Мимозка, честит празник мила
Нека да има много здраве в дома ви и бъдете много щастливо семейство. Елена, аз когато разбрах че ми прави реакция към спанака спрях за 3 дни всички пюрета и само на мляко беше. След това си продължих да давам и да въвеждам нови неща просто избягвам спанака за сега. Скоро няма да го предложа
Може би към 7-8 месец и се надявам да не ми прави пак такива реакции. Аз давам сини сливи на Ганчев и никога не съм имала проблеми.И аз правих кисел на Боби по рецептата на Фентъзи
Е стана много яко нещо
но не помня да съм яла с градината както всички имате лоши спомени от там.Не мога да смогна да давам на Боби
голям кеф. Пак ще му направя.Днес пак сме на детски РД. На моята приятелка малкия прави 1 годинка.
Аз реших че ще захранвам Боби с купешки пюрета и когато е изял 2-3 бурканчета от даден вид аз да му ги правя. Така поне знам че слагам пресни продукти от село.
Оставих Бобчето на шезлонга да гледа малко детско и той заспа
а аз си пия кафенцето 
Боби вчера седна сам в столчето за кола
не знам как го направи тоя номер но се изкефик максимално
на мама келеша 
Тези дни му разглеждах първите снимки, е не мога да повярвам че е бил толкова мъничко мишле
Честита половин годинка на всички сладки бебчета. Да бъдат много здравички и да слушкат

, затова набързо.
И ЧРД! макар и със закъснение

. Сори за много тъпите въпроси, но нещо съм се притеснила. Почвам да се чудя дали няма с нея да си висим пред къщата, а не на пясъка и най-много да прескачаме до морето да се топнем (а може и в басейните). Истината е, че много ми се ходеше на море, то нали забягнахме само с мъжо за един уикенд до Гърция и вече ми мина мерака и нещо не ми се ходи и почвам да се навивам сама в тази посока.

Дано си изкарат хубава почивка и сладката Лизи да бъде послушна