ФЕВРУАРски дребосъци вече правят маймунджалъци - тема 18

• 30 026
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Честито на всички празнуващи днес!Здраве,късмет,много любов и щастливи усмивки по лицата ви! Hug

Честито и на половингодинговците днес! Hug
Вземаме от всички почерпи и забягваме да се угояваме Mr. Green
И в този ред на мисли- Крис ми отказва хапване вече втори ден! ooooh! Нито кърма,нито пюрета,днес докато плачеше му тъпчех пюре смесено с кърма,ама няма как изобщо нищо да не се яде бе хора Blush
Наредихме се и ние сред озъбените!Долен,десен резец Whistling Да му мисли сега майка му с разранените и без него зърна.
Кашите още не сме ги започнали,след около седмица обаче е крайно време да ги въведем,дано да прояде това дете до тогава.Иначе и аз мисля с оризова да започнем,прибавяйки я към плодово,или зеленчуково пюре. Днес мислех следобяда да започнем и ние с плодовите,но като гледам какъв "апетит" го е обзел-едва ли ще имам някаква успеваемост Thinking А от глутена сме още доста далеч.Него пък ще го въвеждам след месото.
Памперси- аз съм най-доволна от Актив фит и докато бяхме в София си търсех тях тъпо и упорито,докато накрая не разбрах,че са коренно различни тукашните и тамошните пампита и дори не открих със същото име. А се чудих преди за какви Актив бейби си пишете вие Mr. Green Та нашите са ей такива:

Ако някой ги е виждал в БГ някъде,моля да сподели  Hug
Днес тук също е празник и нищо не работи Crossing Arms Освен това е голяма жега и засега си висим вкъщи- чакаме да позахладнее,че да обиколим някой парк.
Хубав и много усмихнат ден на всички! Hug

# 76
Иван се изака в гърне току що... bowuu Mr. Green

# 77
  • София
Миленче, поздравления  Hug за това богоугодно дело на Ванко  Hug
И на мен ми се въртеше тия дни в галвата да купя за проба- напук на статиите прокламиращи късното слагане. BTW Ваньо седи ли стабилно или го придържаш на гърнето?
А аз днес купих овесено-ябълкова каша- ужким да въведа глутена, та да видим как ще е newsm78

# 78
Браво на Ванката  smile3501
Ама кажете как става тоя номер с гърнето  Crossing Arms

Бендж мерси за инфото  Hug

# 79
Ехо! Добър вечер! Прочетох всичко, но колко запомних е друг въпрос!

Честит празник на полурожденковците!! Здрави и палави дечица да са за радост на мама и тате!
Честит ден ден и на Ади на патерици!
Честит имен ден и на тези , които празнуват!

Нямах никакви трудности при събирането на урината с колекторчета, но ако имахме мома едва ли щеше да се получи толкова лесно! Хемаглобинут на дреб е перфектен , въпреки че не консумира месо или производни. Ако искате може да видим дали наистина на бебетата , папкащи месо им е по-висок?!На дреб беше 110.

Тони , едва ли ще откриеш в Бг тези памперси. Днес точно гледах в сайта на Walmart за памперси и искам да споделя само , че кашонче 4-ка е 28 долара- ще речете добре- същата цена! Да , ама не- кашончето не е с 99 памерса , а с 156...

Попрочетох за ранните опити за слагане не гърне, но ми се струва супер изнервящо и нерезултатно. Иначе браво за търпението на мамите , които са решили да се борят с гърнетата.   bouquet Моето съкровище ачка винаги със сутрешното папкане , така че и да пробвам няма да има пропуск  Blush

А, забравих да кажа Браво и на новите ни зъбчовци! Бели и здрави зъбки да се виждат от широките усмивки!

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 21:31 от lena1

# 80
Аз не съм имала за цел да го уча отсега на гърне - просто ми казаха като започне да сяда да започна да го слагам да си поседява по малко на него, за да свиква просто, не с цел да прави нещо непременно  Peace Та една приятелка ми даде едно малко гърне от нейното детенце, ама новичко, че то пък направо на дъска на тоалетната чиния вършело работата, и викам - чакай да го изпробвам, след следобедното пюре усетих, че малкия започва да се напъва/то винаги си го познавам като започне да ака  Wink/, та махнах пампито и го сложих на гърнето - поседя, поседя 1 минута и  - готово  Sunglasses Чак не можах да повярвам колко бързо стана, ама така нали не го притиска пампито, и му свободно на гъзето - хич не се зори много много  Mr. Green Иначе Йоанче - придържах го, не го оставих сам  Peace

# 81
здравейте,

наминавам само да се запиша в новата тема и да драсна някой-друг неадекватен ред, че съм изпуснала над 15 страници.

Честит празник на всички именници!  bouquet
Честито и на всички месечинки и месечинковци!  Wink  Hug

И аз днес като мъчех малкия да си свърши голямата работа, че ми се е запекал, се замислих откога ли ще започваме с гърнето. Но никога не съм си представяла, че ще е толкова отрано. Мисля да изчакам да почне да седи сам, засега обаче не успява да се задържи на едно място и все килва настрана. Но пък напредва в опитите си да прави коремни преси в количката.  Laughing

Каши давам млечни и безмлечни. Пробвах вече toepfer оризова с банан, humana банан, слънчо банан, а от вчера и една на babylove hirse в превод просо, която я мешкам с плодово пюре. Не ми е отказал нито една от тях. Имам грис на milupa, смятам да пробвам нея като следваща. Вашите малчовци какви вкусове предпочитат, че искам да сменя този банан и се чудя какво да взема???

