ФЕВРУАРски дребосъци вече правят маймунджалъци - тема 18

• 30 028
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Хайде да почерпя , че днес Вики става на цели 8 месеца  Heart Eyes

и по един крем карамел , че така ми се хапва ...

Ходихме на лекар сутринта ,много и е зачервено гърлото - имаме си ангина  Tired
Сега редувам панадол с нурофен, давам осцилококцинум , пръскам тетрисал и назик ии накрая капки есберитокс. Док каза ако до утре следобяд пак има такава Т ще даваме антибиотик. Дано да се разминем   Praynig

# 91
Аууу, Вики е на цели 8 месеца. Браво на малката госпожица Hug Дано само да се размине антибиотика Praynig
Отидох за резултатите, хемоглобина е 112, което е добре, защото започнах по-късно със захранването. Обаче има проблем с тромбоцитите, не разбрах дали са повишени или понижени, лекарката е отпуска и сестрата каза, че ще й ги продиктува по телефона и утре да се обадя да ми кажат какво е това. Аз разбира се веднага да проверя в интернет и ми побеля косата Sad повече няма да гледам.

# 92
Честити 8 месеца на сладкото ни талисманче Вики   bouquet Да е жива и здрава и бързо да пребори гадното вирусче  Hug
Да са ни живи и здрави и половингодинковците   bouquet и специални целувки на Рая на Пепелно и Нелина на Стани  Hug

Мим бързо да оздравява  Naughty
Евридика  Hug сигурна съм, че тромбоцитите на Лорис ще са в норма  Praynig ама и тая сестра е за бой  #2gunfire как може така да те тревожи  ooooh!
Булче нали знаеш, че стискаме палци... чакаме те днес с добри новини  Hug

Нещо се загубиха Гатофилиа и Евилчето... и още много други мами  ooooh! дано да са забегнали някъде на почивка  Party А на който му предстои (Мецанке  Wink) пожелавам попътен вятър и пълен релакс  Hug

Моята мишка днес изяде близо 250 гр пюре  Shocked къде го побра, незнам  ooooh! Реших да го пробвам отново с домашно приготвено картофено пюре с малко сиренце и няколко капки оризово олио.... стана страхотно  bowuu само сол му липсваше за моя вкус, но пак не ми го одобриха  Cry чак се втрисаше от погнуса... и реших да му го смеся с нашия ХИТ сред пюрета на ХИПП Тиква+морков ... е такава уста отваряше  bowuu накрая се разрева, че иска още и аз му додадох остатъка от пюрето  bowuu и сега спи доволен  Mr. Green

# 93
Здраейте милички, знаете ли,че днеска имаме бебенца, които стават едновременно, на 6, 7 и 8 месеца  Hug Толкова хубаво ми стана  като видях  newsm44 Честито на каката Вики   Hug На малкия Камен на мама Санчо и на най-малките Рая, Нелина, Михаела и Денислава Hug

Иван от сутринта 2 пъти се изака в гърнето пак  Wink Не искам да ме разберете погрешно - изобщо не съм от тези майки, които искат насила да карат децата им да правят неща, които не са присъщи за възрастта им  Peace Просто опитах и се получава, не го насилвам, нито му е неприятно и да се сърди да кажеш - подържам 2 минутки и сме готови /може да е късмета на начинаещите просто  Mr. Green/

Иначе отидох и взех от детската кухня - ама то при нас е супер просто - отиваш и си вземаш купони за местно, зеленчуково и кисел и носиш три големи буркани  PeaceДаже мен като ме видяха с малкия и направо за днеска ми дадоха/иначе за следвашия ден си закупуваш/ - та хапнахме си хубаво, да ви кажа много съм доволна, хубаво готвят, яде пиле фрикасе/малко ме хвана шубето, щото с пиле не го бях захранила, ама си му дадох цяла порцийка... Whistling/, дадох и от кисела да пробва за десерт малко - е не можех да му смогна с лъжицата  Laughing Следобед ще му дам само кисел...Иначе пълнят по половин голям буркан, спокойно за 2 дни може да стигне, а аз както и зеленчуково съм взела може и 3 даже...е няма такова удобство, евала който го е измислил  Party

