Къде в Пловдив???-24

• 78 782
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!Предстои ни кръщене на малкия и си търся рокля за случая.Знаете ли къде мога да намеря нещо подходящо-малък размер и до 60-70 лв.Главната вече я обиколих.Сетих се и за Гранда.

# 211
Момичета, знаете ли за инициативата на добри хора Пловдивчани    в  четвъртък? Peace
http://www.cvetezatana.org/ Peace

Боже, в каква абсурдна държава живеем!
Дано никого не се налага да опира до нашето здравеопазване, със сигурност е обречен!
И световната фармацевтична мафия - "никой нямал интерес да произвежда ваксината, защото не може да се патентова, а и поради ниската й цена". Sick
Кураж за Тана! Дано има шанс с тази ваксина, чудеса стават всеки ден!

# 212
  • Майничка
Здравейте!Предстои ни кръщене на малкия и си търся рокля за случая.Знаете ли къде мога да намеря нещо подходящо-малък размер и до 60-70 лв.Главната вече я обиколих.Сетих се и за Гранда.

На Отец Паисий, като тръгнеш от Археологическия подлез, преди Арменския ресторант има едно бутиче, зареждат с френска стока предимно и цените са повече от прилични.

# 213
meri 68 , да знаем  за инициативата и помагаме кой с колкото му е на сърце, радвам се, че си пуснала линка тука , MAMA GALQ беше дала линка в друга тема ,много ми се иска повече хора да се отзоват и дай Боже , Тана да се излекува.
А относно безхаберието на държавата за здравеопазването , няма да изпадам в коментари, че в яда си мога да стигна даже до публична нецензурност!

# 214
Някой може ли да ми каже с какво работно време е книжарница Джулия,на Антим 1 или по скоро до колко часа работи вечер?

# 215
От къде или по точно в кой цветарски магазин мога да намеря цветето Кампанула другото му име е Витлеемска звезда

# 216
Днес в Кауфланд в Кючук Париж имаше одеало за пикник на цена от 6.99лв.Някой търсеше преди време.
За цветето кампанула,мисля че почти навсякъде има,а и доста често в Кауфланд е на промоция.

# 217

На Отец Паисий, като тръгнеш от Археологическия подлез, преди Арменския ресторант има едно бутиче, зареждат с френска стока предимно и цените са повече от прилични.
gargamela,може ли да ми обясниш по-подробно къде точно се намира този магазин?Може на лични ако искаш.

# 218
Момичета, знаете ли за инициативата на добри хора Пловдивчани    в  четвъртък? Peace

Искрено се надявам жената да се оправи!
В тази връзка, точно преди малко попаднах на вариант да се дарят само 2 лв. по много лесен начин:

http://web.eurovoucher.bg/index.php/offers/view/41/%D1%86%D0%B2% … B0_eurovoucher_bg

Дано повече хора се отзоват и всичко да се нареди:)

# 219
 Peace
Момичета, знаете ли за инициативата на добри хора Пловдивчани    в  четвъртък? Peace

Искрено се надявам жената да се оправи!
В тази връзка, точно преди малко попаднах на вариант да се дарят само 2 лв. по много лесен начин:

http://web.eurovoucher.bg/index.php/offers/view/41/%D1%86%D0%B2% … B0_eurovoucher_bg

Дано повече хора се отзоват и всичко да се нареди:)
Много е удобно-аз го направих Peace

# 220
Днес от Елизабет в мола си взех рокля, 40-ти номер, по повод сватба, за 43-44 лв. Имаше много хубави, младежко-елегантни неща 40-ти и 42-ри номер, на цени от 30 до 50 лв. Много харесах една морковено-оранжева рокля, за съжаление ми беше голяма.

# 221
Някой може ли да ми каже с какво работно време е книжарница Джулия,на Антим 1 или по скоро до колко часа работи вечер?
Ако, не ти отговори никой, утре сутрин минавам от там и към 9 и нещо ще пиша в темата  Peace

# 222
Благодаря ти, но успях да отида тази вечер

Някой да е минавал тези дни през Метро на Околовръстното да ми каже дали е виждал раници на Херлитц дали все още има, че ми е много далече

# 223
meri 68 , да знаем  за инициативата и помагаме кой с колкото му е на сърце, радвам се, че си пуснала линка тука , MAMA GALQ беше дала линка в друга тема ,много ми се иска повече хора да се отзоват и дай Боже , Тана да се излекува.
А относно безхаберието на държавата за здравеопазването , няма да изпадам в коментари, че в яда си мога да стигна даже до публична нецензурност!
Истински се надявам да има повече добри хора, благодарение на които да се помогне на Тана.
Преди два дни бях пуснала линка и малко инфо от ФБ в друга тема на форума, но бях неприятно изненадана, че някой от администраторите беше заличил поста ми.
Недоумявах - касае се за живота на една БЪЛГАРСКА МАЙКА на две прекрасни деца!
Всяка от нас може да е със същата диагноза. - Това не е ли достатъчно важно за БГ"МАММА" ??????????????????????????????????????????????????????????? #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Моля,да ме извините за тона, но едва успях да се сдържа и сама цензурирах това, което имах намерение да публикувам. Naughty 
Хубава вечер!

# 224
  • Пловдив
Момичета, знаете ли колко върви златото в момента? Имам едни дребни неща, от които ми се иска да се оттърва

Общи условия

Активация на акаунт