ФЕВРУАРски дребосъци вече правят маймунджалъци - тема 18

• 30 036
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Благодарим за комплиментите!  Blush

Дани, сесията ни е подарък и ни се полагаха 10 снимки, но ние си доплатихме още 10, че много ни харесаха. Аз не съм ги качила всичките, че малко еднообразни, да ни пита човек какво доплащахме, ама нали си е нашето гардже ще си го гледаме!  Heart Eyes
Иначе 60 лв. струва сесията, но дали са 10 или 15 снимки ще те излъжа.

А пък Сончето и Бобо са страхотни!  Heart Eyes

Аз също имам въпросче: някой въобще нави ли се жегите да дава жълтък, че нашата лекарка каза да му давам?!

За попарата не мога да коментирам, че ми е доста далеч в плановете ...  Rolling Eyes

Да си похваля синето - този месец е качил само 400 грама! Пролича си, че папа по пет пъти. А пък като му вземаха кръв даже и не разбра, но се ядоса, че каката му дърпа ръката!  Laughing

Оф, от 20 минути му се моля да заспива, че да се вкарам малко във вид, че сме на РД на близнаците, обаче е решил да ми скъса нервичките днеска!

# 136
А пък баткото ми се будеше по 100 пъти до годинката.. ooooh!

Tired Това ми уби всички надежди направо...

Сори, ама да си знаеш,че има и такъв филм... Tired Обанадеждаващото е че ей я къде е годинката,след има няма 6м... Mr. Green

Пиши ги даже 5... Mr. Green Hug Да започвам с обратното броене значи...Simple Smile

Пчеличке, аз нали съм смела, и се бях навила, дадох веднъж ама така ми се осра/с извинение/ - 5 дена не спря...и престанах/страх лозе пази.../, ма то сега или след месец все тая, аз ще го поизчакам определено.../хем държа да отбележа, че намерих чисто пресни яйца, бяха от предния ден снесени...

# 137
За изследванията се оказа че са леко завишени тромбоцитите. Референтните стойности за деца са от 130 до 500, а нашите са 536. Педиатърката е предложила да ги види друга лекарка, защото тя нали е в отпуска. Баща ми отиде да ги занесе и тя е казала, че най-вероятно е от начина на взимане на кръв. Предложила е да отидем в тяхната лаборатория, но след две седмици. Там лаборантката била много добра, идвала от Пирогов. А аз само се притеснявах напразно.
adi_v4 , за снимките няма проблем, ще е навит. Има голямо желание да се научи  Grinning

# 138
Здравейте!
И ние днеска бяхме на консултация в тази жега. Лора продължава да е фина дама - 6.870кг  Confused, ама според лекарката всичко си и е наред и каза да престана да се вглеждам в тези грамчета. Иначе аз урина не успях да взема. Нещо не ми се получава. Памперсът пълен, ама контейнерчето - тц.
За жълтък, аз дадох ВЕДНЪЖ и Лора се съдра от колики и болки в корема, та още не съм повтаряла, ама след морето пак ще се пробваме.
Майчета, издирвам памперси за вода (в смисъл от тези за плаж). Никъде не намирам. Някой виждал ли е?
espinoza, Соня е голяма сладурана Heart Eyes! Виждам, че сте с тези малки басейнчета, моля те, да споделиш дали си доволна. Не спарват ли?
Хепи, успокой ме, че сте събрали  целия нужен багажа и нищо не сте забравили. Аз имам чувството, че ние не можем да се съберем в една кола, ама дано да бъркам.
На всички мами и бебоци, които вече сте на почивка, пожелавам да си изкарате страхотно и да си дойдете много отпочинали и позитивно заредени.

# 139
И аз още не съм давала жълтък. Но до 2 седмици ще го пробвам  Mr. Green Нали в зеленчуковото пюре се слага, когато даваш месно се прескача, т.е. през ден ще го въвеждам. Дали може така или трябва да е всеки ден  newsm78

# 140
  • област Варна
Креми тя стоя най-много час вътре. Като за първи плаж толкова. В 9:30 се бяхме изнесли от плажа и не забелязах да е изпотена. Обаче нещо не я кефи гумената материя и й сложих кърпа отдолу.
Аз жълтък мисля чак края на септември да давам, въпреки че кокошките са в двора. dayzi83 редуват се да.

# 141
Пак въпросче  Mr. Green когато дойде време да захраним с глутен, трябва всеки ден да се дава храна съдържаща глутен... въпроса ми е с какво ще разнообразявате менюто при положение, че е хубаво да се дава първоначално храни бедни на глутен, като овеса например  Thinking и след колко време може да се мине на пшеница  newsm78

# 142
Пак въпросче  Mr. Green когато дойде време да захраним с глутен, трябва всеки ден да се дава храна съдържаща глутен... въпроса ми е с какво ще разнообразявате менюто при положение, че е хубаво да се дава първоначално храни бедни на глутен, като овеса например  Thinking и след колко време може да се мине на пшеница  newsm78
нзм колко е правилно,но аз от три дни давам глутен-ми ддиректно с пшеницата почнах  Embarassed чрез едни бисквитки.нали малката е на кухня-една мама ми каза че щом яде детска кухня най-вероятно чрез някой десерт вече съм била въвела глутена като цяло.за всеки случай реших и официално да го въведа  bowuu

# 143
dayzi83, и аз знам че глутенът трябва да се дава всеки ден като се започне. И аз ще започвам скоро, но не знам кога. Ще видя след 10-на дни на консултацията какво ще ми кажат. Предполагам, че може да даваш по 5 дни овес, после пшеница или там каквото се даваше- не им помня реда.