Иначе от детския магазин се запасих със сумаси глутенови неща - сухари на Чичи бебе, бисквити на Плазмон, и кус кус на Плазмон - сега чакам да ме хване музата и да го захващам с глутена  Sunglasses

Вики да се оправя бързо бързо стискам палчета  Hug Ама какви са тея хора да водят болно дете при друго детенце незнам направо... #2gunfire

Евридика - сигурна съм, че нищо притеснително му няма на Лорис, недей чети нета, от опит ти го казвам, само можеш да се побелееш излишно  Hug

Дейзи - много сладък аватар Hug

# 94
И понеже се унесох, сега искам да попитам на чисто - само ние ли през нощта се събуждаме вече по 20-тина пъти и излочваме по 200-250 мл. вода  #Crazy Сутринта чак памперса пропусна и намокри спалнята  Whistling Като го сменям сутрин е кило тежък, направо незнам...винаги се е будел, ама вече е върха - отначало пиеше по 100 мл, ама сега какво е тъй чудо незнам...и вече си поревава като се събуди нощно време, преди само ръмжеше и с 2 глътки вода и биба наново заспиваше, сега е едно въртене от едната на другата страна... Tired

# 95
Честито на всички празнуващи малчовци днес  на 6, 7 и 8 месеца!
Болничките да се оправят бързо Hug
Амидалке, браво на Ванко - справя се добре с гърнето smile3501. Да те питам - къде е тази кухня, толкова либерална???!!! Аз също бих записала Явор от сега на кухня, но почиват август месец, а септември в началото няма да сме тук, та от средата на септември ще си похапваме от кухнята.

# 96
  • София
Здравейте милички!  Heart Eyes
Бяхме в провинцията и нямаше нет, не съм ви чела скоро, но ще наваксам  Hug
Сега съм изнервена от свек, ама ще ми мине! Няма да й се дам!!!!!!!!!!!! #Cussing out

Отивам да ви чета   bouquet

# 97
  • Варна
Да почерпя за половин-рождения ден на Рая  Grinning
(благодаря за поздравите и честито на астралните и през-няколко-месеца-астралните близначета на Рая! Heart Eyes

хахах базикам се ето почерпката

Със специални благодарници на Снежинката за обяснението как се качват картинки  Heart Eyes(аз съм правела това, което показваш, само че не давам 'покажи  впълен размер' и затова не е ставало)

И, Булче, подчертавам думата чааааааааааааак по случай емотиконката  #Cussing out

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 17:36 от pepelno

# 98
да се оплача...е вече не знам какво става с Бобо-неще нищо да яде-нито попара с чай, нито с АМ, нито месно пюре, нито зеленчуково-само седи и се научил да прави едни муцуни-като за целувка прави устните ама стиска с всичка сила...изобщо не мога да пъхна лъжицата, камо ли с удоволствие да куса  ooooh!
Иска само йогурт, каша и млечни каши с плодове на Ганчев, те пък са със захар, ама днес сутринта му дадох с кайсии и ванилия, че изобщо не си поглеждаше попарата-направено по рецептата на Мими М. Направих я без захар, че и без това ми се видя сладка от чая на ХИПП, обаче йок неще. Като сложих малко кашата от бурканче-да гледа човек как си отваря устата. На обяд пък добавях тиква...имам 7 отворени пюрета в хладилника-аз направо няма да готвя за милото  hahaha
оплаках се-то за това и не пиша-по час и нещо се храним с по около 100мл пюре.
Ама не го боли корема, по-скоро се глезунка ми се струва, защото като тръгна да отварям ново пюре и се смее, като отнасям старото......не знам вече
гърне-и това не знам как ще стане, изобщо и не помислям за него в скоро време, като стане на годинка тогава. Вашите бебоци колко пъти акат дневно-Бобо 4 пъти, ами аз цял ден ли ще вися над гърнето с него  newsm78 че кога ще ядем  hahaha

ЧЕСТИТИ  ЦЕЛИ 8 МЕСЕЦА НА КРАСИВАТА КАКА ВИКИ!
ЧЕСТИТИ ПОЛОВИНГОДИНКОВЦИ!

