ФЕВРУАРски дребосъци вече правят маймунджалъци - тема 18

• 30 043
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Снуки, е с такова го захраних с глутен, обаче за над 6 месеца бяха, от Кауфланд ги взех. Имаше и парченца по - големички и на него му беше супер странно и ги смукаше с една такава физиономия, смешна!  Laughing

Мъро много ми напомня на Бобчо, казвала съм и преди!  Heart Eyes Много е готин!

Е го и него да не ви е домъчняло:  Mr. Green

# 181
момичета, съжалявам , че се включвам ни в клин ни в ръкав, но ми е много криво. Напоследък изобщо не успявам да смогна и с къщната работа и част от задълженията поема мъжът ми.Ние сме много различни, аз съм по-хаотична, по-бавна, той е точно обратното-докато се сетя да направя нещо, вече го е свършил. След като днес вчупих по невнимание 2 чаши и той се втурна да чисти, ми стана тъпо, че пак така се получава. Преди да се роди малкия намирах време да изчистя ,да сготвя и дори и изненада да му направя. Сега изобщо не смогвам и явно това му тежи. Благодарих му, че ми е помогнал днес с чистенето, а той ми отговори- щеше ми се и аз да го кажа, но просто напоследък няма за какво  Cry Чувствам се ужасно, кажете ми, вие успявате ли да смогнете с всичко и каква е рецептата? аз все чакам малкият да заспи, но понякога той не спи, както днеска, събира се 1 час, а според мъжът ми било въпрос на организация на времето... Rolling Eyes

# 182
Амидалке, чупя си сухарите на парченца и след като залея с горещия чай и набъбнат, веднага ги смачквам с вилица, но не съвсем на ситно, те са толкова меки, че няма как да се задавят. Сипвала съм в бурканче и нямам проблеми после.
Честито на месечинките ни днес, бях ги забравила - да растат хубави, засмени, здрави и щастливи!
Май само ние не сме правили още изследвания, но нали заради инкубацията за шарка ...., още малко остава и да се успокоявам. Пък и ваксината още не сме правили ..., тая шарка ... smile3511.

# 183
Ники, Криско, Мъро и Бобъра са големи сладури  Heart Eyes пу-пу всичките ни момци и моми са най-хубавите  Hug нали са си наши  Heart Eyes
Честита месечинка на Соня, Бела и Ивчо   bouquet Да са здравички и засмяни, за радост на мама и тати  Hug
Палчета за Ели  fingerscrossed
Бобчо давай смело и плодови пюренца  Peace Дано Ради бързо си върне спокойния нощен сън  Praynig Сигурно е зъбки... дано избият бързо  Praynig
Бенжди тъй като аз си имам кантар вкъщи, искам да те успокоя, че теглото на малчовците много варира през различните часове на деня и зависи от много фактори... имам случаи, в които сутрин теглото е +200 гр. и до вечерта е с 50 до 100 гр. по-ниско от предходния ден... така че, не се безпокой - щом Краси се чувства добре и си хапва, няма място за притеснение  Peace  Hug
Кама много сте пораснали  Hug аз за първи път чувам за флуорни капки, ама ние не сме се и озъбили още  Sad
Честито зъбче на Вики  tooth Примавера като избиват зъбчета знам, че им спада имунитета и сигурно затова я е хванало вирусчето  Naughty Бързо да оздравявате и ще чакаме да се похвалиш скоро с второто зъбче Party
Браво на Владко за добрия резултат от изследването  Hug
Снуки палчета  Hug дано е нещо безобидно  Praynig
Софи не се измъчвай, на никой не му стига времето вече  Hug

Аз да питам - Какви пресни плодове давате  newsm78 За сега аз съм давала само диня, пъпеш и банан, та се чудя дали вече да не му мачкам праскова  Thinking

# 184
Кажете ми моля, може ли да се изпере боядисано на дреха от друга?  Май си съсипах една бяла ленена риза... ooooh!

# 185
Мерси на всички за предложенията, но не мога да й взема кошница с лакомства, защото тя има цьолиакия- непоносимост към глутен. Ако трябва цяла кошница със сладки неща да купя ще се разоря Mr. Green Исках да й купя торта без глутен-много ще се зарадва, но никъде не открих. Иначе балоните не са лоша идея, предложиха ми и наргиле да взема. Събирам още предложения.
maria_m , пробвай да изтъркаш на ръка и после я просни на слънце и я остави за два дни. Слънцето избелва всичко, дори петна от моркови Peace

# 186
Софи, според мен мъжа ти не е прав!
Просто те наистина не разбират, че да гледаш дете не е лесна работа.
Моят хубостник днеска слага Бобо да спи и ми вика да ходя да видя дали го е сложил правилно. А пък като ме запита сутрин дали яде мляко направо изтепа рибата!  ooooh!
Аз също съм по - флегматична, но пък не бързам за никъде! Ако на някой не му харесва да си гледа работата!

