ФЕВРУАРски дребосъци вече правят маймунджалъци - тема 18

• 30 045
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и от нас, кафенце има, ето и закусчица ...

.... така са ми се дояли, но гледам да се ограничаваме с пърженкото ...

Всички болни дечица и майки - бързо да се оправят!
И да почерпят Ади и lechugitka - че Венци и Мони днес имат празник - на 6 и на 7 месеца, да са здрави и щастливи бебоци!

И ние тази нощ се будихме и то в 4 ч, но поне си заспива после - пие чай, помрънка малко, но аз гася и лягам и не мърдам, повърти се, повърти се, мрънчоти и заспи... Всяка нощ е различна, но общо взето спим. Вечер или по-скоро мжду 18ч. и 20 ч. е най-кисел - не ще да спи, не ще да играе, само мрънка, плаче и естествено - ме изнервя. А със смяната на памперса също имаме проблем - постоянно се върти по корем, ужас е  - няма смяна, няма обличане. Скарам му се, а той ми се смее. smile3511 smile3514 smile3516.

# 196
Добро утро!

Пък мойто говедце цяла сутрин ме направи на маймуна! Искаше да го разнасям из апартамента и да си разглежда!  ooooh! Слагах го в басейна, подпирах го, давах му играчки, давах му бибата - не и не! Накрая се ядосах и го оставих в кошарата да реве и след 20 минутно дране заспа!  Tired Ама то наистина се дере, щото не реве силно ами ръмжи едно такова.
От онзи ден не ще да спи в кошарата през деня. Вчера следобяд пак спа в басейна!
Оф, аре стига съм ревала ...

Лори, ходи се прегледай наистина, че е много кофти така!
Като се сетя на мен колко ми беше зле и ти съчувствам искрено!  Hug
Ама сега си пия хапченцата за непукизъм и съм си добре!  Mr. Green

# 197
Добро утро
И наш Матейчо нещо не ще да спи-промени се много от как се озъби Mr. Green-вече е пробил и втория долу...ама е много различен вече не се хили само ами и си помрънква детето...
Честито на празнуващите днес буболечки  Hug
За болничките скоро да остане в миналото болежки и проблеми Praynig
Искам малко да внеса усмивки в темата,че нали знаете няма по-голямо лекарство от смеха bowuu
горкото детенце
ямиии
упс  Embarassed
  hahaha Joy hahaha Joy

# 198
  • София
Привет, момичета! Минавам да кажа, че бяхме на невролог и според докторката беболина е много добре Party. Каза изобщо да не се притеснявам. Все пак, за мое успокоените (и на педиатърката) даде направление и за рехабилитация - малко професионално раздвижване няма да навреди.

# 199
  • Mostly in my mind
здравейте и от нас   bouquet напоследък нямам много време да се включвам и да чета. ще упражняваме тази дейсност зимата  Mr. Green
исках да питам има ли бебенца с атопичен дерматит и ползвате ли някаква специална козметика и каква? благодаря   Hug

# 200
Елена, браво, радвам се. Бях сигурна, че нищо й няма на малката шушулка  Hug
Лори, вземай мерки навреме, не е шега работа. Бързо да се оправяш  Hug
Вижте как безчинстваме вече из къщи   Mr. Green
https://picasaweb.google.com/117864505769095559409/feHTCK#5642521491447293586

# 201
Да взема да почерпя кат сте рекли....Днес имаме двоен празник. На този ден преди 6м станах отново мама, а преди 5 години сключихме брак с ММ. Почерпете се за наше и на шушон здравето.