# 144
  • Русе/Germany
Хайде, дреб спи и аз да се разпиша.
Пчеличке, снимките са страхотни. Също така на Боби (на Лори) и на Сончето  Hug
Хепи, приятна почивка и да си изкарате страхотно
gucomecanka, аз да кажа за кисела Simple Smile Купешките са с глутен. Аз правих по следния начин. 150мл компот го заврях, размих си 2 с.л царевично нишесте с малко водичка и когато завря компота го сипах и бърках до сгъстяване. Обелих няколко резенчета плод от компота и ги пасирах и ги сипах при сгъстеното нишесте и стана супееееееер   chef Боби отваряше огромна уста  bowuu
Амидалка, Боби и той се буди по 3 пъти през ноща и не иска ни вода ни сок иска си цица детето и това е. Я кажи колко ти излезе доставката на Спорт директ?  От цяла година им гледам нещата и все не мога да се навия да поръчам.

Всички болни да се оправят и непапкащите да влизат в правия път Naughty
Хайде отивам да  hang 1dishes че след малко newsm36 ще стане Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 19:18 от snejinka86

# 145
Здравейте маминки,
Бързам да драсна някой ред, че не остава време откакто сме се прибрали в неделя вечер. Изкарахме си супер на планината, моето дете като е такова топлокръвно там му беше рай  Simple Smile Хвана тен от седенето на двора. По цял ден пееше на дърветата на мама чобанчето  Laughing Имам чувството, че си откри гласа там.
Сега обаче се върнахме на старата песен - жега му е, не го свърта и съответно аз нищо не мога да свърша така. От вчера си имаме нова придобивка - бънджи, някакво странно производство, но ми хареса, че има много играчки и е доста широко да му става и за по-голям. В понеделник сме на консултация и ще ни вземат кръв за изследвания, силно подозирам, че сме минали 9те килограмчета и ние  Mr. Green
Ще се връщам да чета назад, но да поздравя всички сладки месечинковци от днес, вчера и предишните дни, както и Ади за рождения ден, Мимитата за именния и всички, които са имали поводи.
Стискам палци на болничките бързо да се оправят  Hug
Булче, мила, направи трудното с ЯМРто, браво, сега вече ще се лекуващ адекватно и съм сигурна, че бързо ше има подобрение  Hug
Оп събудихме се да покиселеем преди къпането, затова ставам и до после сладурки  Wink

# 146
Здравейтеее!
Да се запиша, да не вземете да ни забравите  Simple Smile. Не съм чела новата тема, от събота сме си в Норге и след повече от четири месеца отсъствие от къщи още не мога да вляза в ритъм. Дребният е добре, само че кака му от понеделник тръгна на градина (за първи път - приеха ни  Party, ходя и аз с нея и Дани с нас, естествено  Crazy) и вече свари милата да пипне вирус. Не е особено тежък, но дано все пак поне на Дани да му се размине.
 Вчера бяхме на консултация и резултатът е 9,130 кг и 70 см. Биха му две ваксини, плака съвсем малко. Аз веднага след първата му дадох да суче и той млъкна, а след втората го изправих пред едно огледало там и, както плачеше, взе да се хили с глас на отражението си  Laughing
Нашето захранване върви мнооого бавно, днес въведох четвъртия по ред зеленчук. Тук ме агитират колко полезни били кашите и май ще ги послушам и тия дни ще ги почваме и тях. Месо, жълтък, глутен - по-нататък  Simple Smile. Вода го мъча да пие, но той с биберона си чеше венците и като му влезе случайно в устата, се мръщи и не ще да я преглъща.

Отчетох се, ей, от обяд го пиша тоя пост  Simple Smile.

# 147
Само бърз отчет от изненадващо консултация след посещение на док.
Оказа се, че Точето е отслабнало, резултатът е : 7800 ( - 200 гр)

# 148
Една снимчица да ни видите след дъжд в балкана Simple Smile

# 149
Ей, какъв сладичък тоз Ники с това шапе  Hug

Правилно, неправилно, аз захванах глутена с едни плазмонки глутенови е са в млякото... Whistling Утре - попара... Whistling Хич не мисля да карам постепенно , на обед и малко от глутеновата каша дадох, омешана с безглутеновата...Иначе за разнообразие - попара, кус кус, бисквитки в мляко или пюре, глутенова каша...не са малко за седмицата...а и както е казала Боболина - в нещата от детската кухня гаранция има все нещо глутеново...днеска като извадих от вчера буркана с местното пюре така се беше "спачосал"...кой знае колко брашънце има за сгъстяване... Whistling

В крайна сметка реших, че вече сме почти на 7 месеца, не е на 4 да се вталясвам за всяко нещо... Sunglasses

Иначе мисля вече и да не спазвам формулата - един ден местно, на другия - зеленчуково, щото сега с кухнята както една порция ми стига за две яденета/сипват половин буркан от големите... Wink/, та демек като е местно ше си го кльопа 2 поредни дни, няма да трупам само манжди в хладилника, ако чакам през ден да давам... bowuu

леле, Красито да не е на диета малката шушка

Снежи, доставката си я делкаме и ми излезна 4 лири, иначе общо е 20

Общи условия

Активация на акаунт