ФЕВРУАРски дребосъци вече правят маймунджалъци - тема 18

• 30 038
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Сетих се за още едно глутеново разнообразие  Mr. Green - фиденце в манждичките...  chef

Между другото незнам колко време се обезсолява сирене, затова още отсега го накиснах за утре сутринта - дано не му премахна нещо от полезните съставки с толко киснене... newsm78

Oххх, що ми трябваше да се ровя в нета, засърбяха ме ръцете - вижте какво хубаво и практично нещо намерих...
http://www.bebence.com/index.php?main_page=product_info&cPat … 744bdeb087f4be4c7

Лекинка от мен, дано е с по-малко ставания... newsm46 Kissing Heart

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 22:52 от amidala13

# 151
да напиша и аз, че да не липсваме от кюпа  Mr. Green
Ники е неворятен сладур, иде ми да го намачкам!
добре сме, Бобо ме тормози цял ден-не иска да яде и това е-попара това дете няма и да вкуси  Sick На обяд си изяде с триста зора пюрето с месо, като в началото беше заключил устата, ама после, като усети какво му давам и под песента-камбаните бият  Blush си го изяде за три минути точно.
Ходихме да го гледа рехабилитаторката-според нея Бобо изобщо нямал нужда особена от рехабилитация за главата. Каза обаче, че освен ръчичките, гръбчето и крачетата не му били напълно отпуснати. Та от понеденик ще ходим на осем процедури и след три месеца пак заради гърчовете в началото -за презастраховка, както каза тя. Иначе ми каза, че до една година е физиологично да се свиват ръчичките и щом си ги опъвал да посяга и хваща разни предмети, значи е добре. Каза да му правим мнооого гимнастика. Иначе го слага седнал-седи, прав-седи милото, дава му ръчички пък нашият се изправя прав  bowuu много съм горда дори не се разплака.
Иначе Бобо раздава усмивки вече само на нас с баща му, на другите йок...дори в магазина, като влезна да пазарувам и му викат-сериозния мъж  Mr. Green
не можах да видя снимките на Сончето и Бобърчо, че не ми се отварят на лаптопа. Ама мъжО след малко си свършва отчета и ще прескоча да зърна сладурковците от големият.
за глутена-давам каши различни-бисквитена му е  Sick Сухари и тях не яде  hahaha Но иначе пюре например ябълки с грис или супа от пиле с овесена каша на Гербер не отказва. Най-любими са му кашите на ганчев в бурканчета-поне, като купувам от бурканчетата да са от 1.30лв,че ХИПП са 2.70лв Харесва ги всичките-зърнин, кайсии с ванилия и др., но пък те са със захар  Confused Те са нещо от рода на киселите. Днес му купих и инстантна на Ганчев и пак  йок  hahaha .... абе луда ме прави.

айде цунки зайовци и мънииички зайченца  Heart Eyes  

# 152
Добор утро
Слагам закуската, задавам си бързо въпросите и се връщам да чеета че съм до 8 страница  Embarassed

Искам да питам освен каша ккакво друго се дава за следобедна закуска. Въвела съм само зеленчуци, сега мисля да въвеждам плодовите пюрета. Мога ли вече да правя кисели. Моето дете вече месец и половина следобяд е на каша  ooooh!

И друго. Ради постоянно плаче на сън, не я успокоява нито вода, нито нищо. Това е всяка нощ. Отказва ми и яденето вечер, та се налага да я храня заспала. Мислех че са зъбки, ама не и се подуват венците, нито се показват зъбките. Възможно ли е да я болят ушите? Аз няколко вечери давам панадол  профилактично, ама тая вечер и той не помогна и цяла нощ се разнасяхме напред назад ...

# 153
  • Полски Тръмбеш
ДООБРОО УТРООО  Grinning

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!

ЛИЛИ ПРЕКРАСНА Е ФОТО СЕСИЯТА  Heart Eyes пупупу Бобърчето е голям сладур  Hug
На Ники как му ходи бяло  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
МН СЕ ЗАРАДВАХ НА ХУБАВИТЕ НОВИНИ ЗА БОБИ   Hug  знам аз че той е здрав и нищо му няма  Heart Eyes
порцийката  Crazy днес съм склонна да я поделя  bowuu hahaha

днес съм май по-добре  newsm78  и дано че графика ми е препълнен  ooooh!