Ние минахме вече на памперс номер 5. Утре предстои консултация да видим колко е порастнал малкият палавник. Напоследък се случва все по често да прави бели, особено в часовете между 5 и 8 вечерта. Днес докато се усетя дръпна рязко покривката от масата и замалко да си излее току що приготвената му топла каша на главата. Добре, че реагирах бързо, но мацаницата беше голяма  Crazy
Хайде, аз ще бягам да спинкам.
На всички хубава спокойна нощ!  Hug

# 82
Честит имен ден на всички, както и другите поводи  Hug   bouquet

pepelno, този емотикон  #Cussing out от яд, че си тръгват, а ти не искаш ли  hahaha   Hug  Hug  Hug Как стои новата дъска? По удобна ли е?  Hug  Mr. Green

Да поспамя малко  Whistling

Гърнето на мен ми е тъмна Индия  Crazy Не знам дали ще се пробвам. Големия седна директно на тоалетната чиния, защото изпадаше в ужас от гърнетата.

# 83
Благодаря ви момичета за милите пожелания  Hug
Софи 5-тица  Shocked Ние все още сме на 3-ка, от скоро слагам 4-ка за през нощта  Rolling Eyes
За гърнето съм с противоречиви мисли. Хубаво е от рано да свикват с него, но преди втората година трудно се маха памперс, трябва постоянство и упоритост и по-скоро е свързано с ЕБХ.
Честито на новите ни зъбчета - да бъдат бели и здрави  Hug

# 84
Едно позакъсняло включване  Wink

Честит имен ден на всички който празнуват днес! Пожелавам ви да е живо и здраво името ви, да ви носи много радост, здраве и късмет!

Честито и на голямото момченце на Мимозка  Hug Hug Hug

Честито и на малките ни месечинковци - половин годинка. Как си лети времето само... Живи и здрави

Честит празник   и на всички  варненци!

Все ще пиша за домашните кисели и забравям. Ама сега да кажа  Mr. Green На каката и правих като разбивах компот/ без захар/ с пасатора, завирах на котлона и добавях малко царевично нишесте - много си ги хапваше, на по късен етап пък слагах и бисквити.

За кашите Аз взех на Топфер - Млечна ориз. Давам с за след обедна закуска 2лъжици суха субстанция смесена с половин плодово пюре. Много го харесва малкия, хапва се за пет минути максимум.

Totoni Аз не съм виждала такива памперси в БГ 

Лека нощ

# 85
Добро утро!
Честит ден ден на Ади на патерица!
Честити месечинки на малките пораснали бебчовци!
Честит имен ден на всички Марии и техните производни!   bouquet   bouquet   bouquet
Не съм писала тези дни защото тече трескава подготовка за морето!Ще ходим за 10 дена на Златни пясъци!Помня,че някоя мама питаше къде да слага бебечето на плажа,аз мисля да я бухна в един надуваем басейн и там да си дреме-без вода в него.Иначе голямо вадене на парички,айде пюрета за 10 дена,айде козметика,айде някоя нова рокля....
Днес дадох НАН-2-ка,но ми се видя доста гъсто и на кутията пише да слагам 210 вода и 7лъж. мляко  #Crazy Момата едвам си изпива 170 гр. мляко,а камоли 230,много ми се вижда  newsm78
Ами това е от нас!
Лек и приятен ден!

# 86
Здравейте, момичета!  Hug 

Вики е болна  Tired Не знам дали е съвпадение , но вчера имахме гости с едно " излекувано" дете
което още кашляше и беше хремаво и снощи Вики вдигна Т ....има и сополи. След малко ще ходим на лекар ,чакам я да се наспи. Т не е висока варира 37- 38 градуса. Зъби няма не ги и чакам скоро.

По късно ще пиша пак  Hug

# 87
  • Полски Тръмбеш
ДОБРО УТРО  Grinning

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПРЕКРАСНИТЕ БЕБОЦИ!!!
 Praynig Praynig Praynig  всички по-бързо да оздравяват  Praynig Praynig Praynig
порцийка  Mr. Green

познайте от какво е изморен  Joy Heart Eyes

аз съм болна  Cry  спрях ги тия тъпи гъби и се разболях  #Cussing out

# 88
Здравейте Hug
Вчера мама имаше имен ден и посрещахме гости. Нямах време да седна на компютъра.
Честито на празнуващите днес половин годинка Hug

Ние вчера ходихме да му вземат кръв, не разбра какво стана Mr. Green За първи път виждам да се взима кръв така, със стискане на пръстчето Shocked На мен са ми взимали с вакум-една лелка смучеше през една сламка и пълнеше едни тръбички. Днес ще ходя за резултатите. Лорис беше ял 30 мин. преди това- дано да не окаже влияние.
Браво на Ванката за гърнето, аз дори не се бях замислила да го слагам от сега newsm78
primavera85, бързо да се оправя малката. Гостите ти може ли да не се съобразяват, все пак при бебе отиват #Cussing out
Памперсите Papmers, вече не ги сменям с нищо. Имах лош опит с Хъджис, взех си гооолям пакет- пропускаха на всяко изпишкване #Cussing out Едвам ги изхабих, сменях ги през 1-2 часа, все пак пари съм дала Mr. Green

Ето и закуска от мен, а как ми се хапва бейгъл.

# 89
Примаверка  Praynig бързо да оздравява малката красавица!    Hug

Общи условия

Активация на акаунт