ФЕВРУАРски дребосъци вече правят маймунджалъци - тема 18

• 30 068
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • Полски Тръмбеш
ДОООБРОО УТРОО!  Grinning СТАВАЙТЕЕЕЕЕЕЕ

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБОЦИТЕ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС!!!
ХЕПИ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!! ОЩЕ 100 ПЪТИ ПО ТОЛКОВА ДА СЕ ОБИЧАТЕ И РАДВАТЕ!!!
БУЛЧЕ  Hug Hug Hug МН СЕ ЗАРАДВАХ КАТО ПРОЧЕТОХ, ЧЕ НЕ БИЛО ТОЛКОВА СТРАШНО КОЛКОТО КАЗА ПРЕДИ  Hug  Praynig ПО-БЪРЗО ДА МИНАВА БОЛКАТА И  ОПЕРАЦИЯТА ДА МИНЕ ЛЕКО  Praynig Praynig Praynig

ЛОРИ  Hug (ПО 100)  майната и на свеки- може и да е за хубаво, че няма да дойде  Hug  искам няколко дни да забравиш готвене, чистене и всичко и да го прекарате с Боби лежейки и гледайки филми примерно. ОБЕЩАЙ МИ ЧЕ ЩЕ ГО НАПРАВИШ!  Peace  И моля те гледай на нещата по-спокойно- от нерви няма смисъл- нито нещата ще се променят, нито нищо..., само на себе си вредиш  Peace Слагаш розовите очила+ хапчето НЕ МИ ПУКА  и всичко ще е наред- от личен опит знам!!!  bowuu
ЛИЛИ, ПРАВИЛОТО И ЗА ТЕБ ВАЖИ  Hug

И Я СЕГА ДА ВИ СЛОЖА КАФЕ И МЪЖ, че другото е "бошлаф работа"  bowuu  Joy

Аз съм като пребита  Tired днес уж няма да работя и съм решила да мързелувам  Flutter

Hug

# 271
Добро утро в 9.22 от мен  bowuu вече изкъпана излизам с Бобо на разходка.
Това не се е случвало от месеци
Мими  Hug
Джобното-в купешките пюрета на гербер има масло и в ганчевите също-с тях започнах. Бобо не яде домашни пюрета - не иска. После и в попарата му слагах направо масло.

красив и слънчев ден от нас!

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 09:26 от loryn

# 272
Ето да се почерпите по случай месечинката на Лорис. Става на цели 7 месеца Grinning

Пиене- за всеки по нещо

Пожелавам ви прекрасен и усмихнат ден!

# 273
Добро утро или по-скоро добър ден!
Честита месечинка на Лорис, да е здрав и все такъв чаровник  Heart Eyes!
Честит рожден ден на патерици на Ивето и на Ади и честита годишнина на Хепи   bouquet. Много, много щастие ви пожелавам, момичета!
Лори и Пчеличката да се оправят! А за свекито, Лори, може и да е за добро, че не е дошла... то хубаво да помага, но като се сещам каква ти е прекрасница, кой знае как ще ти се отрази на нервите помощта й  Confused.
Булче  Hug, радвам се, че не било толкова страшно, дано все по-добри новини да имаме от теб!

За нас - вирусно болни сме цялото семейство  Crazy. На крака сме, не е чак толкова зле работата, само че кашляме яко един през друг и бършем сополи  Crazy. Ще мине, да видим кога...

# 274
Добър дееен!  От днес Вики е с два зъба  tooth Големи мъки дано по-бързо да минават  ooooh!

Честита месечинка на чаровника Лорис  Gift
sssvetla  Дано така леко да го минете тоя вирус и по-бързо да се маха!
Булче От сега нататък чакаме само хубави новини   Peace

# 275
Драстиииии!

Ние сутринта от мързел излязохме чак в 10.30, ходихме да си купуваме каши и чак сега сколасах да седна да чета. Не че нещо съм запомнила от това дето го прочетох ...  Rolling Eyes

Аз да ви кажа с тея нервни кризи, не че толкова съм се втелясала да чистя или да подреждам и да домакинствам, нито пък за малкия се притеснявам толкова. Тя лекарката ме пита дали не се тревожа прекалено за него та затова да съм изкукуригала /е не ми го зададе така въпроса  Mr. Green/. На мен ми се посъбраха нервички покрай родата и затова ми избиха чивиите! Имам чувството, че по едно време се надпреварваха да се сърдят и да правят глупости! Затова никой не ми е изпотрябвал, детето ми е кротичко и мога и сама да се оправям с него, а пък къщата и домакинството са ми последния проблем, както и всички останали.