отивам да си намажа петите, докато спи, че бавничко крачетата ми се пръвръщат в копита  Blush
Мецанке-Бобо пие сутрин и вечер по 240мл АМ

# 99
хайде да се отчетем и ние след днешната консултация- 9600гр., 72см. Качили сме последния месец цял 1 кг  Shocked Ама изобщо не му личат, само крачетата са му пухкавички, иначе коремче няма.
Взеха му кръв, резултатите в четвъртък.

Казаха по-полека с кашите, да му давам по 2-3 лъжички и да допълвам с плодово пюре. И никакво мляко след ядене на манджа наобед- понеже му давам по цяло бурканче 190гр. и Валето всеки път си търси да суче. Но лекарката каза, че трябвало да разбере, че това не е смесено хранене, той можело да си иска и до първи клас... Много ми е трудно да го отуча, така пищи и се бута в гърдата ми милият, а с вода изобщо не се залъгва.   Confused Дайте някакъв съвет, ако ви идва нещо наум  Rolling Eyes

Лори за неяденето-  четох, че като им никнат зъби, губят апетит..

а млечните каши с какво мляко са- аз имам една с тиква на Ганчев и много се чудя дали да му я давам отсега именно заради млякото.. newsm78

# 100
Амидалке, на Ема хемоглобинът е 120, при положение, че изобщо не съм почнала да я захранвам (100% съм единствената такава, може да ни напишете в номинациите  Laughing)! Така че недей да четеш из Интернет тълкувания. Явно при бебоците нещата са различни, изчакай лекаря да ти каже. Аз моите ще ги нося в четвъртък, на Ема някакви базофили са извън граница, но изобщо не съм чела какво по дяволите е това и т.н.  Hug
Честит 8 месец на Вики и на празнуващите 1/2   bouquet

# 101
На Вики хемоглобина беше 132 (не беше яла месо)  Whistling

Забравих да кажа за теглилките : 250 гр и 1 см  Tired  Вече е 7750 и 67 см
Тия сополи са ужасниии ,  спи спи и се събужда с рев не може да диша. Не ми дава да и барам нослето , като ме види със спрея и почва да крещи.

Лори Hug  Може настина да са зъбки. Ще видиш как скоро ще му се върне апетита на Бобо!
 Мим да оздравяваш и ти бързо!
Булче чакаме новини  Hug

# 102
дано са зъбки, че както си беше лакомник тези дни какво му става  ooooh! Не виждам да му са подути венците, но пък е постоянно мрън-мрън-мрън
Софи-браво за мерките-леле какви мъже само  Hug
 млякото в кашите в бурканче-е сухо мляко не е адаптирано-аз първоначално си му давах от кашите на Милупа, инстантните-с АМ са, пък и нашето мляко е на Милупа-много съм доволна и от кашите на Хумана, особено глутеновите. После постепенно започнах да давам пюренца с мляко на Гербер, после йогурти и сега не се притеснявам да му давам разни каши със сухо мляко-всичките много ги харесва.
Бобо, как наднича вече от количката  hahaha много е смешен-това пък в каква връзка...

пуснете някой бебок да му се радваме тука! Много ми е мило, да ги гледам пу-пу

# 103
Лори, на ти един бебок!  Mr. Green

# 104
Май днес аз съм мерудията  Blush  Имам два въпроса към вас!
Извеждате ли децата на разходка когато имат Т ? А къпете ли ги?  

Дейзи  Ама наистина къде ги побра тия 250 грама? Хапва здраво момчето  Party

Sofie Супер мерки си имате  Wink

Момичета , не се шашкайте с тия кръвни изследвания!!!  И аз се бях притеснила , че на Вики повечето и бяха завишени и то с много, НО се оказа , че всичко е наред .

Общи условия

Активация на акаунт