ФЕВРУАРски дребосъци вече правят маймунджалъци - тема 18

• 30 031
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • Полски Тръмбеш
добро утро  Grinning НАДЯВАМ СЕ ОЩЕ ДНЕС БОЛНИТЕ ДА Е ПОХВАЛЯТ,ЧЕ СА ПО-ДОБРЕ  Praynig  аз още не знам  Rolling Eyes като се поразсъня ще преценя  Confused

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВЕЧЕ ПОРАСНАЛИТЕ БЕБОЦИ  Hug Hug Hug

НАДЕНЦЕ  Hug Hug Hug БОРЯНКА-КАЛПАЗАНКА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ХАПВА ЩЕ ВИДИШ  Hug
ВИКИТО ДА ОЗДРАВЯВА ПО-БЪРЗО  Praynig
 Praynig ЗА БУЛЧЕТО  Praynig Praynig Praynig
ЗЕТЯ И БОБЪРЧЕТО СА ГОЛЕМИ СЛАДУРИ  Heart Eyes пупупу

ПОКАЗВАМ  само компанийката и отиваме да ме "излекува"  Crazy
  какви работи сънувах с него  Blush  беше мн хубаво  Party изчезвам  Joy

# 121
Добро утро и от нас!
На Мим може да не и е добре, но хумора и не си отива, евала!!!
Болничките да оздравяват, да започнат да похапват и да не тормозят мама newsm53.
И днес си имаме месечинки - здраве и щастие на тях и техните родители!

Днес ме е налегнал един мързел, даже не ми се излиза, май ще изляза само до магазина за пюрета и в квартала ще се разходя. Не ми се слиза до центъра, то и ние нали сме малко изолирани от компанията заради шарката, че още сме в инкубационен период.... Дано ни се размине newsm17.
Хубав ден момичета от нас!

# 122
Добро утро и от мен,
ние отиваме на кожен лекар, стискайте палци петънцето на Ема да е нещо безобидно!
После имам толкова задачи, че не знам как ще смогна. Оказа се, че може да пътуваме тази събота вместо следващата до морето и сега всичко трябва да се свърши от мен, разбира се, защото мъжа е на работа...
Хубав ден на всички  Hug

# 123
Снимките от Калинааааа, топли, топлиииии!

ЦЪК!

# 124
  • Varna, Bulgaria
Добро утро!
Аз успях да изчистя къщата докато Денислав скачаще на бънджи-гащите. Много съм доволна, че ще излезем спокойно на разходка, но ще трябва да се приберем по-навреме, понеже съм планирала да правя лазаня довечера!
Днес няма да ми е толкова натоварено, тъй като каката не е на плуване, иначе от 8:30 сме на вън, че тренировката е от 9:30.
Стискам палци на всички нуждаещи се и честити месечинки на месечковците!
Прекрасен ден на всички  Hug

# 125
Добро утро,
Лили, много сте хубави smile3501 Колко пари се изръсихте, ако не е тайна? На нас ще ни правят фотосесия, но фотографът е съвсем начинаещ и още се учи, но може пък да станат хубави снимки Wink Важното е че ще се без пари Mr. Green
Честито на месечинките Hug
Всички болни да се оправят бързо. Аз ще се обаждам следобяд за резултатите, много ми е притеснено. Яд ме е че не питах какви са стойностите, но предполагам че ако бяха с голямо отклонение, щяха веднага да се обядят на лекарката, а не да чакам до днес. Дано да не е нещо тревожно Praynig На всички ли взимат така кръв- със стискане на пръстчето и кръвта капе в едно контейнерче? Чувала съм че така не излизат много точни резултати newsm78 Ако трябва ще го правим пак изследването на друго място.
Приятен ден на всички  love001
Кога ще направим една среща?

# 126
  • София
Добро утро!

Днес моето момиченце става на половин годинка  Party.

# 127
Добър ден  Hug 

Днес Вики е по добре! Няма Т от снощи и днес сутринта и се поду венеца долу в дясно. А вчера казах че не чакам зъби скоро  Laughing
 Евридика Периферната, това е капилярната кръв, взета от пръста, а венозната е взета от вената. Венозната и капилярната кръв имат някои разлики в състава си и не е възможно да се направи всяко изледване с кръв от пръста. Понякога при по-малките деца се взима кръв от пръст, когато не може да се  вземе кръв от вената, защото е по-трудно. В тези случаи взетата кръв се използва за да се направи пълна кръвна картина или няколко други изследвания. Но ако трябва да се направят повече изследвания, биохимични, серологични, тогава задължително трябва да се вземе венозна кръв.
Лили Снимките са много хубави  Heart Eyes  Даже и аз се замислих за една фотосесия  Simple Smile

# 128
  • област Варна
Хайде да се изфукаме с първия плаж.
http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/sonya-na-espinoza.573054.24656087

Честити месечинки на всички днес. Болничките да оздравяват бързо.