бягам ЗАХАРЧЕТА   Hug

# 154
Добро утро!

Я аз да шибна един орехов пай, че как ми се е прияяяяяял!

Бобчо, възможно ли е да си преживява деня и затова да плаче? Племенникът ми Васко и много плачеше като беше мъничък и до ден днешен понякога го прави.

Бенджи, защо така е отслабнало това Точе? Какво каза лекарката?
Сигурно не ѝ се папа от жегите ...  Hug

А Бобчето ни е юнак, няма да се излага я!

Ние вчера изкарахме много приятно - беше пълно с деца, направиха РД - то на една полянка пред блока. Имаше украса от балони и разни шаренийки и беше като градинско парти направо! Бобо хапна, поспа и после като се развихри чак у нас не можа да спре да се смее! Подхвърлях го към балоните и той умря от кеф, само се протягаше да ги пипа и се хилеше като тиква!

Хайде, отивам и аз да се оправям, че да излизаме!  Hug

# 155
  • Полски Тръмбеш
малко цвят да ви сложа за настроение  докато чакам ЙО да заспи Party

# 156
Добро утро и от нас!
Е нашите бебчета са си най хубави и сладки - с фотосесии, без сесии - всички са страхотни! newsm51.
Тази сутрин се събудихме в 7ч, е чувствам се наспала! Но снощи си легна в 22, след като от 19ч не беше спал и не  мръднал цяла нощ.
Сега задрема преди 10-ина минути, до кога, не зная - всеки път различно дремка, кога 30 мин, кога час. Лошото е че си я прави тази дрямка и излизаме чак към 10.30 - 11ч. за по 2 часа.
Как им завиждам (благородно) на почиващите на море. Ние решихме, че ще отидем само за 4-5 дни и само с каката, в началото на септември. Почти всичките ни познати, които ходиха, се завърнаха с вирус - стомашно-чревен. Нагодина с малчо.
Хубав ден на всички!

# 157
Добро утро! Как ми се спиии, ама момата закова точно в 8 и няма сън. Освен това сука в 1,30ч, после в 6. Въобще през нощта е като през първия й месец  Tired Зъби ли са какво ли... КАто свърши кърмата , какво ще правим...
Отделно се омагьосах с тия каши - не ги иска и това е. Няма плодово, няма неплодово. Купих млечна с ориз и бабан на Милупа, пак стиска уста. И аз се чудя какво да давам за следобедна закуска. ooooh!

Бенджи, защо така с кг? По-малко ли яде?

Бобчо, болката от ущенце е ужасна и реват неиство. Рева се усилва , ако натиснеш отвън до ухото. Едва ли е ухо, но ако те притеснява заведи я да ги види док. Веротно са зъби и от Нурофена се успокоява.
Много сладки са младежите Бобо и Ники! Колко само са пораснали! Heart Eyes Само снимките на Бобърчо не видях, май защото не съм приятел във ФБ  newsm78 как да се добавя в групата?

Отивам за душче, докато момата гризе една зелена ябълка в шезлонга Party

# 158
Добро утро,
Бенджи, аз си мисля че не е отслабнала- най-вероятно си е на същите килограми. Моята лекарка каза, че през лятото може да се случи да няма качени грамчета. Сигурно се е изпишкала преди това, не ми се вярва да е отслабнала  newsm78
Другата седмица съм на рожден ден на една приятелка. Кажете какво да купя на човек, който си има всичко newsm78 Мъжът й е много богат и не знам какво да й взема. Първо мислехме нещо сребърно, но тя носи бяло злато и като цяло не носи бижута. Направо много се чудя Confused
Лек ден на всички Hug
Лили, с тоя орехов пай няма да се разберем Crossing Arms Mr. Green Къде да си търся такъв, че ми се дояде Blush

# 159
Привет!

Отчет от вчера - 8540 гр, 68 см.

Викат ме, затова набързо ще попитам - на озъбилите се изписаха ли ви флуорни капки? що ли имам някакъв спомен, че вече го отричат това с флуора  newsm78

Хубав ден на всички!

