Къде в Пловдив???-24

• 78 779
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
smarfietka, Ерин Брокович, БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 226
Трябва ми стъклено топче с диаметър около 5 см.,може и да е в комбинация с някакъв дребен сувенир-някой знае ли къде може да се намери?

# 227
Трябва ми стъклено топче с диаметър около 5 см.,може и да е в комбинация с някакъв дребен сувенир-някой знае ли къде може да се намери?
В Халите имаше преди един магазин за стъклени нещица, на първия етаж, някъде до входа беше, ако не бъркам  Rolling Eyes . Незнам обаче дали го има все още, не съм ходила там от доста време.  Thinking

# 228
  • София
Преди два дни бях пуснала линка и малко инфо от ФБ в друга тема на форума, но бях неприятно изненадана, че някой от администраторите беше заличил поста ми.
Недоумявах - касае се за живота на една БЪЛГАРСКА МАЙКА на две прекрасни деца!
Всяка от нас може да е със същата диагноза. - Това не е ли достатъчно важно за БГ"МАММА" ??????????????????????????????????????????????????????????? #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Моля,да ме извините за тона, но едва успях да се сдържа и сама цензурирах това, което имах намерение да публикувам. Naughty 
Хубава вечер!

Не знам кой е изтрил поста, но и аз не виждам връзка с "На пазар >>"Къде в Пловдив???-24"

Вместо да размахвате емотиконки използвайте търсачката - Помощ за Тана Гавадинова с линк към фейсбук страницата.

Съжалявам за жената. Аз съм в рискова група. Майка ми преживя всичко от до, химиотерапии, перуки и т.н. Знам какво е.
Пожелавам късмет.

# 229
А ако някой има такова стъклено топче,което не му трябва,при желание може да ми го продаде-4-5 сантиметра в диаметър.

# 230
А ако някой има такова стъклено топче,което не му трябва,при желание може да ми го продаде-4-5 сантиметра в диаметър.
Защо не провериш на Главната в магазина за минерали и индийски стоки, намира се от дясната страна на улицата, ако вървиш от Джумаята към Тримонциум?

# 231
Здравейте, правя диетата на Дюкан, но ми е много трудно да намеря обезмаслено сирене (нискомаслено сирене) в Пловдив, освен на Култура,което не харесвам. Споделете вие от кои магазини в Пловдив си купувате Simple Smile

# 232
  • Пловдив
Здравейте, правя диетата на Дюкан, но ми е много трудно да намеря обезмаслено сирене (нискомаслено сирене) в Пловдив, освен на Култура,което не харесвам. Споделете вие от кои магазини в Пловдив си купувате Simple Smile

Маджаров имат обезмаслено-опитай
има го в по-големите магазин

# 233
  • Пловдив
къде продават силиконови калъфи на BELKIN за IPOD TOUCH 3

# 234
  • Пловдив
Mariah Няма достатъчно обезмаслени сирена в България ! Така че,ако искаш да спазваш стриктно режима на Дюкан,трябва да се откажеш от сиренето и да го замениш с извара ! Успех ! Ако искаш да обменим опит ми пиши на лични,а също така може да се включиш в нашите Пловдивски Дюкански срещи Peace

# 235
Момичета, имаше преди време фирми, които изкупуват стоки от фалирали магазини. Да знаете къде има сега такива, че имам малко неща, с които не ми се занимава да продавам по отделно.

Благодаря!:)

# 236
  • Пловдив
къде продават силиконови калъфи на BELKIN за IPOD TOUCH 3

В магзин Деком - единия е до Авеню, другия срещу Каменница

# 237
Момичета,благодаря ви за идеите къде да намеря стъклено топче Simple Smile За сега остават резервни,защото се оказа,че може би е възможно да се намери точно същото-аз търсех да заместя едно липсващо с такова,което да се доближива до размер.

# 238
Mariah Няма достатъчно обезмаслени сирена в България ! Така че,ако искаш да спазваш стриктно режима на Дюкан,трябва да се откажеш от сиренето и да го замениш с извара ! Успех ! Ако искаш да обменим опит ми пиши на лични,а също така може да се включиш в нашите Пловдивски Дюкански срещи Peace
А кога правите срещите ?

# 239
Къде се намира поща клон 2???

Общи условия

Активация на акаунт