Къде в Пловдив???-24

• 79 451
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Не бих желала да се приема като реклама, не беше отдавна ситуацията на спорове на тази тема, само да споделя, че вече втора събота подред водим сина ми на Кю-зар - лазерните игри, в Стара Загора при Ерин Брокович.
Наистина е страхотно изживяване, много е запален моя и до сега беше лесно, че лятото живее наблизо, есента няма да има как, когато си го приберем в Пловдив, да го водим редовно. Но си заслужава, кефят се децата Peace

Благодаря ти!
Да си го приемат както си искат. Мен ми писна да внимавам да не настъпя някой по мазолчето.  Simple Smile
Q-Zar стартира повече от добре за България, така че чакай ни Пловдив!
Сега толкова се вълнувам и радвам за магазина за балони в Mall Plovdiv, наистина пак съм приготвила неща, които няма и не може никой в България. Какво да направя като горя и живея за работата си?

# 181

--
Хубави раници за ученици съм виждала в книжарниците зад ГРАНД.

аз не си спомням кой беше споделил тук или някъде другаде ми бяха казали, че в книжарница Джулия няма нищо хубаво. е, напротив, имаше много хубави неща.
избрах страхонта раница и съм много доволна. не се сещам да съм видяла някъде другаде по-голямо разнообразие и качество.

# 182
От къде да поръчам сладка пита за погача на бебе? Hug

# 183
  • Пловдив
Напълно подкрепям за книжарница "Джулия". И аз взех раница от там.
Ерин, отворен ли е вече магазинът за балони в Мола, а ако не е, за кога плануваш да отвори? Успех!

# 184
От къде да поръчам сладка пита за погача на бебе? Hug

Ние няколко пъти поръчваме питки от една пекарна на Опълченска. Като тръгнеш от бившето второ районно, градинката на енергото, се пада от дясната страна.

Ерин Брокович и от мен успех! А тези битки за каква минимална възраст са подходящи, че ние сме 3+?

# 185
  • Пловдив
Напълно подкрепям за книжарница "Джулия". И аз взех раница от там.
Ерин, отворен ли е вече магазинът за балони в Мола, а ако не е, за кога плануваш да отвори? Успех!

В подписа си е дала достатъчно инфо...

# 186
  • Пловдив
Не съм се загледала в подписа, благодаря за инфото.

# 187
  • Пловдив
Момичета, къде в Пловдив подстригват с топла ножица /освен салон Шери/  Simple Smile

# 188
Момичета, къде в Пловдив подстригват с топла ножица /освен салон Шери/  Simple Smile
Каква е тази топла ножица? Simple Smile

# 189
Тази ножица уж защитава косъма от цъфтеж на косата, и аз се интересувам от същото, къде го предлагат това удоволствие фризьорите?!

# 190

--

Това книжарницата  на ул." Антим' ли е ? 

# 191
  • Пловдив

--

Това книжарницата  на ул." Антим' ли е ? 

Не, това са Пегас - зад Евмолпия

# 192
Грешно съм посочила цитата  Embarassed
Имах в предвид книжарница " Джулия" дали е тази на " Антим"

# 193
  • Пловдив
Грешно съм посочила цитата  Embarassed
Имах в предвид книжарница " Джулия" дали е тази на " Антим"

Да

# 194
tonitabrandtner, благодаря ти    bouquet

Наистина има много готини раници там . И естествено момчетата са отново ощетени  Laughing - 50 модела за момичета и 10 за момчета....
Но и аз купих за Марти раница от там .

Общи условия

Активация на акаунт