Отговори
# 75
  • София
Коки спи през нощта по 12 часа, с прекъсвания за хранене на всеки три. Не се опраквам, защото го кърмя легнала и си доспивам. Само дето в тези жеги заспива много късно в 11 - 12 часа и проспива първата половина на деня. Дано успея да наложа някакъв по-нормален режим скоро, макар че нямам идея как ще стане това. На вилата е по-хладно и заспива навреме и става рано, но щом се приберем се връща към стария режим веднага.

# 76
Le Soleil, несправедливостта бе веднага поправена  Laughing
Sunny, кога ни минахте на кг, ей това момченцата големи гладници или по-скоро ние сме си виновни, защото за последната седмица не е качила грам  Rolling Eyes
vania_svet, Влади си е ръгбистче и това е положението  hahaha
Щък, уси много ми хареса  hahaha
Жупе, що така си обидила милата Жулиета, кой знае какво нежно създание е била Simple Smile
e.damyanova, изпусна се тииии, ама и веднъж в седмицата е достатъчно  Joy
Munito, бумбито е готино! Нашето "бумби" е "муцуранка" Simple Smile

За спането: всичко беше ОК до преди няколко дни. Сега заспива с големи трудности  Crazy

Всички ник-истории са готини, чакам още!

# 77
Темата както винаги е 6++++

VesitoAJ- Vesito от Веселина,а AJ от Александър-Джуниър (Junior),името на пътвородния ми син  и така се получи ноя ник Simple Smile

# 78
Здравейте, от много време не съм писала тук, във ФБ съм далеч по-активна. Темата с никовете е много интересна, моят е твърде обикновен буквата на първото ми име и презимето ми Simple Smile навремето се подвизавах в нета и в някой известни онлайн игри като Destiny, но после явно на много хора им хареса и стана трудно да се регистрирам така, а не обичам да добавям цифри, защото ги забравям после. Rois скоро и мислех да те питам какво означава ника ти, защото тук има ядки Rois, които са сравнително отскоро, но бързо завземат пазара. Цитатът от "Изгубени" е страхотен и аз съм луд фен на сериала. "Щък" това с уси е много яко Simple Smile

И докато не съм забравила да кажа, че колажите са невероятно страхотни и нашите бебета са най, най-сладките на света   bouquet

# 79
Аз искам да попитам тъй като след няколко дни сме на контролен преглед,а ми казаха че трябвало и на ортопед да се заведе мъника личната лекарка ли дава направление или аз трябва да си искам и не съм ли закъсняла тъй като Кико стана на 4 месеца?

# 80
AngelsWish и Кико, добре дошли Simple Smile Много ми хареса това за как измъркал и заспинкал Simple Smile

За спането, преди 2-3 седмици вече нощното хранене в 3 се завърна, след това в 6-7, 9, 11... и така на доста честичко през деня. Днес само имаше изключение, отдавам го на това, че беше много топло през деня и се храни само 3 пъти.

За ника - от близо 9-10 год използвам този ник за форуми и имейли. Играех много фентъзи игри, и все още играя ако имам време Simple Smile ..и там използвах ник-а Мелиан или Мелиана(Melian/Melyanna), героиня в Силмарилион от Толкиен. Когато обаче исках да си рег-на имейл или в някой форум, тези никове винаги бяха заети, затова прибегнах до Meleean, което транскрипцията на Мелиан на англ. и така и досега го използвам, бързо и лесно и винаги е свободен ник Simple Smile

Аз пък по нощите отивам да си сготвя супа за утре, че днес нямах никакво време, а и чадото беше много крив. Вече съм сигурна, че е зъби, дано бързо се покажат, че вече изкупих всички чесалки и никаква полза от тях засега :/

# 81
  • Сопот, Пловдив
i_valentinova, питали са ме и преди дали идва от ядките, а аз още не съм ги и виждала. 2002-2003 съм си го изобретила това име, явно е трябвало да го патентовам, да не ми го крадат някакви си ядки.  Joy

# 82
  • Варна
Аз искам да попитам тъй като след няколко дни сме на контролен преглед,а ми казаха че трябвало и на ортопед да се заведе мъника личната лекарка ли дава направление или аз трябва да си искам и не съм ли закъсняла тъй като Кико стана на 4 месеца?
По принцип трябваше да си го завела вече, ние свършихме тази работа още на 1-вия месец.Сега в 6-тия ще ходим на контрола.
Направление не съм чакала, защото всички добри лекари са частни. Харесай си лекар и ако работи със ЗК си вземи направление, ако не-ще си платиш. Тук във Варна има двама,за които има много добри отзиви,но са платени.

