Къде в Пловдив???-24

• 79 026
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив

И нали със сигурност е в античния театър, а не в летния че като купувах билети забравих да попитам  Embarassed

от къде купи билети

# 61
Билетите купих още на 4-ти от центъра срещу пощата и бяха доста пообрани местата
В петък в сутришния блок на БТВ гостуваха комиците и казаха че билети вече няма 

# 62
  • Пловдив
Билетите купих още на 4-ти от центъра срещу пощата и бяха доста пообрани местата
В петък в сутришния блок на БТВ гостуваха комиците и казаха че билети вече няма 

знам,че няма билети

# 63
Здравейте, момичета! Трябва ми вашата помощ. Търся елтехник, който да си разбира от работата, че трима вече се изредиха да ни оправят осветлението в коридора на лошо сложен окачен таван. Много ви моля, помагайте!!!   bouquet  bouquet

Емил 0898650149
Определено си разбира  от работата, но е доста ангажиран. Peace 

# 64
  • Пловдив
Момичета, помагайте- от къде да купя хубава дървена табла за игра? Бюджета ми е до 100лв.

# 65
Момичета за раниците за училище, попаднах на разпродажбата на Sport direct, струва ми се доста изгодно.
http://www.sportsdirect.com/back-to-school/bags-bts/rucksacks-bts

Има момичета от Пловдив , които се занимават с доставки до тук, като вземат по една лира на всеки 10 за доставка. До нас живее една такава мацка, ако някой иска контакт да пише, ще дам скайп.

# 66
Шушулче,аз съм се ориентирала към завивките и възглавниците на фирма Глория.Отзиви не съм чела и чула, но се надявам да остана доволна. Набелязала съм какво ще купувам -зимни варианти са, наистина не са евтини, ходих и на място да ги видя,но ще поръчвам през сайта им,заради отстъпката,дано да си заслужават, мнение за тях ще давам чак зимата. Мога да ти пратя на лични моя избор, за да не го обръщаме на чат тука.
Може ли сайта им?

# 67
Това е сайтът им:
http://www.gloria.bg/

Въпросът ми е към 666: Какво точно на "Глория" си ползвала и отзиви за качеството ,ако може?

# 68
  • Бг
Препоръчайте ми откъде мога да взема хубав юрган с 2 възглавници и комплект спално бельо.
Повтарям си питането.
Шушулче, погледни във фирмения магазин на Роксима дрийм, имат хубави неща, но не знам дали ще те устройват като цени. Ето и сайта им - http://eshop.roxymadream.com/. Можеш и по нета да си поръчаш, иначе фирмени магазини имат в МОЛ Галерия, мисля, че беше на третия етаж, а другият им магазин е на бул. Дунав, след кафето до сградата на Пещерска.

# 69
Привет в новата тема! Може ли да ми кажете, къде се намира магазин Панда? Разбрах, че е някъде на кръстовището на Шести септември и Руски, но ако може по-точна информация, защото разполагам с много малко време, да не се мотам да го търся. Дали има къде да се паркира там?

# 70
  • Близо до реката ..........
Здравейте момичета  Simple Smile
Ще съм ви много благодарна да ми кажете,  къде в Пловдив има хубави прибори за хранене и чаши за алкохол ?
Хубав ден!

# 71
  • гр.Пловдив
Привет в новата тема! Може ли да ми кажете, къде се намира магазин Панда? Разбрах, че е някъде на кръстовището на Шести септември и Руски, но ако може по-точна информация, защото разполагам с много малко време, да не се мотам да го търся. Дали има къде да се паркира там?

Точно на самото кръстовище  е да, на бул.Руски 15А, там от където започна разширението на булеварда. Преди беше магазин Мебел Дизайн, зад спирката на МГТ, блока на Пловдивинвест.

# 72

И нали със сигурност е в античния театър, а не в летния че като купувах билети забравих да попитам  Embarassed

Като си взимах билетите ми казаха, че е в летния театър.

# 73
Момичета,къде в Пловдив продават колички GRACO?

# 74
  • Пловдив
Здравейте момичета  Simple Smile
Ще съм ви много благодарна да ми кажете,  къде в Пловдив има хубави прибори за хранене и чаши за алкохол ?
Хубав ден!

На много места... зависи какъв ценови клас търсиш. Добър избор на приемливи цени има в магазин Рено в Мол Галерия, на 1ия етаж се намира.

Общи условия

Активация на акаунт