# 187
  • Varna, Bulgaria
При нас днес яденето на пюре мина малко по-чисто от вчера Simple Smile
Да питам, има ли бебоци, които не приемат лъжичката? Защото при Денислав е така-не иска да си отваря устата и това е. А мама се прави на маймуна, пее артистично песнички и влиза в какви ли не роли, само и само да зяпне  ooooh! Иначе поне започна да го преглъща това пюре, а не да го разнася из устата по 1-2 минути.
Софи с всички е така, няма как да си запазиш ритъма преди да се е появил нов член на семейството. Не и поне докато стане на около 3 годинки, когато може да се занимава с нещо сам  Peace И аз не смогвам и понякога също съм изпитвала вина, но нали за това родителите са двама, за да си помагат. Освен това, както QueenBee писа, те не успяват да проумеят, че бебето изпълва ежедневието ти на 100 % и няма почти никакво свободно време. Моя мъж например веднъж го оставих да гледа Дени за 5 минутки, за да сляза до магазина и се позадържах малко повече пред блока с едни приятели. След малко го гледам на терасата и ми вика, хайде идвай, че трябва до тоалетната да отида  Laughing Сякаш ние не ходим докато сме с бебетата!

# 188
Момичета, благодаря ви на всички че ме отразихте за пореден път  Hug

Аз днес заведох Ради до педиатърката и тя ми каза че рева през ноща или е от зъби или от уши, при което ми даде направление за УНГ (мъжа и е при нас УНГ  Laughing ). Отидохме, погледна ушчките за 2 мин и каза нищо ви няма, децата така си плачат  през ноща  ooooh! .  Дано тази нощ сме по спокойни и да можем да си поспим.

Мъро и Бобо много сладки, напрраво искам да ги нащипя  Party

Софи, аз съм до никъде с домакинската работа, но при мен няма и кой да ми помогне, мъжа ми едва смогва да се прибере от работа, да хапне и да поспи малко, ама напоследък и Радосвета не го оставя да спи. Мен също ме обвинява ММ че не било изчистено, че сме яли едно  и също 2-3 пъти и т н, ама то като не смогваш, как да са доволни. Вече спрях да му обръщам внимание и толкова  Naughty

Днес насмогнах по ранко и току виж съм си легнала до 22.30. Хайде лека вечер и нощна смяна да не се развихря че пак ще има да ви насмогвам 3 дни

# 189
  • Русе/Germany
Привет днес тук беше жега
Цял ден сме по улиците.
Вчера ходихме на дерматолог. Оказа се че на Боби му няма нищо сериозно. Просто на места му била сухичка кожата на главата и се лющи и с това и косичка пада. на мен ми стана странно но ...
Има едно като лишейче на крачето и ще го мажим една седмица и после пак на преглед.

Нещо нямам настоение и няма да ви товаря Hug

# 190
Здрасти, сладурки Hug

Приспах и ви изчетох Party Мноого, много сладки снимки, но това няма как да е другояче, след като са нашите бебуни Heart Eyes
Честито на половингодинковците и на зъбчовците  bouquet  bouquet  bouquet
Успех на всички с предстоящи изследвания! Моята педи е в отпуск и се бавим, обаче май утре ще търся кой я замества, че Симчо е прегракнал яко и има малко температура Sad
Бобчо дано спре сладуранката да прави така. Сигурно е прав докторът, че просто си плачат. Моят онзи ден пищя много време, защото го преместих (беше напряко на кошарата, с нос забит в матрака!) и го събудих, може и да го стреснах Confused
Софи не знам какво да ти кажа. Моят е като Моника от Приятели, а аз уж съм зодия Дева, но съм кралицата на хауса и неизбежно се стига до сблъсък. И при такива сблъсъци е хубаво да се види и обратното-какво той не прави както трябва. Питай го с медено гласче примерно какво може каже за глутена, за схемите на захранване, за колекторите за урина, за големината на фонтанелата и т.н. И почни да му обясняваш с много сложни и научни изречения (защото това си е наука!) и да стане ясно, че нашето не е нагоре надолу с количката по кафета и до магазина за пюрета Twisted Evil
А по повод организацията-еми аз съм гроги всеки ден, нощите и те не са лесни и сама съм си казвала: интелигентно момиче си, вземи направи някакъв план на действие, кое да се оптимизира, кое да се махне- и наистина измислям си едва ли не план за деня............и никога не става, това е БЕБЕ и е хал хабер за моите планове Mr. Green Heart Eyes
Та това е от мен. Моля за палчета утре, че ще ходим и на ортопед, освен да му видят гърлото.... и още палчета да се застои феномена от 3 дни насам, а именно, че седим в количка без рев, даже с кеф. Дано не е временно явление, а наистина да е станало Praynig
Цун цун