Ние вече ядем месо от три дена. В петък сме на консултация и ще ходим да ни вземат кръв.
Evridika на Соня са й вземали кръв два пъти като беше на месец, че нали бяхме малко по-дълго със жълтеница и точно със стискане на пръстчето. Даже и по два пръста ни боцкаха докато съберат нужното количество.
katuci нас всеки ден ни събуждат в 5:30  Laughing
Взех и аз да се замислям дали да не се пробваме на гърнето.
Нашите зъбки изскочиха от нищото. Ни Т, ни разтройство, ни подути венци, само малко повече събуждане с рев през нощта. Така че нечакането на зъби е относително понятие по някога  Grinning
Ей, тоя Бобо много усмихнат. Дано щелият му живот мине така щастливо!

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 11:08 от espinoza

# 129
Привет прекрасни!
Ние попътувахме и от снощи сме вече на море!
Елиза се държа много готино. Сега спи в щъркела край басейна, а ние се плацикаме. Е, голвм кеф. Следобед и плажче ще направим. Цунки от нас двете!
Не съм ви чела, но като успея ще се включа и по темите. Видях обаче снимките на Бобърски- еее, ами много си ни е хубав!! Пу- пу.

Честити месечинки на бебоците от днес и юоследните три дни! Силна прегръдка за мамите им и пожелания да са здрави и щастливи!

Цунки гунки и много ви обичкаме!!!

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 11:21 от happy-mamma

# 130
Привет!
Честити половингодинки и месечинки!   bouquet
Отчет от ДК-7.500 кг. и 70см.Наддала е само 200грама.
Боцнаха ни синфлорикс и ни взеха кръв от пръста.Взимането на кръв ми се видя доста остаряла процедура.От пръста на малката източиха нужното количество и го слагаха на една пластмасова подложка.Взех и контейнери за урина,дано се справиме.Педито каза да почвам месни пюрета по малко,ама аз пак не разбрах.  Blush Давам две лъжици месо и после пак ли зеленчуково?  newsm78
Искам да питам и за киселите-има ли безглутенови?За следобена закуска 150-160 гр.кисел и него ли по малко или направо цялата доза?  newsm78 Изобщо нищо не й разбрах този път на докито,голяма съм патица!  #2gunfire Ако има желаещи моля да помагат!

# 131
Здравейте сладурки  Simple Smile
Честита половин годинка на Ели и на всички други месечинковци   bouquet Да са здравички дечицата и много послушни  Hug
Бобо и Бобъра са големи сладури, а Соня е прекрасна на първия си плаж  Heart Eyes

Мецанке аз въвеждах месото като давах 2-3 лъжички от еднокомпонентните месни пюрета първия ден, като после си додавах зеленчуково пюре, втория ден разбърках 3-4 л. пак в зеленчуковото, направих 2 дни пауза и после пак дадох, но по-голямо количество. Някои предпочитат да го въведат с пюрета, в които съдържанието на месо е около 10-15%, но на мен не ми се рискуваше, защото трудно пробутвах всякакви зеленчуци, така че ти си прецени  Naughty Колкото до кисела - и аз правих преди 2 дена  bowuu но не мога да кажа, че се прие много добре. Не съм купувала готов кисел, а го забърках с натурално царевично нишесте. Кипнах 100-50 гр. вода и разбърквайки, прибавих разтворени 2 лъжички нишесте. Сгъстява се много бързо и докато е още горещо добавих малко плодово пюре. Охладих и дадох  bowuu Днес съм решила да го пробвам пак, но ще кипна домашен плодов сок вместо вода, става и с компот  Naughty Ако сте яли вече плодово не е необходимо да го въвеждаш като нова храна или поне аз така си мисля  Thinking аз дадох направо количеството, което си хапва по това време. Оф, много дълго стана... дано съм ти била полезна Wink
Амидала моя разбойник се пробужда често вечер ако му е топло или ако е имал изключително крив ден, който отдавам на зъби и тогава и нощем не спи спокойно. Дано да мине бързо този период,  че  #Crazy Кошара не ползваме  ooooh! Не че нямаме, но я ползвам за складиране на играчки  Mr. Green
Браво на Вики, че е преборила вируса и няма да пие АБ  Hug
Евридика  Hug дано вече да са те успокоили  Praynig
Стискаме палци и на Ема  Praynig Praynig Praynig Юле пиши после какво е казал кожния  Hug сигурна съм, че е нещо безобидно  Hug
Наде  Hug Hug Hug  силно те прегръщаме  Hug
Кали много се учудих за сухия памперс сутрин. И при нас, като на Ванката, тежи сигурно половин кило  ooooh! Направо дребния олеква като му го сменя  Mr. Green Ама и той си цока минимум 2 пъти през ноща и то стабилно Rolling Eyes
Ятце дано ви се размине, мила  Praynig Praynig Praynig
Хепи липсваш  Hug Страхотно да си изкарате на морето и да заредите батериите  Heart Eyes Ще чакаме снимки  Hug

