Отговори
# 135
  • София
Леле, как ни зарадва Twins Mommy!!! Браво на Йоанка и на вас с тати!!!  Hug Hug Hug

Ние бяхме на васкина, но пичът този път се разрева още като видя ЛЛ и така и на млъкна до края, реално само в моментите на боцване имаше кратко затишие, колкото да събере сили и пак да се разреве. Но мина се, другия месец поне ще почиваме.

# 136
  • Сопот, Пловдив
Завиждам на всички, които на навършени 5 месеца няма да им бият ваксина. При нас на 2 месеца сложиха само едната, другата я нямаха, и сега вървим с един прием назад, та и на 5 месеца празно няма, за да наваксаме.  Sad

# 137
 Хай и от мен  Hug Моля не ме линчувайте ,че не влизам често  341uu тоест не пиша хихи влизам само и чета и си шпионирам  smile3530 ,но в ФБ съм по-редовна  bowuu
Twins Mommy поздравления и от мен   bouquet Лека бременност и да споделиш скоро какъв е цвета на гащите  Simple Smile

Таааааа чесно казано много ми липсваше засиленото писане в темата и се надявах да се пораздвижи ама аз дето имам желание не драскам и ред  Rolling Eyes
Но тържествено обещавам ,че ще пиша редовно  newsm03 , не даже всеки ден  Peace
 А за ника ми първото е всеизвестно ,а 007 както казах обичам да шпионирам и се намирам за опасна  Mr. Green ( може би само за хладилника  hahaha  Joy ) Ама си мислих да го сменям с нещо по инкогнито ,но още не ме е треснало вдъхновението  newsm78 Но скоро може да ви изненадам
Хайде вече лека и мека  newsm46

PS: Ех, тези емотикони ми либсваха много  Heart Eyes

# 138
На 3 мес и 28 дни сме 8350гр и 70 см. Вече носим дрехи за 6-12 месечни (ама то е защото се "свиват в сушилнята")и бърборим непрекъснато. Толкова е сладък, че наистина ми идва да го изям. Само се надявам да не стане като онзи лаф...."Толкова си сладък, че ми идва да те изям. А после като пораснало, майка му си мисли - абе защо не те изядох като беше малък?  Joy
Такива усмивки и прегръдки раздава на сестрите в клиниката днес, че официално го обявиха за най-малкият флиртаджия...абе истински Телец ще се окаже моят малък baby Keean!
Прегръщаме ви много и отивам да лягам, докато спи бебето!
Вчера си откри краката и днес цял ден са във въздуха с единствената цел- да ги набута и тях в устата! Успех! И цяла вечер си играем на завив и рит на завивка и после пак завив и пак отвив!
Ваксините ни са за през другата седмица.........де да не бяха!

# 139
  • София
От доста време се каня да ви попитам вашите бебчета имат ли белези? Коки има петънца на три места - на крачето долу над кокалчето, на гръбчето и на гърдите. Най-интересното е, че единият му белег напълно съвпада по вид и по място с мой атавистичен белег.

# 140
Моя няма белези, но тая нощ ме е побъркал. Какво е това ядене, какво е това чудо  Confused! Като парцал съм сега, а след малко трябва да водя баткото на футбол.
 Към 9 се изцедих малко и сложих кашата, както предните дни. Не искаше да я пие, едвам изпи 40 гр. и от там като се започна едно висене на гърдите ми .. цяла нощ. Чудя се вече какво да правя, така не може да продължава. Дали да не започна да го захранвам с пюрета Rolling Eyes? Или вечер да го оставям хубаво да огладнее и тогава да му давам млякото с каша. Все пак с нея изкарва цели 6 часа! Защо така, предните дни си я изпиваше без проблеми, а снощи не искаше?

# 141
  • Сопот, Пловдив
Симон Мартин има няколко мънички, червени петна, които според мен са родилни. на вратлето. Дори и да не се махнат обаче, те му се падат под косичката и като ни порасне такава няма да се вижда. Другото ни е синьото петно на дупето, за което скоро пишеше, че се счита, че е знак, за наличие на монголоидни гени. Както казах и преди, явно с европеидните и негроидните не ни стигна, трябваше да си имаме от всички раси.  Laughing

# 142
Благодаря ви много момичета! Hug

Аз обаче имам въпрос към ЛЛЛ:-Бременна съм в 7г.с.,Йоанна е изцяло на кърма...и не ми се иска да я отбивам скоро,но с тази изненадка...не знам до кога ще мога да кърмя.Бременността пречи ли на кърменето? Rolling Eyes

Marieta,ние сме така всяка нощ.Йоанна нощем се буди през 2 часа...Мислех да на я слагам на гърда толкова често,но щом се буди-значи има причина...Дали така се успокоява или наистина е гладна,не знам...Но ставам и я кърмя,но тя не винаги яде по много...Изнервящо е,защото не мога да се наспивам,но няма как...Само на морете не се будеше нощем и спеше по 11-12 часа...