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 23:15 от Zelda S

# 191
Ааааа, Снежинке, не се оплаквай- при вас поне сутринта е било по-облачно и дъждец е преръмял  Hug Хубаво, че на Боби му няма нищо сериозно.
За флуора - днес питах моя зъболекар дали да давам на беб и той каза, че няма нужда. Имало достатъчно в храните, във водата Peace
Зелда, и аз от известно време забелязвам,че Пепи като е в движеща се количка е спокоен, но спрем ли се почва мрън-мрън. Та продължавам да движа, има килограми да се свалят   Wink
Много жега, отивам да спя.
Лека нощ  Hug

# 192
 Hug Утре ще ви чета, много Ви обичам...видях красивата сладка муцунка на Бобо на последната страничка.

Цял ден ми е много лошо, постоянно ми се вие свят и ми се повръща и постоянно се потя, ама потя 10см от косата ми е мокра  ooooh! А пък мъжО е в командировка....направо ми се реве. Докато приспивах Бобо люлеейки го ми идваше да  Sick Не знам вече какво става, постоянно забравям разни неща-днес забравих Кучето в комшиите, върнаха го в 23часа силно притеснени  ooooh!
В събота или понеделник вече съм решила да посетя джипката, да ме види и да ми даде направление за хормоните, че главоломно започнах нещо пак да дебелея, толкова съм кръгла, че идея си нямате.
извинете, че поразвалих края на деня.
 утре ще ви изчета, че и в момента ми супер гадно

# 193
  • Полски Тръмбеш
ДОбрО УТРОО  Grinning
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!
 Praynig ЗА БОЛНИЧКИТЕ  Praynig Praynig Praynig
ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ НА ПРЕКРАСНАТА ВИКИ  Hug
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ОБЕЖДАВАМ,ЧЕ НАШИТЕ БЕБОЦИ СА ОТ ПРЕКРАСНИ ПО-ПРЕКРАСНИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes пупупу
ЛОРИИ  Hug Hug Hug  Praynig ВСИЧКО ДА Е НАРЕД  Praynig Но може да ти е така зле и от преумората, почини си малко- голяма работа че 1 ден не си измила чиниите или подредила  Hug
АНИЛЕВИ  hahaha hahaha hahaha  не сме принцеси  bowuu Joy напротив даже, а с ноктите всичко можеш да правиш  Peace даже 70% от момичетата работят в ресторанти и заведения,че някои даже и на 2 работи ходят+ домакинстовото  Party  ММ все разправя    hahaha че толкова здрави били, че клиентките с тях в градината били като японски багерчета  hahaha hahaha hahaha

порцииката да не забравя  Blush

охх миличкиия  smile3508 какво ще му се случи ако го лепнааа  smile3508  love001  hahaha

ooooh! не се оплаквам- даже се радвам, нооо последно вр  толкова мн работа ми се насъбра, че едва кретам  Tired  ръцете ме болят зверски и само карам ММ да ми ги разтрива  Sad  и единствения ден в който няма да имам работа до тъмно е утре и аз вместо да си почина трябва да чистя, готвя и опъвам кабел  Tired

Обичам ви и ако не ви пиша 2-3 дни да знаете че съм забегнала на някои самотен остров да си почина с Андриу Маккартни   bowuu

# 194
  • София
Оххх, Миме, за теб остров- а за мен пак на тръстиката  Joy
Иначе и аз тия 3-4 дни се вкарах в приключение с Крисито- към 3 часа почва да ме вдига на 15 минути, в един момент не издържам и нарушавам правилото- вземам го при мен на спалнята до сутринта.
Може и аз да се предавам бързо и честно предпочитам така, вместо да вие до сутринта  newsm78
Иначе тая седмица ми е много слаба организацията, имам работа (за четене) а хич не съм свършила нищо.... и се чувствам една виновна (ама временно само де  Embarassed)
Дано изляза от това зацикляне.

Общи условия

Активация на акаунт