Отговори
# 90
  • sofia
Като четох какво е направил юнака на AngelsWish като се е родил се сетих за представянето на моя Емил на бял свят. Първата работа като се роди не беше да изплаче или подобни прозаични неща. А най-тържествено да .............се изпикае. Crazy Неотатологът, който го пое му вика: Ей, какво направи, бе, всички ни опика.

Никът ми мирта означава вечнозелен южноамерикански храст с нежни бели цветове.

А относно храненето през нощта, Емо също се събужда и яде, но си е гладен, затова се буди, не по навик. Яде вечер към 21,30 ч., после се събужда един път между 2 и 5 сутринта, всеки ден различно, явно когато огладнее и обикновено пак заспива. После сутринта яде към 9.

Иначе зъби и него го мъчат. Постоянно ръцете му са в устата и се опитва да лапа всичко, което докопа.

Между другото много се радвам, че темичката ни се пораздвижи. Като гледам другите колко много пишат, ние сме на опашката.

# 91
Благодаря много момичета мисля да разпитам днес за ортопеди и да го заведа утре,че ако чакам лекарката да се накани,а държа да го видят,не че нещо ме е притеснило(то нали гънчиците трябва да са симетрични и да е стабилно детето),но все пак си е друго да го види специалист  Simple Smile

# 92
AngelsWish, хубаво си подхванала темата с ортопеда и гънките. Тъкмо това щях да споделям - нашите гънки отпред не са симетрични. Но те са си така от доста време, едната е по-дълбока. Като ходихме на преглед около втория месец всичко беше наред. Но снощи ММ ми обърна внимание на това и ме пита дали съм сигурна, че са били така. И аз се притесних пак... Има ли вариант да не са симетрични и всичко да е наред?

Другата новина е, че от тази сутрин сме в отбора на обърналите се от гръб по корем.
Направи го в полусънно състояние, измъкна си ръката и си заспа по корем  Simple Smile Аз обаче я обърнах. И както казах във фб - лееееекичко й завиждам, че може да спи в тази поза, а аз - не!

# 93
Мирта, много ми хареса вашето отношение към света отвън! Хахаха Браво на Емо! И да, права си, трябва да се засрамим колко бавно изписваме темите Simple Smile

Babybu, опитай да не я храниш и ще разбереш има ли нужда или не. Все пак и ти като се събудиш през нощта не е задължително от глад хихихи Искам да кажа, че явно е до навик.

Rois, изпусна големите печалби от името!  Joy

# 94
Диди, при Гала имаше ортопед да говори за луксациите и каза, че може и с асиметрични гънки да няма проблем, но по-добре си я заведи на лекар Мерито. В кое списание си работила?

И моят ник е доста прозаичен - преди много, много години като се опитвах да се регистрирам в АБВ-то и всичко което напишех излизаше заето и накрая вече пишех каквото ми дойде само и само да влезе и така станах vania_svet - малкото ми име и част от презимето. За да ми е по-лесно, вече се регистрирам така навсякъде. Аватара си го харесах, защото много си харесвам очите, а това прилича на моето око.

Влади яде всичко до което се докопа отдавна и то с голямо настървение, лигави се като за световно. А..то мирише ужасно от известно време, но няма и помен от зъби.

Относно буденето - беше спрял, но от известно време пак започна да се буди в 3. Снощи даже в 2:10  Twisted Evil Голям мъж ми е и явно си иска повече манджа.

Ако не беше фейса съм сигурна, че щяхме да водим всички по брой теми  Mr. Green.

# 95
  • Сопот, Пловдив
Сега видях, че има и анкета, много заспала съм станала  Laughing . Обаче не можах да си харесам нито един отговор. Вкъщи ходя без сутиен, ама не защото много ми се иска, а защото не мога да си намеря сутиен, който да ми става или да не ме дразнят шевовете или дантелите му. За навън няма как, слагам.

# 96
И аз да се включа по върпоса със създаването на ника. Кагато започнах да ползвам интернет пространството бях в т.нар. дупка и почти навсякъде съм регистрирана с това име което е съставено от SOS и MY, първата част ясно защо, но втората просто, за да има достатъчно символи и за благозвучие предполагам. Общо взето нищо конкретно. Но съм си мислела за Мимоза - доста мои приятели ми викат така.

# 97
  • София
SOSmy, гледам ти лентичките и се чудя дали дъщеричката ви не се е появила на деня от сватбата!?

# 98
Здравейте,
Заповядайте на 24 август от 10 часа на поредната лекция от Училище за родители "Моето дете" на тема:
"Хигиена и грижа за кожата на бебето", 
лектор: д-р Нонна Петрова, педиатър, хомеопат.
Лекцията ще се проведе в София, The Mall, бул. „Цариградско шосе“ 115, ет. 2 (зоната за хранене)

Очакваме ви!
Поздрави: Екипът на сп."Моето дете"

Ето един не лош повод за срещичка...

# 99
LadyDiDi и нашите гънки са асиметрични - ортопедът ни каза, че не вижда проблем и също ни обясни, че това не винаги означава, че има нещо нередно. Беше започнал да ни обяснява, защо понякога се получават разлики в гънките, но някой го прекъсна и след това забрави да довърши, но понеже беше категоричен, че при нас няма проблем от това не го молих да довърши, за което малко съжалявам, но като отидем на контролен преглед - ще го попитам. Защото /бях писала и преди/ се оказа, че костното ядро на едната ни ставичка се беше развило, а другото още не и за да сме спокойни ще отидем отново.
vania_svet и Алекс лапа настървено всичко което му попадне и точи едни лиги, и определено няма помен от зъби и при нас. А ръцете как си лапа - може цялата ръка да си напъха в устата.

# 100
  • Сопот, Пловдив
На дъщерята на моята най-добра приятелка на 4 месеца педиатърката забелязала несиметрични гънки. Веднага й предписа някакви ортопедични гащи, от които детето изпадаше в истерия. Приятелката ми взе да чете инфо по случая и разбра, че всъщност никой не им е казвал за профилактичния преглед при ортопед при навършен един месец. Заведе я на частно, ортопеда пожелал да види резултата от ехографското изследване, въз основа на което са сложени гащите. Като чул, че такова не е правено облещил очи. Прегледал я на ехограф и въпреки неисметричните гънки, всичко си било наред. Казал е, че това не е единичен случай.

# 101
  • София
Според мен ако някой педиатър пропуска да даде направление за ортопед, то пациента трябва да се оплаче от него. Това е опасно и показва, че не може да се разчита на този лекар.

# 102
Нямам представа защо не ние казала за прегледа,а иначе е страхотен специалист,явно е пропуск,но ще го оправя,а пък и гънките на Кико засега са симетрични,а той и като е пухкав и си личат ясно Simple Smile благодаря още веднъж.
 И имам един друг въпрос...Чували сте това поверие за пъпчето на детето,нали?Вие спазвате ли го и ако да къде "хвърлихте вашите пъпчета"?казвам го тъй като нашето си е вкъщи и се чудя дали да последвам поверието или просто да го изхвърля...

# 103
  • София
Пъпчето го пазя и ще го хвърля на някое хубаво място в планината. Иначе не робувам на никакви поверия, но ми се струва, че ще ни достави удоволствие специално за го занесем някъде и да го 'хвърлим' или оставим там.

Калоян днес става на 4 месеца!!! Да ми е жив и здрав!!!  Hug Hug Hug newsm38  party023  cook  party041  ura  Party Time  4uu Tada  costumed034

# 104
Честити 4 месеца на твоето момче!!!Ние май си имаме адашчета Simple Smile  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт