Отговори
# 60
Честита темичка  Laughing  bouquet,страхотно оформена както винаги  Hug.
Добре дошло на новото мамче  Grinning,аз почти не пиша тук ,но в фейса съм редовна .
Ние си рестем всяка минута  Laughingвече сме 8кг.900гр.-70 см голям син си отглеждам Mr. Green
Скоро почваме и да се захранваме ,макар че вече направих един опит и съм доволна ,ще поизчакам да стане на 5 и ще си хапва цял живот  Joyи мен ме сърбят ръцете да му приготвям пюренца ,но септември и октомври ще са купешки и после ноември мама ще показва умения  Laughing.
Аз пък моя ник е кроела -хаи ,кроела е защото постоянно кроя планове ,а хай е здравей ,и така стана кроелахай ,ММ ми викаше кроела и така се и записах .Важното е ,че какъвто и план да кроя винаги ми се е получавал Mr. Green.
Синът ми е Калоян на себе си ,просто ми се искаше да има силно мъжко име ,а аз така го чуствам това име.
ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ ,много скоро ще свърши лятото и тогава ще съм по редовна  Hug Hug Hug.

# 61
  • Бургас
Хайде и аз да кажа за ника моят е Elia,защото така мислех да кръстя дъщеря си преди 5г откакто се подвизавам във форума,а също е и производно на моето име.Сещайте се на кой щеше да е кръстено детето ако не си беше дошло с името  Grinning

# 62
Я да се похваля и тук: на 4 месеца Влади тежи 7400, което е със 730 гр. повече от предходния месец. Ръст 67,5 см. Тези завидни мерки малкия достигна съмо с кърмата на мама. Всичко друго си му е наред. Педи каза "Супер сте. Отлично физическо и психомоторно развитие". И мама се изчерви. Няма да захранвам до 6 навършени месеца. Казах и че пак се храни нощем и тя каза "Еми щом му се яде на детето, нека яде". Позабели му пишлето, но аз не я спрях. Жената твърди, че не е имало нейно бебе, което да стигне до хирург и аз и вярвам. Влади въобще не обърна внимание на операцията, което значи, че не го е боляло. Понесе мъжки 2 ваксини и сега спи. Дано да не вдигне Т, че е много топло. Хайде хубав ден от нас.

# 63
AngelsWish, добре дошла!

Аз този ФЕНУГРИЙК така и не успях да го намеря. Sad  Bvl ти от къде го взимаш?

За ника - така ми викаше тати като бях по-малка и ми харесва, а 21 е рожденната ми дата.

# 64
Благодаря за милото посрещане!
Моя бебко се казва Калоян Андрю Марш (казвам го тъй като имахме проблеми с записването на името му тъй като татко му не е българин и искаха да му сложат допълнително име...той горкия клкото му е обаркано само 4-то му трябваше)роди се на 21.04.2011 то1но насред Великденските празници в МБАЛ"Св.Иван Рилски" Стара Загора откъдето съм родом и аз.Беше 3.480 кг и 50 см като се роди(малко сладко мишле).Иначе бременността ми беше изненадваща-бяхме планирали с таткото да си имаме детенце,но на по-късен етап обаче Кико реши,че времето му е сега  Laughing.Бременността ми беше сравнително лека,като се изклщчи притеснението в началото,че е възможен спонтанен аборт заради леко прокървяване,но смятам че лекарите в Щатите кадето бях през част от бременността малко преувеличиха.Иначе колкото и да исках да родя по естествен път малкия не искаше да излиза и се наложи секцио тъй като ме приеха за високо кръвно налягане два дни преди термина ми,койо беше на 22.04 според бг докторите и 21.04 според тези в САЩ.И ме сложиха на системи на 21-ви за да предизвикат раждане,но след две банки близо 6 часа и пълни котракции с 4 см разкритие се установи,че Кико се е завъртял и главичката му опира в дясната страна на таза ми и се наложи да ме оперират тъй като е било възможно да му счупя вратлето при напъните и така в 12.12 часа наобяд той измърка...(казвам измърка защото единственото което чух от него беше кратко и тихично уааа....и той си заспинка)
 А никнейма,който използвам е нещо като запазена марка от както бях на 14 още по времето на "мирката" аз и една приятелка търсихме уникални имена и тъй като тя се беше записала Lost Angel ,а една друга Devils Desire ми хрумна този ник мисля,че бях чула тогава за първи път някоя песен в която го имаше като думи,но не помня коя  newsm78

# 65
О да забравих аз съм на 23 Simple Smile

# 66
AngelsWish, ще те добавя по-късно в списъка  Hug

Моето "утре ще разкажа за ника" стана след няколко дни вече  Laughing Когато се разбра, че ще потегляме за Англия и казах на колегите, почнаха да се шегуват, че ще си пия чая с кралицата и т.н. В този момент се беше появила и някаква офис игра с щури неща, които трябва да правиш, за да трупаш точки от рода на: да влезеш в стаята на някой и да светнеш и загасиш лампите 10 пъти без да казваш нищо; да се разхождаш от стая в стая заедно със стола си на колелца; да ходиш с разкопчан дюкян цял ден и прочие  Joy Аз избрах да пусна имейл на всички и да ги помоля от днес нататък да се обръщат към мен с лейди Ди, провокирана от възможността за чай с кралицата  Joy Беше голяма веселба! И така и си остана лейдито, дори ми направиха корица за прощален подарък (работех в списание) с надписи UK намаза, Лейди Ди ще пие чая си с кралицата и обещава бебе (това за бебето си го бяха измислили също  Laughing).