# 160
Вики има зъбчеееее  newsm44  Вчера се поду венеца а днес проби  Shocked
Постоянно крещи и все на ръце иска. Дали "болестта" не е била заради зъбчето? 
Ще ходя при педката пак да я питам дали да продължавам с лекарствата..

Бенджи
И на мен не ми се вярва да е отслабнала Краси. Винаги стават някакви разминавания като се теглят с памперсите децата. А и жегата ...  А и може на сантиметри да е пораснала. Щом си има апетит и си хапва не се притеснявай  Hug

# 161
Добро утро захарки  Simple Smile
Благодаря за милите думи за Ники  Hug
Исках вчера да пиша докъде сме със захранването, то ще е кратко де понеже май сме доникъде. Само наобед яде зеленчукови пюрета, като досега съм въвела тиква, морков, картоф и пащърнак. Значи вече почти пълен месец само тези менкам. Харесват му общо взето, често изяжда към 180гр, но после след час и половина, максимум два си търси да суче. Е какво му е заместеното тогава на това обедно хранене.
Опитах да му дам да вкусва ябълка - с един сок ябълка с тиква - е няма такава отвратена физиономия. Явно му е рано за ябълки  Mr. Green
Сега се чудя да започвам ли да давам следобед нещо и какво да е то - гледам, че каши давате, а май можеше и плодово пюре  Rolling Eyes Много се чудя и така си стоя в чуденка, а кърмата май намалява и не знам какво ще правим ако се наложи и АМ да почна да давам. Дано не, че ми се струва много тежко за малкото  коремче хем нови пюрета, хем АМ.
МИМ, как няма да ти е пълен графика като правиш такива красоти! Обожавам червено, много ми хареса този вариант  smile3501
Браво на Бобо, накрая ще ги удари в земята всички доктори с техните измислици  Hug
Бенджи, мен ме предупредиха още на предната консултация, че е много възможно да почне да слабее детето леко или да не качва много както досега - явно си е нормално, не се притеснявай щом детето си се чувства добре  Hug
ММ иска пак да отиваме на къщата, че от понеделник вече е на работа и няма да можем повече да поседим там. Аз пък исках да врътна една лека тортичка за 6тия месец на Ники, че наближи, но ако отидем там няма да успея сигурно....та още съм в чуденка. Но жегите в града са допълнителен стимул пак да забегнем до неделя.
Стана дългичко, извинете ме за което, на всички страхотен ден!

Честито зъбче на Вики Simple Smile

# 162
  • У дома... някъде
Хайде и ние да драснем някой ред! Laughing
Изпратих каката на градина вече,че 1.5 месец полудях с двете деца.Сега е рай,но не мога да смогна с чистенето и прах килима от детската и сума ти и неща имам още за правене.Сега ще метна един душ и отиваме на разходки и кафенца. Heart Eyes

Ходихме на ехограф тази седмица и за сега всичко е наред с бъбреците,няма притеснителни неща,но все пак трябва да се следи профилактично на 2 месеца на ехограф и много важно е да не допускаме пак да получи инфекция от проклетата бактерия.Дори и в минимални количества да е ще трябва да пие 10 дена антибиотик профилактично.Педи пък от своя страна даде зелена светлина за море,но все още сме в чуденка дали да ходим и ако евентуално решим то ще е началото на септември,а си мисля тогава няма ли да не става много за плаж... newsm78Мамите,които живеят на морето да се изкажат ако не ги затруднявам. Hug
Тази сутрин за пръв път му направих попара на младежа,но нещо ми се получи много течна,та добавях малко каша за да се сгъсти че ми се стори много ако сложа още един сухар(бях сложила 2).Та в този ред на мисли вие по колко давате сухарчета?
Сега честито на озъбилите се дечица и на половин годинчовците! Crazy

# 163
  • област Варна
Да почерпим за половингодишнината. После ще Ви чета, че сега се връщаме от плаж.

# 164
  • София
Пращаме ви много слънчеви усмивки, от нас мама и Криско  Hug

Общи условия

Активация на акаунт