Честито и на половингодинговците днес!

Вземаме от всички почерпи и забягваме да се угояваме
И в този ред на мисли- Крис ми отказва хапване вече втори ден!
Нито кърма,нито пюрета,днес докато плачеше му тъпчех пюре смесено с кърма,ама няма как изобщо нищо да не се яде бе хора 
Наредихме се и ние сред озъбените!Долен,десен резец
Да му мисли сега майка му с разранените и без него зърна.Кашите още не сме ги започнали,след около седмица обаче е крайно време да ги въведем,дано да прояде това дете до тогава.Иначе и аз мисля с оризова да започнем,прибавяйки я към плодово,или зеленчуково пюре. Днес мислех следобяда да започнем и ние с плодовите,но като гледам какъв "апетит" го е обзел-едва ли ще имам някаква успеваемост
А от глутена сме още доста далеч.Него пък ще го въвеждам след месото.Памперси- аз съм най-доволна от Актив фит и докато бяхме в София си търсех тях тъпо и упорито,докато накрая не разбрах,че са коренно различни тукашните и тамошните пампита и дори не открих със същото име. А се чудих преди за какви Актив бейби си пишете вие
Ако някой ги е виждал в БГ някъде,моля да сподели

Днес тук също е празник и нищо не работи
Освен това е голяма жега и засега си висим вкъщи- чакаме да позахладнее,че да обиколим някой парк.Хубав и много усмихнат ден на всички!

Моето съкровище ачка винаги със сутрешното папкане , така че и да пробвам няма да има пропуск
Та една приятелка ми даде едно малко гърне от нейното детенце, ама новичко, че то пък направо на дъска на тоалетната чиния вършело работата, и викам - чакай да го изпробвам, след следобедното пюре усетих, че малкия започва да се напъва/то винаги си го познавам като започне да ака
/, та махнах пампито и го сложих на гърнето - поседя, поседя 1 минута и - готово
Чак не можах да повярвам колко бързо стана, ама така нали не го притиска пампито, и му свободно на гъзето - хич не се зори много много 
от яд, че си тръгват, а ти не искаш ли
Момата едвам си изпива 170 гр. мляко,а камоли 230,много ми се вижда
Не знам дали е съвпадение , но вчера имахме гости с едно " излекувано" дете
познайте от какво е изморен

спрях ги тия тъпи гъби и се разболях