# 83
Добро утро, момичета. Някой питаше за нощното хранене. Ами моя си яде и нощем през 2 часа и снощи за пръв път реших да му сложа оризова каша в млякото, за да спи повече. Изцедих 50 мл. от мен, колкото да сложа кашата, първо се чуди, но си го изпи. След това си дояде от мен. И за моя изненада пак си се будеше през два часа през нощта. Май малко му е била кашата, сложих само една малка лъжичка, но довечера ще се изцедя повече и ще сложа поне 2 лъжички каша, да видим как ще е.

Никът ми е скучен - сбор от моето име и името на големия син.

# 84
интересна тема сте подхванали.добре че е Диди,да ни напомни във фейса за форума.   bouquet моя ник го имам  от десетина години.един колега фризьор ми казваше ,че приличам на Дрю Баримор(бях руса тогава) и ми казваше дрюче и от там дрючка,но с четворка,че по лесно се пише.хубавото,че винаги е свободен и лесен.

# 85
  • София
Rois, ядките си ги бива. Има една борса тук до нас и постоянно си купувам от миксовете им!!!  Laughing Laughing Laughing

i_valentinova, по отношение на Изгубени, се радвам, че има още една сродна душа във форума!!!  Hug Hug Hug

AngelsWish, питай личния лекар на детето. Малко сте закъснели наистина, но това определено е пропуск на педиатъра, а не твой. Ние не използвахме направлението и също ходихме на частно. Има някаква особеност, че направлението ако не е номер 3-Д, , само номер 3 не покрива ултразвук и трябва да се доплатят 18 лв. А най-хваления доктор тук в София не работеше със Здравната каса и в крайна сметка си пратихме 40 лв за всичко, но пък техниката и отношението бяха супер.

# 86
Rois трябвало е да го патентоваш, но ядките наистина са хубави пробвах ги, ще ти ги снимам да не кажеш после, че не си ги виждала  Laughing

Mwpo понеже сме при един ортопед, контролния преглед е 8-я месец, не в 6-я Hug Hug Hug

ЕлБиЕн   bouquet

# 87
Здравейте да се включа и аз тук че само във фейса съм напоследък.Ние заспиваме в 8-9 и после ставаме към 2-3 ,а понякога става още в 12 и после в 4.
Иначе за моя ник - ами аз от години влизам навсякъде с bubu, когато се регистрирах в бг-мама беше зает и от това че бубу чака бебе стана babybu.
Marieta четох че понякога бебетата се будят защото са свикнали да ядат в определен час а не защото са гладни,моята я забелязвам последно време че се събужда, дърпа колкото да се приспи пак ,а гърдите ми си остават пълни и сутрин направо се пръскам.Мисля си дали да спра да и давам а да я залъжа с биберон и малко вода и може скоро сама да спре да се буди за да яде.Ама пък от друга страна ме е жал да не би пък да я оставя гладна.

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 11:01 от babybu

# 88
И моя не яде толкова, колкото да се успокои. Според мен му излиза зъб, защото много дриска и мирише по един особен начин.

# 89
  • София/Варна
Здравейте и от мен! Цял месец бях без интернет и чак сега наваксах с четенето.
Моят ник е подвид орхидея - като на аватара ми, а аз обожавам орхидеи. Освен това означава "обичен" на латински.

Моята шушулка е малко над 6 кг и 64 см - вървим по-финни май. Ортопеда каза, че всичко ни е ОК. Непрекъснато се обръщаме по корем, от корем по гръб само три пъти се обърна сама. Нещо се опитва да пълзи - застава на колене, навирва дупето, забива глава на дивана и започва да буксува.  LaughingСамо да се сети, че трябва да си мърда и ръцете...

Общи условия

Активация на акаунт