ФЕВРУАРски дребосъци вече правят маймунджалъци - тема 18

• 30 029
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Привет!
Честит 6/7/8 месец на сладурковците!

Кака Вики да се оправя! И браво за хемаглобина! Нали изследванията са от скоро?
Лори, и аз мисля, че може да е от зъбките или просо да си иска уогърт-чето .След като е опитало детето вкусотийката как да иска да хапва спанак или морков  Crazy  Все пак Бобо не е от групата на неядящите ни бебоци! Ще видиш как отново ще се хвалиш с количествата , изядени от бандита след ден два!
В този ред на мисли Надето да се запише и да каже папка ли Борянка!

Евридика, може да дори да са в норма нещата, но сестрата да се е объркала. На Еванакис леееко му бяха завишени уж левкоцитите , но док каза че не са и се случвало често при растеж на зъби.
Хайде стига толкова от мен!  

# 106
Здравейте момичета.  Hug
Простете егоистичното ми включване напоследък! Минах ЯМР, нещата са доста променени в сравнение с преди и не към добро. Лекаря ще каже тежката дума.
Прегръдки на всички, извинения и ще се включа по-нататък.  Hug

# 107
Булче  Hug  Hug Hug стискаме палци доктора да намери лек  Praynig Praynig Praynig

Примавера може да я изкъпеш с по-хладка вода. Така Т падала  Peace

# 108
Благодаря на Лили  Heart Eyes за шушулкото!
Примаверка-с хладка вода я смъкна Бобо миналия път Т.
За разходките  Thinking ако не е топло можеш естествено. Бобчо, като беше болен ми казваха всички доктори да го извеждам, но аз не го водих навън, защото беше лошо времето.
ЛенаHug много си мила

Наш Бобо хапна каша лека нощ на хипп с праскова и пийна 120АМ и сега спи, отивам да се обличам за разходка.

Булче, стискаме палци да не толкова лошо, колкото си написала  Hug

# 109
Булче, дано не е чак толко песимистично, чакаме подробности, прегръдки  Hug

Всички ли направихте изследванията вече... newsm78 Ние чак на 23-ти ше ги правим на консултацията, когато ше сме на 7 месеца без 3 дни... newsm78 Обърнах и внимание на педката миналия път, ама тя вика, че нямало проблем...

Ние едвам заспахме... Tired Очаквам отново тежка нощ с мнооого будене... Whistling Затова заминавам да лягам, че не се знае кога ше ме почне... smile3504

Един въпрос бърз вечерен.../не че някой ми отговори не предишния де... Rolling Eyes/ - свалихте ли вече нивата на кошарките мамите с преносими кошари?

# 110
Здравейте майчета Hug
Макар и малко без настроение да се включим Confused, този вирус се оказа много свиреп #Cussing out, подкара ни и мен и мъжът ми и не можехме да ходим вчера, наложи се свекърва ми да идва да ни гледа и да помага за Борянка Cry
Милото ми детенце пак се измъчи, 4 ден едвам хапваше, а вчера изобщо, голяма мъка, днес продължава с акането, явно и зъбите си казват думата, дано скоро да избиват вече,че одеве искаше да ми отхапе бузата ooooh!, отново спадна на тегло, толкова се борех за всеки грам..
Съжалявам че отново ви притеснявам,но ми е тежко!
Вярвам че ще се оправим все някога...,че има къде къде по- зле от нас Sad

Честит 6,7 и 8 месец на порасналите ни сладки дечица, да са Живи и здрави и много да радват мама и тати Hug   bouquet
Примаверка, дано бързо да се оправи Вики,а как доктора ви откри намаления мускулен тонус(май това беше споделила преди време или се бъркам newsm78)
Булче, стискам палци да споделиш добри резултати и да забравиш за всички болежки Praynig
Браво за свършената работа на Ванката Party и за прекрасните мерки на Валето на Софи !
Дейзи, прекрасен аватар Hug
Отивам да гушкам малката си мишчица Heart Eyes

# 111
  • София
Да Миленка-свалих и нивото. Сега я ползвам в хола за кошара за игра  Hug
Наде, всичко ще е ок миличка .

# 112
  • Varna, Bulgaria
Добър вечер!
Днес имахме малък напредък, Дени изяде цели 80 мл пюре от картоф-домашно приготвен. Основния му проблем май ще се окаже лъжицата, не толкова вкуса на храната. Сега купих лъжицата за захранване на Авент и е много по-лесно, другите ще ги използвам по-нататък.
За гърнето и аз като Амидалка не съм от майките, които на всяка цена искат да научат децата си на навици колкото по-рано може. Слагам Дени на гърнето и го подпирам, че се килва на ляво или на дясно и аха да се обърне с гърнето. Поседява няколко минутки и обикновено се случва така, че има какво да се чисти после от гърнето  Mr. Green Денислав по принцип не пишка цяла вечер и дори съм забелязала, че когато се събудим сутринта се испишва чак след като го нахраня, което е много удобно за мен и като го сложа на гърненцето съвсем скоро резултата е налице. Така например вчера изкарахме със сух памперс (поставен предишната вечер около 21 часа) до 15 часа. Като пишка сутринта към 8, после ака и пишка около 10, а след обедното меню (пюренце+ АМ), отново снесе малко продукция. После изляохме на разходка и така.
Ние си взехме най-обикновено гърненце ето такова:

