ФЕВРУАРски дребосъци вече правят маймунджалъци - тема 18

• 30 039
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Привет!
snejinka86,благодаря за кисела.Вчера взех две чисти царевични нишестета и като се приберем от морето се почваме.Зпасила съм се с плодови пюрета от 125 гр.,които се оказа че трябва да заменя с 190 гр,така че малките отиват за кисели.
Днес дадох пащърнак,ееее няма такава кисела физиономия,чак имаше позиви за повръщане.Милата,изобщо не й хареса,а дадох само 2-3 лъжички!Може би в комбинация с картофа няма да му се мръщи така!Честно казано не ми е зор да го давам,аз не съм го яла никога и ей ме на!
Айде лек и прохладен ден от мен и Албена!

# 166
Лелее, голяма бяла птица съм, да не се сетя , че днес имаме юбилей  ooooh! Черпим подобаващо

Честито и на наборчетата!

# 167
Здравейте сладки..

Опитах се да почета какво сте писали,ама вие нещо не сте много активни тази тема,ударихте го на почивки май а а???

Евридика-подарък за тези дето си имат всичко е най-лесен ТОРТА или букет от бонбони,кошница с лакомства,многоооо купонджийски балони ей такова дето няма как да не хареса... Peace.

Аз се вихря в кухнята напоследък Flutter оказа се че можело и да е забавно да готвиш-особено ако ти се получава накрая Joy

Мим-направо се чудя на момичетата с тези нокти-Как мият чинии????,прекрасни са нали си знаеш,ама вие там у ваше село само принцеси ли сте бе?? Mr. Green-аз не мога да искарам ден дори с такива нокти признавам си Tired

Лов ю бейбита и майчета

# 168
  • София
Здравейте момичета,  Hug

дано не сте ни забравили. Дълго време не съм писала.
Честито на всички които са имали поводи.

Сега малко не по темите - търся си спешно нещо надомно. В случай че някоя от вас знае за истинска работа от вкъщи нека да ми пише ЛС, да не натоварвам темата с личните си проблеми.

Ще се включа и по темите по-късно.

# 169
Едно набързо здравейте, че нещо не мога да смогна с работата... Tired

Спешно някой, дето дава попара  #2gunfire/вече я мразя.../ да каже как точно стъпка по стъпка се прави това нещо за бебе  Crossing Arms Сутринта аз как я направих - сложих 2,5 сухара натрошени, сиренце, масълце, малка лъжичка захар, полях с чай, похлупих с чинийка...дотук добре...обаче ми стана на парчета и викам - дай да го пасирам - само веднъж с пасатора врътнах и ми се стори, че е ок, сложих в буркан и - навънка, след един час отварям и - то станало по-рядко от адаптето таже... ooooh! Едвам сме се нахранили, а не носех нищо друго - омазах го целия, той толко редки неща с лъжица не е свикнал да яде... Crossing Arms Ама не пасирана ми се видяха много големи парчетата бе, ше се задави, как ше я даваме тая гняс проклета  #Cussing out

А така, поплювах си отрова, сега ми поолекна... Mr. Green

Ха честито на всички месецинковци  Hug Утре в кухнята ще има грис между другото - странно ми е дали ше го яде, аз такова нещо да ме утепат не мога да кусна... Sick

Йанка, много усмихнат тоз Кричсето бе Hug

Евридика, аз на човек,дето всичко си има, бих му взела нещо, дето сам никога не би се сетил да си купи - билет за концерт, хубава картина, хубаво саксийно цвете - такива неща...

# 170
  • София
Здравейте и от мен!

Честито на всички месечинки   bouquet!

Ние днес бяхме на консултация, ваксина, изследвания... Ей, не се справих с вземането на урина и това си е. В 6 и половина станах, чак събудих малката, за да се изпишка, тя не ще и не ще. Чак в 9 и половина го свърши и то извън колектора  Joy. Както и да е... Оказа се, че вече е 7650 (+750 г) и много ме изненада, защото последният месец често ми отказваше АМ и караше на кърма... Аз вече обмислям, как да я отбия, а ще се окаже, че кърмата ми се е увеличила  ooooh!. Разбрахме се с педиатърката да въвеждам вече зеленчуци - както каза тя, оттук нататък си е истинското захранване, плодовете не се броят, те не заместват храна. Изникна и друго, не толкова позитивно - утре сме пак на невролог, за трети път. Беболина нещо си накланя главата надясно, като я слагам да седи, упорито хваща неща винаги първо с лявата ръка и според докторката мускулите й все още са доста стегнати. Та идеята е да я пратят на рехабилитация, но ще видим какво ще каже невроложката този път. Не съм се сдухала много, защото детето видимо си е много добре, но пък си имам едно на ум заради кофти раждането  ooooh!. Така че малко палци няма да са ни излишни  Hug.