Йоанна има едно кафяво петънце,приличащо малко по форма на картата на България,отстрани на крачето...аз имам същото. Grinning

# 143
  • Plovdiv - Thessaloniki
Здравейте да се включа и аз по темите.
Първо - честито на Туинс мамчето за бременността! Споделяй с нас как се развива Hug
Моя ник е производен на името ми и бях на 20 години, когато си правих никовете и се подвизавах из интернет.
Нашата почивка беше да си идем до Б-я на гости на родителите ми. Добре изкарахме, без проблеми от страна на бебето по пътя.
Петно има на крачето отзад под дупето. И вече много си говори сам, вика ме като не съм до него, а и баба и дядо хубаво го научиха да е на ръце и да гледа отвисоко, че сега пак си свикваме да сме само двамката по старому. Другата седмица сме на преглед да видим колко е пораснал, но на всички изглежда променен. Ех, хубаво си беше на разходките из парковете в Пловдив...в Б-я в сравнение с други държави може да си гледаш децата свободно все още.

# 144
  • София
Ха-ха, Ройс, това за монголоидната раса съм го пропуснала преди. Това може само да го направи още по-красив!!! Аз лично съм с леко монголоидни черти и имам синьо петно на дупето - ха-ха. Та кой знае и ние какви гени имаме в кръвта си...

Twins Mommy, не мога да се нарадвам на това колко е пораснала Йоанка!!! Много е слако това с картата на България, а и вие имате еднакви белегчета, колко мило!!!

Nelinka, много е интересно това сравнение на страната ни с другите държави. Тук нямаме много условия, но пък наистина имаме свобода.

Hug Hug Hug

# 145
Lady Didi, Андрей го видях как се одира в устата, имаше кръв, то се разрева, изобщо - самонарани се, ама мина и замина.

Ние изпускаме този месец за ваксина, ще идем като наближи да става на 5,но се надявам пък да ги понесе по-леко, като ще е по-дебеличък вече.

Дрехи и аз купувам за 6-12 месечно. Малко му стърчат крачолите, но бъричко наваксва. Взех вчера поредната порция есенно -зимни дрешки, защото съм решила да се разхождаме и в сняг Simple Smile

Смо да видим с обувките как ще бъде, че краката са му дебелички като хлебчета.

Петънца няма освен едно светло на шията. Това за синьото петно не знаех, че е във връзка с монголоидната раса.

# 146
  • Sofia
Честито на Twins Mommy!!!!!!

# 147
# 148
ЗА ЗАХРАНВАНЕТО

Има толкова много информация, че се обърках, оплетох и ядосах. Някои започват със сок, други дават варен картоф. Пише, че се почва захранване, ако ядял по еди колко си милилитра мляко на ден. АЗ кърмя, не знам по колко мляко яде, нямам брояч.

Промъкват се разни мнения против пюретата, има предложения за замръзяване на пюрета, което ми се вижда безумно и ненужно, при положение, че ядат по една лъжичка, че има готови и че е по-лесно да свариш 1 морков, отколкото да превърнеш бучка лед отново в пюре.

Андрей още не може да сяда хубаво (това било признак за начало на захранване), стига му кърмата още, но много от вас говорят вече за захранване...Не се натискам, много си ми е добре само да кърмя, ама искам да съм подготвена отсега, защото изглежда сложна работа.

# 149
Привет и от нас  Hug
И ние скоро не сме се вясвали насам, но нещо трудно се организираме.
Иначе сме много добре, похапваме си и плодови пюренца вече, а днес му взех и една кашичка с банан и бисквити на Ганчев - някой давал ли е такава, Моля за отзиви???

Чудех се тази каша елда, която споменавате често на коя фирма е и в кои магазини я намирате, че в нашето градченце я няма. newsm78

Относно почивката - както казвах и по - рано планували сме една такава за 5-6 дни в края на септември в Сандански с още едно семейство с батко с два месеца по - голям от нашия момък. Май ще ни е много весело, но трябва да се пробва.  #Crazy

Относно петънцата - Жорето си има няколко - едно на вратлето, едно на главичката и едно на челото, но то вече избледнява като че ли. Аз сякаш не им отдавам особено внимание обаче.

Twins Mommy, много се радвам, че сте добре с малката дама, която както се оказа скоро ще става кака. Поздравления, за което   bouquet Само се чудя докато кърмиш, не беше ли дооооста трудно да се забременее или аз се бъркам нещо  newsm78

За спането и събуждането посред нощ няма да коментирам вече - това ми е много болна тема, но какво да се прави  #Crazy

Ние също сме на ДК в сряда и ще разбера колко е пораснал господинчото, че нещо напоследък много ми понатежава, та да видим колко е наддал. Ще му бият и последните ваксини - дано минат безпроблемно.  Praynig

Май се поулях, ма като влизам рядко е така  ooooh!

Хайде целувки за техни величества БЕБОЧЕСТВАТА!

Общи условия

Активация на акаунт