# 113
Здравейтеееееееееее
Нямам никакво времееееее Tired горката аз Mr. Green

Много ми липсвате да знаете,ама съм в Сатурнова дупка-Скоро ще имам РД Confused

СНощи бяхме на юбилея-много хубаво беше
Бебчо е малко кривичък,ама това да му е нали има вече зъбенце Laughing, а иначе много се промяни спинка по-малко иска повече игра и да опознава света и извън дома Flutter

Лов ю ол Hug

# 114
Честито на празнуващите месечинковци и по-специално на кака Вики  Heart Eyes
amidala13 на въпроса за нивото на кошарата не мога да отговоря тъй като сме с дървена, но за спането през нощта и Теди от няколко дни е много неспокоен и постоянно се върти, обръща се по корем и се започва едно мучене докато някой не го обърне пак по гръб. Като цяло не се събужда да пие вода или за биба, но постоянно се върти. Ох май го написах доста объркано, но вече много ми се спи  Blush Хайде лекинка!

# 115
Айде и от нас едно оплакване не мога да смогвам с къща с дете Crossing Armsнещо съм се сдухала Амидала и ние така спиме на пресекулки тъкмо задремеш и то мрънка  Sickужас не мога да се наспя после иска през деня да спи,ама за по 30 мин #Crazyи така ОПЛАКАХ СЕ Whistling

Сега по темичките
Гърне ще го слагам по малко само да свиква да няма после и с това проблем,че не знам hahaha
Утре сме на изследвания ние ще видим резултата
Нивото го смъкнахме оня ден,че се изправя на колене да скача Shocked

Лека на всички Честити Месечинки  bouquetна бебоците!Вики и Борянка да се оправят,Бобо да папка

# 116
 Hug тъкмо щях да питам къде сте  Hug
за нивото на кошарката-ние не сме го свалили, на горното си е-в магазина ми казаха до 9кила, мъжо пък каза, че чел до 15 кила. Така или иначе бобчето ми се  newsm78вижда много ситничък за долното ниво, но пък той е 7.700кг и спи в нея по 4часа вечер.
отивам да видя какво си питала, че не съм видяла  Hug
Бобо е още в мен, до сега се преспива.
Браво на Ванката за гърнето!

Бобо дава усмивка и то баш неговата и казваме лека нощ!

ехееее вие се разписахте   bouquet

# 117
Писах цял ферман и накрая ми се затри поста  #Cussing out
Лори Много хубава снимка си барнала на Бобо , сладур голям е той  Heart Eyes

Надеждата  Откриха и го понижения мускулен тонус като я караха да стои права с опънати крачета и стъпила на земята, да сяда , да се върти в двете посоки. От всичко изброено тя можеше само да се обръща от гръб по корем. За другите дори нямаше желание да опитва! Давам хапчетата вече почти месец и има ефект, почна да стъпва вече.  Grinning Скоро сме пак при неонатолога да каже ще ги пие ли още тия лекарства.
мишленцето  Hug 
Искам снимка на озъбено февруарчее, моля ви!!! 

# 118
Дзак Hug

Ние нямахме интернет, че нали трябва някой да се сети да го плати Blush Пък после да чака да го пуснат Crossing Arms

МНОГО ПАЛЧЕТА на Булчето и Вики!!! А всички други, които не ядат, не спят, мрънкат и т.н. да се стягат, че да не ги подбарам със шамарчетата Mr. Green Heart Eyes
Браво на Вальо за мерките!!! Наистина си е слабичко детето, не става ясно, защо мой Мони с подобни мерки изглежда дунди, а Валето-не Thinking
Лори и Пчеличка супер снимкиииииииииии
Море мисля да купувам надуваем басейн, по-длибочък и да го пускам да куфее вътре на сухо...със сянката, обаче не знам какво да правя...чадър не ми стига newsm78
Гърне мисля да го слагам веднага като почне да седи малко по-стабилно от сега, т.е. скоро. Викам си, че нашите майки като се перяли пелени, ние по на 7-8 месеца сме се научавали. И мисля(да не  ми се карате) , че тези статии, че било вредно ранното слагане си е конспирация на компаниите производители на памперси...та, ако детето не се противи-да се действа, няма лошо Heart Eyes
Което ми напомни, че засега при нас ачкането продължава да е зле #2gunfire
Толкова за сега. Утре на чиста глава повечко  Mr. Green
Цун от нас Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 23:21 от Zelda S

# 119
Добро утро, дами

По едно кафенце?

На мен много ми се спи, дребния е скочил от 5:30 и е един ухилен и игрив сърце не ми дава да му се скарам.
Не съм изчела всичко но мярнах, че има болни и такива без апетит. Болните да оздравяват бързо  Hug Praynig другите  да похапват  и никой да не тревожи мама  Hug Hug Hug

Желая ви страхотен и усмихнат ден

katuci и 0 Гости преглежда(т) тази тема, ами всички  хора си поспиват, блазе им

Общи условия

Активация на акаунт