Днес сутринта изпратих ММ командировка. И преди е ходил, ама този път знам, че е начало на доста чести пътувания следващите месеци (ще се виждаме сигурно ден-два на седмица-две) и ми е много странно... Имам мивка пълна с чинии, къщата плаче за чистене, бебето спи, а на мен хич не ми се подхваща. Уф, няма да ви мрънкам...

# 171
Казвала съм  няколко пъти за взимането на урина! С риск да стана досадна пак ще си кажа  Mr. Green
Купувате контейнерче за стерилна урина (не колектор) Като се събуди бебето сутринта ,сваляте памперса  давате да пие вода и то почва да пишка. Ако не стане което  е малко вероятно .... пълните някакъв съд с вода примерно леген потапяте краката и хоп пак има пиш  Peace

# 172
Аз урината я взех с памук, щото много се ядосах с тея колектори!

А пък Бобчо яде пюре с бисквитка вътре и понеже имаше малки парченца и ги смукаше с много странна физиономия!  Mr. Green Вече официално сме захранени с глутен!

# 173
Вече официално сме захранени с глутен!

А честито ви поглутеняване  Mr. Green

# 174
  • София
Примавера, пробвах ги тези неща... Просто, като я събудих сутринта, памперсът й вече беше пълен, явно е било нужно да мине известно време до следващия пиш... В началото я чаках с контейнерчето, след това като видях, че не става, сложих колектора  Peace

Пчеличке, с памук няма ли опасност да се замърси пробата?

# 175
Може и да се е замърсила, ама тя каза че не трябвало да е стерилна, тъй че не се втелясвах много!  Peace Ако ли пък има нещо ще пускаме друга и така! Направо бях побесняла с тея смотани колектори - то не можеш да му завреш ташунките вътре, после се изпикал и се отлепило това, а пък вътре нищо и накрая се ядосах и с памука си действах.

А Криско какъв е Усмивчо не е истина!  Heart Eyes

# 176
Аз пък днес взех урина от раз с колекторчето. Нищо че го залепих малко на топчетата, то не пречи,всичко си изтече вътре. Сутринта го и боцнаха, въобще нищо не усети. Сега гледам резултатите - хемоглобина му  е малко нисък -100, друго всичко си е в референтите стойности.
Иначе мерки и теглилки от вчера  - закова 8 кг и 68 см  Heart Eyes
Пфууух, исках и още да пиша, ама онзио крещи, все едно че го колят  Twisted Evil
Честито на месечинковците ни красиви  Hug  Heart Eyes

# 177
  • София
Здравейте мамита!
Ние бяхме малко в провинцията при прабабата на Никол, много добре й се отрази, само спеше и ядеше. Мислех че е качила мноооооого, но сега на ДК се оказа, че е качила само 270гр (7140) и 3 см (67см) за месец и 2 дни. Направихме и хепатитната ваксина, хемоглобина й е 122  Crazy

От друга страна аз съм силно притеснена - цикъла ми идва през 16 дни, междувременно пък ми попротича по малко през ден, през три... вкарах се в разни стграшни филми и сега имам час за вторник при доки...

Ние за пишито с колекторчето се оправихме от първия път, иначе я чаках с контейнер - не стана, с памук - нищо не изцедих...

QueenBee какво глутеново даде, каша ли и каква?

elena_e стискам палци за прегледа при невролога!

амидала това за фиденцето е добра идея  Peace

# 178
Хей банда здрасти.

Благодаря на всички за пожеланията за имения ми ден! И малко на патерица да сипя по едно:

Ние си изкарахме супер на обиколката. Завирахме се по пещери, по каманаци....Само дето малчо настина явно някъде та е от онзи ден с кашлица. Милия, така хърка като диша...

По-късно ще ви кача и снимки.

Баткото е на Трявна. Не беше шарка обрива. Алергична реакция от Нурофен.

Амидалка, аз преди счупвах 3 сухара в купята и с чукалото за чесън ги донамачквах. Ама не да станат на прах, а на мънички топченца. Сега не го правя тва упражнение. Намачквам после колкото може. Пък не се е задавял. И да, ако я пасираш става чорбица. Мой съвет за навън - носи си чая отделно и го сипи преди хранене. Не й се нерви толкоз на попарката... Peace  bouquet

Айде довечера повече, че трябва да правя на Мъро инхалация....

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 17:09 от maria_m

# 179
  • София
Много хубав Мъроооо  Hug
Миленка, като престои попарата се ''утаява'', за това ти се  е получило така. Аз пък мразя попара, ама ще му дам на Криси- да не налагам вкусовете си  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт