Къде в Пловдив???-24

• 78 739
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Момичета помагайте !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Живея в Тракия. От месец се боря с хлебарки който имам чувство ,че не мога с нищо да унищожа smile3511
С Райт който е пяна уж преди се справях ,но сега май свикнаха.Аз ги пръскам ,а те като че ли ми се смеят и продължават да щъкат Ужассссссссссссссс!!!Моля ,да ми кажете нещо с какво да пробвам Praynig
Ние преди 4 години бяхме на квартира в панелка в Тракия и имахме същия проблем.Не помогна нито Райд,нито Глобол.Купихме една отрова за колорадски бръмбар от агроаптека.Казва се Регент,на прахче е.Но мисля,че го спряха от производство.Сигурно има някакъв заместител.Разтваря се във вода и се пръска по ъглите и зад шкафовете.Още на следващия ден хлебарките изчезнаха.Не намерихме никакви умрели,просто се изпариха.После и на свекърва ми взехме и тя се отърва от хлебарките.Дори на познати в София изпратихме от препарата.

# 286
Момичета помагайте !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Живея в Тракия. От месец се боря с хлебарки който имам чувство ,че не мога с нищо да унищожа smile3511
С Райт който е пяна уж преди се справях ,но сега май свикнаха.Аз ги пръскам ,а те като че ли ми се смеят и продължават да щъкат Ужассссссссссссссс!!!Моля ,да ми кажете нещо с какво да пробвам Praynig
Ние преди 4 години бяхме на квартира в панелка в Тракия и имахме същия проблем.Не помогна нито Райд,нито Глобол.Купихме една отрова за колорадски бръмбар от агроаптека.Казва се Регент,на прахче е.Но мисля,че го спряха от производство.Сигурно има някакъв заместител.Разтваря се във вода и се пръска по ъглите и зад шкафовете.Още на следващия ден хлебарките изчезнаха.Не намерихме никакви умрели,просто се изпариха.После и на свекърва ми взехме и тя се отърва от хлебарките.Дори на познати в София изпратихме от препарата.
Забравих да спомена ,че имаме куче.Нали няма да му навреди?А за този препарат още утре ще питам дали все още има.
Благодаря Ви   bouquet  bouquet  bouquet още веднъж момичета и се надявам да се отърва от тези гадини Praynig

# 287
Забравих да спомена ,че имаме куче.Нали няма да му навреди?А за този препарат още утре ще питам дали все още има.
Благодаря Ви   bouquet  bouquet  bouquet още веднъж момичета и се надявам да се отърва от тези гадини Praynig
Не знам дали може да навреди на кучето.Може да попиташ в агроаптеката.Ако не намериш Регент или негов заместител ми пиши на лични-ще се опитам да ти го намеря,защото ние не сме го взимали от Пловдив.

# 288
Момичета, какво правите с дрехите които са запазени , но вече не ги носите. Жал ми е да ги оставя  до контейнера

# 289
  • Пловдив
Момичета, какво правите с дрехите които са запазени , но вече не ги носите. Жал ми е да ги оставя  до контейнера
Може да ги продадеш или подариш в http://prodavalnik.com  Peace

# 290
Иска ми се да ги подаря. Дай те идея

# 291
Различните хора имат различни представи за хубави и запазени дрехи.
Преди в старческия дом на Коматевско взимаха дрехи запазени, сега вече отказват, защото имат натрупани с кашони.
Ако наистина са ти хубави, можеш да отидеш в Рада Киркович дома, и директно да ги дадеш на децата, кой каквото си хареса и избере, има големи деца, на които моите дрехи са им малки примерно... Но и там внимавай много, защото преди месеци видях отзад на контейнерите поне 4-5 чувала с дрехи и си изглеждаха доста добре /поне според мен/.
Друг вариант е на жилищата за временно настаняване - там има няколко млади момичета с бебета - преди съм носила неща за бебета там, може за майките да ги оставиш.  Намират се по пътя за Скобелева майка в уличките /трябва да се обясни точно/.
При всички случаи си иска обикаляне

# 292
  • Пловдив
Благодя за насоките за козметик,   bouquet

Иска ми се да ги подаря. Дай те идея

Попитай в Червеният кръст................
Другите май не вземат, аз съм питала да давам от моите близначки - бях събрала половин стая с дрехи и обувки и навсякъде ми отказаха ................ пари вземат, друго не. И в офиса идват всеки месец от детски домове да събират помощи, но само пари. Това не го разбирам.................

# 293
Благодаря момичета. Най -вероятно ще  се обадя в Червения кръст за по сигурно. Сигурна съм, че има хора които се нуждаят, а те са почти нови.

# 294
  • София
Благодаря момичета. Най -вероятно ще  се обадя в Червения кръст за по сигурно. Сигурна съм, че има хора които се нуждаят, а те са почти нови.
Можете да пишете и тук Благотворителност

# 295
Момичета, утре излизам да търся две неща:

1. Термозащен спрей на CHI, проучих и май тези са най-добрите, продават ли се на свестни цени и къде в нашия град?

2. Шалте/ покривало за легло

Ще съм благодарна ако някоя от вас може да ме упъти за хубави места от където да си набавя тези двете работи! Flutter

# 296
............
Шалте си купих съвсем скоро от магазин Роксима, на 3-я етаж в мол Галерия. Размер 2 / 2.40, на цена 59 лв. Имаше разлчини размери и десени. Моето се води двулицево, от едната страна е памук, от другата лъскаво едно такова, не знам как точно му е името. За сега не мога да коментирам издържливост, понеже ми е новичко. След първото пране нито се сви, нито се омачка.

# 297
Не знам дали може да навреди на кучето.Може да попиташ в агроаптеката.Ако не намериш Регент или негов заместител ми пиши на лични-ще се опитам да ти го намеря,защото ние не сме го взимали от Пловдив.

Аз го търсих и в една агроаптека ми обясниха, че бил в клас 2 по токсичност и за това са го спрели. Не знам какво значи това. Предложиха да ми дадат аналог, но предвид това, че съм с малки деца, размислих и не взех.

# 298
  • Пловдив
Момичета, утре излизам да търся две неща:

1. Термозащен спрей на CHI, проучих и май тези са най-добрите, продават ли се на свестни цени и къде в нашия град?

Ще съм благодарна ако някоя от вас може да ме упъти за хубави места от където да си набавя тези двете работи! Flutter
Провери в офиса на златна рибка, слушах по радиото че се намира срещу площад Съединение ( не знам точно къде е, каня се до ходя от сумати време на там) за термоспрея. А шалте миналата седмица си взех от Метро.

# 299
Дънки Rodi? Къде в Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт