Къде в Пловдив???-24

• 79 029
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
да ви следя

# 76
  • тук-там
Има момичета от Пловдив , които се занимават с доставки до тук, като вземат по една лира на всеки 10 за доставка. До нас живее една такава мацка, ако някой иска контакт да пише, ще дам скайп.

може ли, може ли, може ли.... Praynig

# 77
Много сте изписали,не мога да Ви прочета   Laughing  Laughing

# 78
  • Пловдив
Вчера и днес на Централна поща, все още седи касата за комиците.Гледам хората подават пари,предполагам,че си купуват билети.

# 79
smarfietka_ , благодаря за отговора. Намерих магазина много лесно, но за съжаление, това което търсех го нямаше.

# 80
  • Близо до реката ..........
Здравейте момичета  Simple Smile
Ще съм ви много благодарна да ми кажете,  къде в Пловдив има хубави прибори за хранене и чаши за алкохол ?
Хубав ден!

На много места... зависи какъв ценови клас търсиш. Добър избор на приемливи цени има в магазин Рено в Мол Галерия, на 1ия етаж се намира.

Portokalche, благодаря ти, за бързия отговор и смятам да погледна тези дни!   bouquet

# 81
Има момичета от Пловдив , които се занимават с доставки до тук, като вземат по една лира на всеки 10 за доставка. До нас живее една такава мацка, ако някой иска контакт да пише, ще дам скайп.

може ли, може ли, може ли.... Praynig

Разбира се:) Ето, направила си е и сайт: http://shopping-feya.com/
Скайпа е: feya_777
Тя живее в Тракия до Детски свят близо-аз я засякох случайно в Еконт като разпращаше нещата:)

Сега в момента има намаление на всички артикули за училище.

# 82
Здравейте, момичета. Търся сервиз за ремонт на лаптопи. Знам, че ремонтират в на Технополис, откъдето сме го купили, но там се чака поне месец  Sick Конкретно безжичната връзка нещо отказа, след като баткото падна върху лаптопа и сега няма интернет  ooooh! Някой, ако може да помогне.  Praynig
Момичета, помагайте- от къде да купя хубава дървена табла за игра? Бюджета ми е до 100лв.
portokalche, на няколко места се сещам. Едното е Магазини СОЛО. Имат 2 магазина - единият е на самата главна в началото - до магазин за 1 евро, другият им магазин е до офиса на Глобул до Дриймса. Има също и в магазина за сувенири на края на "Ген. Заимов" от дясната страна, ако идваш от главната. Майка ми софлира сега, че била виждала и в Халите на първия етаж в магазина за сувенири.

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 15:43 от Лъки

# 83
  • Пловдив
Здравейте момичета  Simple Smile
Ще съм ви много благодарна да ми кажете,  къде в Пловдив има хубави прибори за хранене и чаши за алкохол ?
Хубав ден!

На много места... зависи какъв ценови клас търсиш. Добър избор на приемливи цени има в магазин Рено в Мол Галерия, на 1ия етаж се намира.

Portokalche, благодаря ти, за бързия отговор и смятам да погледна тези дни!   bouquet

За нищо, ако ходиш до Мол Галерия, те съветвам да погледнеш и в Карфур, както и в Метро, всичко ти е на близо. Един съвет от мен за стъклариите- много добре оглеждай всяка една чаша и чиния, която купуваш!!! Преди няколко месеци правихме ново обзавеждане за кухнята-нямаше комплект, в който да нямаше нещо пукнато и счупено. Налагаше се постоянно да ходя и да връщам, докато не се научих да оглеждам всичко в подробности Simple Smile

# 84
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Търся сервиз за ремонт на лаптопи. Знам, че ремонтират в на Технополис, откъдето сме го купили, но там се чака поне месец  Sick Конкретно безжичната връзка нещо отказа, след като баткото падна върху лаптопа и сега няма интернет  ooooh! Някой, ако може да помогне.  Praynig

На прима виста се сещам за Стемо на булевард "България". Ходих там пролетта за моя, защото били оторизиран сервиз за HP. Трябваше да се сменя вентилатора и отне седмица, защото трябваше да поръчат нов.

Преди месец си взех нов принтер от "Т&С" - имат сервиз. Момичето спомена, че не е проблем да си замъкна евентуално компютър или лаптоп при тях, но нямам отзиви как работят в това отношение.

# 85
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Търся сервиз за ремонт на лаптопи. Знам, че ремонтират в на Технополис, откъдето сме го купили, но там се чака поне месец  Sick Конкретно безжичната връзка нещо отказа, след като баткото падна върху лаптопа и сега няма интернет  ooooh! Някой, ако може да помогне.  Praynig
.

АЙ ТИ Сервиз-отзад в блока на Денила на колелото на панаира   http://it-serviz.net/index.php/contacts

# 86
tonitabrandtner, Elfita, благодаря ви   bouquet

# 87
  • Пловдив
Лъки, само да добавя, че сервизът на "Т&С" съм го ползвала за принтера преди 3 години. И това лято опрях до тях, но тъй като ми е адски стар модел, ми казаха, че няма смисъл да го оправят вече и ми предложиха нов. Съвсем случайно споменаха, че мога да занеса лаптоп/компютър, но не ми се е налагало за това да ги ползвам

# 88
  • Пловдив
Здравейте, момичета   bouquet
Искам да ви попитам някой знае ли къде продават изкуствени цветя и по-точно нещо като бръшлян  newsm78 Проверих в Джъмбо и в Юск, но няма... Утре мисля да видя и в Евроленд, но ако някой знае някое магазинче с разнообразие на изкуствени цветя ще съм много благодарна да сподели  Grinning
Благодаря предварително  Hug

# 89
Много хубави гледах онзи ден в ДОМКО след Английската, но май нямаше нещо подобно на бръшлян   newsm78
portokalche, много голямо разнообразие има и в ТЕХНОМАРКЕТ пак след Английската ( до ДОМКО ).

Общи условия

Активация на акаунт