Лори, е ги снимките! Аз забравих, че съм си заключила албумите във Фейсбука ... Rolling Eyes

http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/bobo-na-queenbee.571865.24717506

Честито на порасналия ни Лорис!  Heart Eyes

# 276
Честита 7-ма месечинка на Лорис   bouquet На патеричка поздравявам и Весето на Рени   bouquet Да са живи и здрави дечицата и много послушни  Hug
Честита годишнина на Хепи    bouquet Пожелавам ви винаги да се обичате и уважавате, и скоро да се радвате на нов дом, изпълнен с детски смях   bouquet
Иве и тук да те поздравя за РД   bouquet Да си жива и здрава, и много обичана майка и жена   bouquet
Ади честит двоен празник и на теб   bouquet Много любов и разбирателство в семейното гнездо, а малкия много да те слуша  Hug Пожелавам ти много положителни емоции на морето и да се върнеш заредила батериите  Hug
Булче  Hug толкова се радвам за добрите новини  Hug стискаме палци алтернативното лечение да има наистина голям ефект и скоро да тичаш след децата  Wink
Лори, Пчеличке  Hug Hug Hug Булчето го е написала много хубаво - подкрепям на 100 %... радвайте се на хубавите ви дечица, другото все някога ще се нареди...  Hug
Ятце дано Баба Шарка подмине малкия бебок, а каката бързо да оздравява  Hug
Светле и на вас пожелавам бързо оздравяване  Hug
Честито зъбче на Вики! Да е здравичко и бяло  Peace
А пък аз нашите зъбчета кога ги чаках .... още нищо не е пробило и само ми мъчат детенцето  Cry от днес венеца на едно място вече е много твърд и се надявам поне там скоро да избие  Praynig
Аз в момента съм се вкарала в голяма чуденка с какво да продължа захранването  newsm78 Вече е време да вкарвам нещо ново в менюто и смятам да купя овесена каша, която да давам седмица преди другите глутенови истории  Thinking Възнамерявам и йогурти да накупя, пък и масълце още не съм давала... май ще се препокрият някои неща ... ще видим как ще се получи  Naughty Гледам да не натоварвам коремчето с много различни неща накуп.

Друго-друго... няма... дано не съм забравила да честитя на някой празника...
 Hug Hug Hug

# 277
Хеййй милички, липсвахте ми.Само казвам дзак и се връщам да чета  Hug Hug Hug

# 278
  • София
Честита месечинка на милия Лорис  Hug
Пчеличке, аз така и не се научих да ги сиктирдосвам всичките- дано ти успееш  Hug

# 279
Браво на Вики за второто зъбче   Hug - толкова бързо и излезе, а пък майка и казваше че скоро няма да има зъбчета. Дано всичките излизат бързо и безболезнено!

И специални поздрави за Лорис, кога минаха седем месеца  newsm78 , направо си отлетяха според мен.

Светле дано бързо одравява домочадието, заедно с теб  Hug

Тодорка
да се обади как са, какво правят, преместиха ли се окончателно, започна ли работа ....

Дейзи
, аз също се чудех с какво да продължа, затова попитах кой какво и по колко яде. Благодаря на тези, които споделиха  Hug

# 280
Ехоооооо

Първо да честитя на малкия пораснал Лорис - здрав, весел и все така усмихнат  Heart Eyes

Хепи малко на патерици но... Честита годишнина! Желая ви дълги години любов и щастие! ...
Булче Радвам се  за добрите новини , вече само такива да има  Hug
Честито на озъбилите се  tooth tooth tooth
Болните бързо да оздравяват  Hug Hug Hug.

А сега да ви се оплача. Нали ви казах , че майка ми падна и си счупи ръката. Шинираха е още в събота и днес трябваше да е гипсират,да ама не - оказа се, че тъпите доктори не са е наместили и сега трябва да е оперират направа съм бясна  #Cussing out #Cussing out #Cussing out, то бива некадърници ама те при нас пък всичките се събрали  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 281
Ку ку  smile3533 Как сте шугърчета  Mr. Green

Честит месечинка на Лорис, да е все така засмян и мнооого послушен  Hug

Честито второ зъбче на Вики, да хрупа скоро морковчета  с него  Heart Eyes

Ние запазихме дата за кръщенето за 10-ти септемри, ама всичко беше заето и единствения свободен час беше 16...пък ние тогава спим...та незнам как ще е, ще трябва да се налягаме по-рано... Thinking

А апартамента ми плаче за основно почистване/то направо си вие май май, не е само плач... Whistling/, надявам се да се оправя някак...

Ние вече май почти всичко захранихме...днеска яде кус кус - е папка си го, то добре, че ми е ящно детето, та всичко хапва  Sunglasses Heart Eyes Вчера понеже нямахме манжда от кухнята та отворих някаква крем-супа, ама големичка - 220 грама, лапна я и после гледам на етикета - за над 12 месеца... Rolling Eyes поразрових се в съставките да видя аджеба какво пък и е толко специфичното, само някакъв яйчен меланж видях, който не съм го срещала до сега...