А сега отивам да сменям памперс  baby_neutral Ааа, само да вметна - вчера за първи път иамхме един наакан памперс, но днес от 5 сутринта компенсира 3 пъти (сега е 10 ч)  #Crazy

# 67
Ехо, мацки, ние продължаваме да сме във Варна, късметлии са тук с тази морска градина и прекрасното море Simple Smile

СПоделих ли, че Андрей отново започна да яде нощем в три? Предполагам, че не му стига, защото е над 7 кг вече и то само с 6 хранения на ден тези килограми не се поддържат Simple Smile))

Вашите спят ли си през нощта или все още повечето се разхождаме със сенки под очите?

Никът ми е от една песничка на Bobby Hebb - Sunny. Така си казваме и с мъжа ми, а в-то е първата буква от името ми Simple Smile

# 68
''munito''  така си казвахме с ММ в началото когато се запознахме,преминахме през други различни умалителни и сега си казваме ''бумби'' а малката госпожица е ''бумбито''.  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 69
Аз ще си спестя обясненията за ника ми, защото е много ясен и прозаичен. Имената ми са това. Като фамилията е по мъж - не знам защо, но когато решихме да се женим с ММ, аз бях в невероятно въодушевление, че ще мога да си сменя името и за миг не съм се колебала дали да го направя или да съм с тире. Предполагам, че исках да избягам от сянката на баща ми, когото всички в нашето градче познават  и много исках да си бъда сама себе си, а не неговата дъщеря. Не мога да не спомена, че той не беше много хепи, но му мина. Та от този миг нататък много държах навсякъде да подчертавам новата си фамилия и естествено така се случи и с ника ми тук.

Относно спането през нощта - Жорето е твърде сантиментален и посред нощ като му долипсвам почва да се обажда, за да стана и да му обърна внимание  - Joy hahaha Joy

Похапва по 5 пъти на денонощие от почти месец вече с по 3 междинни дажби от плодове и зеленчуци.

А и понеже не съм се включвала в тази тема до сега, не мога да не отбележа, че колажа е повече от страхотен, а Диди се е справила както обикновено.   bouquet

Сега изчезвам да пасирам пюренце, че гладника ми след малко ще се прибере и ще стане страшно просто. Добре че е леля му да го изведе на разходка и мама да се изкъпе на спокойствие поне веднъж в седмицата.

P.S. Не че се къпя веднъж в седмицата де  #Crazy

Много прегръдки за всички бебочета! Hug Hug Hug

# 70

Вашите спят ли си през нощта или все още повечето се разхождаме със сенки под очите?

Моят бебо си спинка попринцип от както се роди пропускаше в 12 сега и в 3 спряхме от самосебе си,но вечер му приготвям 150 гр вместо 120,които ядем през деня и така си спи спокойничко

# 71
Ехеееее отново ни е страхотна темичката,цунки на всички допринесли за това......Моят никнейм-vanda идва от една моя приятелка,която в ученическите ни години ме наричаше така.....Имаше аптека със същото име и от там тя реши да ми казва Ванда и до ден днешен......А Ди-то накрая са първите две букви от моето презиме....

# 72
Моят ник има много интересен произход. Имах куче, далматинец, казваше се Хера. Аз и виках на галено Жулиета и един ден се ядосах и я нарекох Жупе. През целия си 17 годишен живот беше позната като Жупето  Laughing а и аз покрай нея. В последствие използвах този прякор навсякъде в интернет и даже сложих това име на фирмата си. Това е за името.

В сряда летим за БГ, ако има някой да се разхожда из южния парк ще се включим в разходките   bouquet

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 16:44 от JUPETO

# 73
Отдавна не съм писала,но сега намирам малко време докато спинкат децата.
Та за ника!Бях преди мнооого години ycMuBka и после съкратено станах ycu, като усойница  Mr. Green а една приятелка,като ми писала ника била на бдс стандарт и там като напишеш уси на латиница се получава щък и така станах щък вече 4 години и половина.Пък и доста си щъкам в интерес на истината  Wink

# 74
Диди, пъпчето на Преслав падна на 3-ят ден, така че рекордът си е наш и само наш Party Time.
Никът ми е слънце на френски, защото не мога да живея без слънце и защото харесвам как звучи всичко на френски.
За спането: Не се оплаквам, независимо че ставам 2 пъти за нощно кърмене. По-важно ми е, че като го накърмя, той веднага заспива...не се люлеем, приспиваме, гушкаме.
kroelahai Коко ме разби. Ние утре сме на консултация и ще споделя мерки на 4м и 23дни.

Общи условия

Активация на акаунт