Отговори
# 105
  • София
Благодаря много!!! Има няколко Калояновци от нашата тема и дори, според мен, децата и визуално си приличат!!!  Hug Hug Hug

# 106
Аз трябва да публикувам снимки на Кико Simple Smile

# 107
Много, ама много ги мразя тези ваксини! Горкото ми дете, плака неутешимо, но поне е привидно по-спокоен и неревлив за разлика от предният път. Иначе да се похвалим/оплачем с 9,3кг на все още ненавършени 5месеца Mr. Green Буди се поне 2 пъти през нощта, но хапва и веднага заспива.
Сега въпрос: зеленчуци замразих като ги бланширах и право във фризера. Но, моля някой да ми разясни какво е туй нещо стерилизация на плодовете в бурканчета??? Искам да съхраня домашни праскови, сливи, круши, но нямам идея как да го направя newsm78

# 108
  • София
Аз трябва да публикувам снимки на Кико Simple Smile

Да, много ще се радваме да видим малкия сладур!!!

# 109
хаха,здравейте и от мен!отдавна не бях чела форума,но се реших да се включа.
за гънките-трябва да се види на ехограф, иначе е хвърляне на боб...
нашия момък е на 4 мес,8кг. 68см. и се буди на всеки 2-2.5 часа през нощта за кърмене, цока и заспива на гърдата, поради което аз не го будя за оригване и през нощта той сам си се обръща по корем,явно така му олеква като не е оригнат.но на обратно не може още да се обръща..
за есента съм приготвила памучни бодита с дълъг ръкав,комплектчета блузка д.р. и ританки не дебела материя, анцуг долнище и горнище с цип или копчета, и суитчери като за връхно яке.
зъби нямаме, ама ядеме ръцете,хавлията,чаршафа, абе всичко, но не и чесалката за зъби...
лигите текат, но умерено, и понякога му пречат да си смуче биберонката, и се дави или кашля :–)
като цяло темичката ме очарова и с радост се включвам и тук и зачитам смело новите публикации!
Диди,страхотно оформление!Благодарим ти!

# 110
ЕлБиЕн, честита месечинка на малкия бонбон! Да расте весело детенце!

Благодаря ви за успокояващите истории с асиметричните гънки! Хем ме радват, хем се ядосвам! Защото тук не било практика да се прави УЗ на първия месец и тогава само имахме преглед и я опипваха и казаха, че всичко е наред. Аз предполагам, че ако настояваме ще може да се направи, ама вече не е ли късно...

За пъпчето - още си го пазим, заедно с малко коса и нокътче  Joy Направо сме като от някой култ хахаха Не сме обмисляли къде и кога ще се разделим с него.

Както се "похвалих" вече - пак съм в ежемесечната игра - дойде ми  Tired Гадост и зараза! Мамите с деца да споделят дали е имало при тях промяна преди/след. Надявам се да си е все така безобиден цикъла ми като преди!

# 111
Тези дни се сетих, че на света имаше такова нещо като месечен цикъл, не ми се е случвало от година и един месец. Диди, как ти е кърмата в този случай? Някой каза, че намалявала по време на цикъл и после се оправяла.

Днес става една година откакто се сгодихме Simple Smile Още не знаех, че съм бременна, разбрахме няколко дни по-късно и беше едно страхотно лято. Simple Smile))

# 112
Може ли паролата за албумчето за да кача някоя друга снимка на малкия ми герой?

# 113
Здравейте!
И на мен никой не ми е казвал, че трябва да се ходи на ортопед. Sad Аз знам че след раждане, ако бебе е било седалищно, задължително трябва да се мине на ортопед. А защо не питах в началото когато споделяхте за ортопедите...  Tired А какво ще рече "несиметрични гънки" и какво може да значат.  Blush

Ние всяка нощ се будим различно, по принцип заспива между 21-22.30ч, последните две нощи е спала непробудно. Simple Smile А ако се събуди през нощта цока набързо и пак заспива а и аз кърмя легнала, та ми е по-удобно. Simple Smile

И ние си пазим пъпчето, не съм мислила къде да го хвърля, но ми се иска да е някъде в Бургас. Много ми харесва града, а и бебче е правено миналото лято на морето. Simple Smile

# 114
Ние днес минахме поредната ваксина,която май хич не ни уплаши поплакахме малко,около 30 тина секунди докато вземем бибата и после пак раздавахме усмивки Simple Smile вече сме с завидните 8,500 кг и 64 см,които да ги държат Simple Smile малко пухкаво човече.Отидохме и на ортопед.Направиха ни рентгенова снимка и каза,че всичко си е наред...ох,много му се насъбра на детето за  един ден,но поне сега съм спокойна Simple Smile

# 115
Браво на Калоян, все така да расте. Simple Smile

Забравих да попитам мамите които са ползвали чай на хип за кърмачки, какъв е състава му и имаше ли ефект? Аз си мисля че се изпързалях. Sad Онзи ден си купих чай на хип за кърмачки, уж. Плодов на гранули, съдържа екстракт от червени плодове - ягоди, шипка, червено цвекло и др, пак пише че е за кърмачки и подпомага образуването на кърмата, но си мислех че трябва да е от копър, анасон и др като бг чая...  Thinking

# 116
Пепи, аз пих от другия на хип - с анасон и копър. Щом са написали, че е за кърмачки, пиеш и това е Simple Smile Аз ядох и жито по едно време. Сваряваш го и си добавяш орехи, стафиди, каквото ти хареса.

Пиеш и много вода и това е Simple Smile

Двете ми най-добри приятелки чакат бебенца в началото на другата година, още две много близки приятелки и те са за тогава и ми е едно бебешко, бебешко Simple Smile))

Нашето дете ще отрасне по кръчмите и по улиците, днеска пак го прибрахме по тъмно. Вече няколко пъти г го кърмя по спирките в 10 вечерта, изобщо - каубойската се гледаме Simple Smile))

Не сте разказали ходихте ли на почивка и изобщо - пътувахте ли това лято?

# 117
Не мисля че това лято ще се ходи на почивка...не виждам как с малкия Simple Smile АААААААААА забравих от утре почваме да се захранваме Simple Smile

# 118
  • Сопот, Пловдив
Мне, с това кърмене и липсата на всякаква възможност, тази година сме си се закотвили сериозно във вкъщи.

# 119
  • София
И ние няма зда ходим на море, но пък догодина се надявам да успеем!!!

Иначе аз от чая на Хип не почувствах никакъв ефект.

Общи условия

Активация на акаунт