Утре сме на консултация, ама забравих да купя онея джиджавки за урината, та следобед пак трябва да бръмча до центъра...имаше ли разлика между колектори и контейнери за урина/нещо ми се мота в главата, че имаше май май... newsm78...

Айде останете си със здраве, отивам да пооправям бепорядъка, който направихме с малкия до сега... hahaha

# 282
Дзак и от мен Hug

Чета ви редовно, но ми е нещо смарангясано и не ми се мрънка Sad Сатурнова дупка уж Mr. Green

ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦИ НА ХЕПИ   bouquet   bouquet   bouquet и ГОЛЯМО ЧЕСТИТО НА ГОЛЕМИЯ ЛОРИС  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
И разбира се много се радвам за добрите новини от Булчето
Лори, дано си по-добре  Praynig  Hug

Нямам много за писане около беб. Заби си главата мощно в паркета, докато лазеше по едно дюшече и аз бях до него и го гледах , че се движи назад и изведнъж с изненадваща маневра се метна напред с главата и през дюшечето фронтално в пода Confused Та просто е смайващо как уж ги пазим и пак може да не ги опазим #2gunfire  #Cussing out
Мими и моят взе да не иска биба напоследък. Голяма помощ ми беше тази биба, купих му нови за по-големи бебета-и тях неще..та сега се надявам, че е само период заради зъбите..
иначе тренда “стоим в количка почти без да мрънкаме“ продължава...вече 5ти ден, страх ме е да се израдвам...
Цунки, отивам да се изпъна до него, имам още 10 мин  Crazy

# 283
Амидала,има разлика между контейнерите и колекторите,контейнерчето е шишенце стерилно(пластмасово) с капаче,а колектора е пликче,което се лепи на"оная" работа и пишка в него,после можеш да го пресипеш в контейнера,за да го занесеш по-лесно Peace
Честито на всички с поводи Hug  bouquet
Честита мечсечинка на прекрасният Лорис, да е винаги такъв чаровник, усмихнато и добро детенце Heart Eyes Hug
Честито на озъбилите се Hug
АЗ сигурно ще се озъбя,че съм не пред нервна,ами предн незнам каква криза Crazy,ама здраве да е ooooh!
Ставам,че мрънкалото по цял ден реве и мрънка и не се трае!

# 284
Привет и от нас, бонбонки Simple Smile
Не съм писала отдавна и поста ми ОТНОВО ще бъде дълъг,та на който му е неприятно-ами... да не чете Peace
Честити месечинки на всички бебоци,които съм пропуснала тия дни-да са ни здрави и засмени дечицата! Hug
Честита 7 месечинка на Лорис!Голям мъж е вече! Hug
Честита годишнина на Хепи!Обичайте се силно,всичко друго ще си дойде на мястото!  bouquet Hug
На Мим,също желая здраве,за да продължава да се справя така добре и с майчинството, със страхотните творения на работното място и да не пропуска да ни поднася кафенце и компанийка Mr. Green! Hug
Гери- радвам се,че не е толкова лошо,колкото са го мислили! Ти си мнооого силна мама и вярвам,че ще се справиш и със здравословните си проблеми много скоро!Стискам палци всичко да мине възможно най-леко и много скоро да забравиш за тия проблеми! Hug
Лори и Пчеличката- съвет не мога да ви дам точно аз,че и аз съм същата- нерви за няма и нищо. При мен се дължало на щитовидната жлеза Rolling Eyes Действително, опитвайте се да се разнообразявате колкото е възможно,на мен май само това ми помага!
А лори,че свеки не е дошла- може би наистина ти е направила по-голяма услуга,отколкото да те дразни допълнително Whistling
Катуци-аман от некадърници!И аз от това се притеснявам за моята операция и засега се скатавам,да видим до кога .... Дано бързо да се възстанови майчето ти! Praynig

Да се оплача и аз малко... Крис от няколко дни яде като пиленце.Само той ли е така? :

5-5:30 кърма
9-кърма
13-14 часа кърма(не знам колко) + зеленчуково пюре(около 90 гр,с 300 зора)
18- плодово пюре- около 60 гр,пак с 300 зора
19 часа кърмене и в 21 последно кърмене,като хапва съвсем малко и заспива Tired
Иначе пишка и ака редовно.Вода не пие още-отказва.
И вече си има 3 зъбчета! bowuu Долу 2-та резци и ляв кучешки!
Двата резци избиха за 2 дни,а кучешкия- около седмица след тях Simple Smile

Хубав и много усмихнат ден от нас!

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 15:48 от Totoni

Общи условия

Активация на акаунт