че днес правим 6 год брак с Милото Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 628
Ади,честито!)  bouquet

# 629
  • в 1001-та нощ
zvezdi4ka_bs    bouquet благодаря  Hug

в понеделник ще е първия ми работен ден  Cry "не искам на детска градина", искам с Калоян Cry

Общи условия

Активация на акаунт