Пак написах цял ферман  ooooh! кой ли ще ме чете  Rolling Eyes

А къде се покри Ад-и  newsm78 И другата Ади я чакаме с подобрено настроение  Naughty

# 132

Пак написах цял ферман  ooooh! кой ли ще ме чете  Rolling Eyes

Аз,аз  Hug Благодаря,че се сещаш за нас... Heart Eyes
Здравейте сега... Hug Добре сме, без свеки сме за една седмица(която почти измина) и в понеделник отиваме за 4 дни на море  Party Баткото е супер щастлив и снощи заяви,че щял да спи  на плажа,заровен в пясъка  Mr. Green
Болничките, да оздравяват бързо, нехапващите да почнат да хапват и да не тормозят мамите си.
Пчеличке, страхотни са снимките. И Бобо с очарователната усмивка, както и прекрасната Соня, прецакана само с топване на крачетата.  Laughing
Евридика , сигурна съм че и вашите снимки ще станат прекрасни. Ако вашия фотограф иска още безплатни опитни зайчета, аз съм навита  Mr. Green
Изследвания
и ние още не сме направили.Сега на 29 сме на консултация и чак тогава. И на нас ще взимат от пръста. И с баткото така взимаха.
Честито на месечинковците. Да растат здрави и безгрижни деца.   bouquet
Амидалка, и Венци от няколко дни,почти седмица вече не спи спокойно вечер.Буди се по няколко пъти. А пък баткото ми се будеше по 100 пъти до годинката.. ooooh!
И нашия памперс сутрин е почти сух.Даже питах педката дали е нормално.Каза,че след като спи по цяла вечер и не приема течности е нормално.Сега като се буди и като си посуква памперса е по-тежък.  Peace

# 133
А пък баткото ми се будеше по 100 пъти до годинката.. ooooh!

Tired Това ми уби всички надежди направо...

Ха здравейте сега  Hug Wink

Псиспах дреб, който се обзаведе със сумати неща от Спортс Директ днес/дойде ни поръчката/ - анцузи, суитчери за зимата, абе доволна съм много  Sunglasses Не съм вярвала, че ще ми доставя такова удоволствие да си пазарувам за детето, за мене не се сещам никак вече да купувам, ама то на бидонче кво да му купуваш - нека си носи старите парзали, пък дано му дойде стимул така да отслабне  Whistling

Честито на всички месечинковци сладкиииии  Hug

Пчеличке, много сте фиешън  newsm51

А Лори - Бобо-тариката е страшен, какви усмивки раздава маймунката малка  Hug

Сончето и тя си ни е кипра  Hug

Мечтая си един ден да можем да сберем всиките ни дечица на едно място, да се запознаят  Party Hug

Марииии - дай пак рецептата за кус куса - аз взех на Плазмон, ама нещо...ти пасираше ли го, или така си му даваше на Мъро?  Hug

А според вас ако му направя попара/ама тая дума ми е много гадна на звучене даже баси.../, мога ли да я взема навънка, щото ние за яденето в 10 сме вече излезли още в 9...дали ше и стане нещо за един час на тая Попара...?

# 134
А пък баткото ми се будеше по 100 пъти до годинката.. ooooh!

Tired Това ми уби всички надежди направо...

Сори, ама да си знаеш,че има и такъв филм... Tired Обанадеждаващото е че ей я къде е годинката,след има няма 6м... Mr. Green Майтапа настрана, знам колко е кофти тва будене и дано скоро го надраснете.  Hug
За попарата, мисля че нищо няма да й стане...
Thinking

Общи условия

Активация на акаунт