Къде в Пловдив???-24

• 78 756
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Къде се намира поща клон 2???

До Техникума по електротехника на "Пещерско шосе".

# 241
  • Пловдив
Момичета,дали в Карфур-а няма намаления на дрехите(детски)??? Rolling Eyes

# 242
  • Пловдив
Tandonova79 аз ходя всяка неделя в Карфур и доскоро имаше 70 % намаление на всички дрехи и бельо.От две седмици са заредили с есенна стока и всички е на нормални цени.Тази неделя като ходя ще проверя  и ще ти пиша Hug

# 243
Tandonova79 аз ходя всяка неделя в Карфур и доскоро имаше 70 % намаление на всички дрехи и бельо.От две седмици са заредили с есенна стока и всички е на нормални цени.Тази неделя като ходя ще проверя  и ще ти пиша Hug

Hug

Продължава да има намаление само на летните неща и част от бельото до 28.08  Peace

# 244
  • Пловдив

А дали са заредили нови неща (така ми каза една приятелка) или каквото е останало от преди?

# 245
От бельото определено бяха заредили, защото тогава почти нищо не беше останало, а за дрехите необърнах много внимание, но определено се е понапълнило от тогава но със неща от лятната колекция, есенни дрехи почти невидях

# 246
  • Пловдив
От бельото определено бяха заредили, защото тогава почти нищо не беше останало, а за дрехите необърнах много внимание, но определено се е понапълнило от тогава но със неща от лятната колекция, есенни дрехи почти невидях
Мерси за отговора, отиваме да проверим и ние тогава. Аз си взех супер неща предния път.

# 247
Момичета, има ли салса парти някъде в събота вечер, тази седмица?

# 248
Момичета, някой виждал ли е в Пловдив и къде мога да намеря високи летни ботуши - бели, с прилично токче (не капли  Laughing)

# 249
Момичета, има ли салса парти някъде в събота вечер, тази седмица?
Да в бар Марано в Форум ТРАКИЯ от 22 часа.

# 250
Момичета, моля ви за съвет. Къде продават козметика на Chiccо от серията Mamma Dona ? Вече в няколко големи аптеки проверих и никъде няма. В краен случай ще поръчвам от нета, но все пак да питам първо и тук.  Hug

# 251
Последния път като бях бременна имаше във:
Вис Виталис
Аптеки Авеню
Аптеката на богомил /за там не съм сигурна точно коя бременност подред ползвах  ooooh!/
Аптеката в Гранда
точно последния път имах затруднения да ги намеря и аз продуктите и от тук ми отговориха тези места и наистина имаше, все пак беше преди 2 години, ако има някой по-актуално бременен да сподели  Simple Smile

Честито!

# 252
Момичета, моля ви за съвет. Къде продават козметика на Chiccо от серията Mamma Dona ? Вече в няколко големи аптеки проверих и никъде няма. В краен случай ще поръчвам от нета, но все пак да питам първо и тук.  Hug

В аптека "Авеню" до църквата "Света Петка" има със сигурност Мамма Дона Peace

# 253
Благодаря ви от все сърце  bouquet. Много обикаляне ми спестихте. Отивам да проверя тези аптеки.

# 254
Търся мъжки бански . Някой сеща ли се къде все още са останали и по възможност по-големи номера?

Общи условия

Активация на акаунт