Къде в Пловдив???-24

• 79 470
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Търся балатум на цена под 7 лв при шир 3.5 или 4 м някой да знае къде има на ниски цени балатуми? Изумих се от високите цени, а не си заслужава да слагам в момента скъп.

в карпетмакс миналата седмица имаше балатуми по 3 и 4 лв кв/м, в дъното бяха
тези едноцветните на изпъкнали кръгове, тях много ги харесвам, са точно по 7 лв
за ширината обаче не знам колко е

# 121
къде има пътни чанти-не някаква специална или луксозна
центъра или кичука,или тракия

в метро дали има

В подлеза на гарата има магазин за чанти. В магазин Рино в МОЛ Галерия също има щанд за чанти.

# 122
Къде има козметика на Манхатън??? Обиколих целия град и нищо..  Close Thinking
Аз лично съм купувала от Халите- първият магазин в дясно от входа. А също така и от магазинчетата в подлеза на Тримонциум и пощата.

# 123
  • Пловдив
Аз лично съм купувала от Халите- първият магазин в дясно от входа. А също така и от магазинчетата в подлеза на Тримонциум и пощата.

Магазинът в подлеза на пощата го развалиха преди доста време - на негово място има закуски. Ако говорим за един и същи магазин, разбира се. Беше точно до пързалката като слизаш за към пощата. И на гарата май имаха магазин - не знам дали той съществува още

# 124
  • Пловдив
къде има пътни чанти-не някаква специална или луксозна
центъра или кичука,или тракия

в метро дали има

В подлеза на гарата има магазин за чанти. В магазин Рино в МОЛ Галерия също има щанд за чанти.

В центъра има в Гранда- на първия етаж са 2 магазина за куфари и чанти, на втория етаж (точно на гърба на Рефан) също има такъв магазин.

# 125
Момичета,развали ми се миксера Philips, не е в гаранция вече.Да ми препоръчате читав майстор  Praynig

# 126
  • Пловдив
Момичета,моля ви ако някой знае къде работи в момента козметичката Мария от салон''Поликсена'' да ми пише.Тъкмо си открих добра козметичка,която ми оформя хубаво веждите и сега разбирам,че от месец вече не работи там.Моля ви ,ако някой знае къде работи в момента или някакъв телефон за връзка да ми пише Heart Eyes

# 127

Карфур-козметичния щанд на първия етаж
Емито до пощата на главната
Козметичния магазин на ъгъла до чешмичката на главната /срещу стълбите на каменица/
Бюти зоната в Мол Пловдив
и доста други места

Във всички изброени, освен Карфур, съм проверявала и нямаше  Thinking Ще видя и в Карфур.
Благодаря на всички за отговорите.  Hug

# 128

Магазини "Ивис" -  Главната - ул."Райко Даскалов" №50 и в МОЛ Пловдив на 1-вия етаж Peace

# 129
Някой да знае счетоводна кантора или да има координатите на счетоводител, който е сведущ по въпросите за майчинство на самоосигуряващо се лице. С две малки деца съм и ми е трудно да тръгна да ги разпитвам наред. Благодаря!

# 130
  • Пловдив

Във всички изброени, освен Карфур, съм проверявала и нямаше  Thinking Ще видя и в Карфур.

вчера имаха стелаж на манхатън.щанда с козметика е срещу течните сапуни до дрехите.обособен е отделно,но се плаща на общите каси вече.преди си имаше отделен касиер,но вече не
а за другите места се учудвам,че няма-аз съм взимала от там спирали

# 131
Някой да знае счетоводна кантора или да има координатите на счетоводител, който е сведущ по въпросите за майчинство на самоосигуряващо се лице. С две малки деца съм и ми е трудно да тръгна да ги разпитвам наред. Благодаря!

Повечето счетита са много зле със специфичните въпроси /то нещо, което рядко прави си е нормално де/-личен опит!
Моя съвет е да пишеш въпроса си на НОИ София, на следния е-мейл: noi@nssi.bg
Отговарят за ден-два и можеш да си сигурна, че отговора ще е правилния.
Когато аз имах питане обиколих счетоводители много, ходих в НОИ Пловдив и в крайна сметка никой не успя да ми отговори, а като писах в София имах отговора на следващия ден, а не си губиш и времето да се разхождаш:) Успех!

# 132
И аз имам питане: къде в Пловдив има квалификационни курсове по педагогика?
Трябва ми някакъв бърз курс по възможност.

Много благодаря! Хубав ден на всички:)

# 133
  • Пловдив
Мисля, че към Пловдивския университет орагнизират подобни обучения (но не знам дали са кратки), виж им координатите за информация в сайта: http://www.uni-plovdiv.bg/pedagogy/ Peace

# 134

Карфур-козметичния щанд на първия етаж
Емито до пощата на главната
Козметичния магазин на ъгъла до чешмичката на главната /срещу стълбите на каменица/
Бюти зоната в Мол Пловдив
и доста други места

В аптека Дара също има щанд на Манхатън. Говоря за тази на Царевец. В другите също може би имат щендери.

Общи условия

Активация на акаунт