# 202
Здравейте, момичета

Тези дни ,нещо не мога да намеря време да ви изчета и да пиша.
Искам сто и пет неща да пиша дано не забравя нещо  Wink
По ред на н0мерата:
Честито на малките поовингодинквци от днес и от последните дни! Весело детство и мн0г0 умивки им желая  Heart Eyes Heart Eyes
Честит и на 0зъбиите се, здрави и бели да растат
QueenBee Снимките 0т фотсесията са ви разкшни. Супер сте. Нашия татк0 се е запали п0 ф0т0графията, купи си нов бектив и да видим кога ще намери време да направим и ние няк0к0 интересни снимки
espinoza Страхотен първи плаж. С0ня е много сладка  Heart Eyes.
happy-mamma Приятно моренце   grinning039 
Gatofilia Ники много садък в бя0 и с тази шапчица Heart Eyes
loryn Брав0 на Б0би за прегледа, а ти  вземи си почини мако и отиди на дктр, не се оставяй така, вземи мерки / пр0звуча кат0 0т свекърва, н0 е с най- д0бри чувстваHug Hug Hug
Бенджи аз същ0  мисля че не е отслабнала и най-вероятно си е на същите килограми.
joana_an Страшна усмивка си имате  Heart Eyes
maria_m Страшен образ е този Мъро
Sofie Тези мъже са направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Сега сме двете с майка ми и едвам успяваме с домакинската работа а след седмица се прибираме в София и ще трябва сама да се 0справям

Нещ0 ми се прецакаха две букви л и о
Имаше и друг0 н0 шефа се събуди

# 203
Здрвейте шушонки  Hug

Честито на днешните ни месечинковци - Венци и Мони на Испанската марулка , да са ни живи и здраи и мнооого послушни  Hug

Ади, честита ви и годишнина  newsm51

Нещо напоследък времето за нищо не ми стига...което ме подсеща - Софи, май всички сме на едно дередже, не се притеснявай, и моя като се върне от работа и като кажа, че съм изморена ми казва - е какво прави цял ден - с детео си се шматкате.../демек нищо работа... #Cussing out/, лесно им е на тях...

Вчера някъде по диагонал мернах, че Дейзи е питала какви плодове давате, та и на мен ми е интересно, защото се поизчерпвам и аз... newsm78 Аз основно сокчета давам, пасирала съм досега само диня и пъпеш, банан още не съм давала суров/незнам защо..../, иначе сокчета от череши, ябълка, сини сливи, морков - това за сега, чудя се и аз за прасковки, ама нещо ме е шубе .....

Иначе тая сутрин ми се получи попарата  bowuu Готвя такива засукани неща, а една попара се опита да ме препъне да му се невиди  hahaha

Днеска сложих едно сухарче и на обедната манждичка  Sunglasses

Лорита - дано влезнеш бързо в кондиция  Hug

Пчеличке, какви са тея хапченца за непукизъм, веднага да споделиш  Peace

# 204
Сетих се още нещо в последствие - към средата на септември ще кръщаваме Ванката, та се чудя - знам, че момиченцата им слагат бели роклички, а момченцата как се обличат, и те ли трябва да са с бели дрешки... newsm78 Тони - май само ти си кръщавала момък до сега - помагай  Hug

# 205
  • Русе/Germany
Тук съм и аз ама само тялом Mr. Green

Амидалка, аз знам че трябва да е нова дрехата. Мисля че не е задължително да е бяла Naughty

Калина ме снима, ще идва в Русе и се чудя дали да запиша Боби. То аз съм много давита де, въпроса е дали ще има пари тогава. Някой ако знае дали може и по-малко от 15 кадъра да се снимат ще съм благодарна да ми каже. При положение че Боби не сяда стабилно ми се струват много, те ще са еднакви.

отивам че вика

# 206
amidala 13, мъжът ми ще е кръстник на момченце и аз съм в същата чуденка като теб. Поизчетох разни неща, наистина е хубаво да има бяла дреха (ама в същност кърпата за това е бяла). Реших, че ще се опитам да купя бяла блуза или риза, а останалите дрешки ще са си нормални (дънки примерно).
Аз пък ще съм благодарна, ако някой сподели какво купува кръстникът. Ако правилно съм се ориентирала май трябват кърпи хавлиени и бели задължително. Дрехи за детето и кръстче. Сега и за кръстчето съм в чуденка дали да е малко като за бебе (ама то едва ли ще го носи) или да е голямо като за голям човек (може пък някой ден да иска да носи злато, знам ли)?!

# 207
Явно не сте ме отразили-не че е за сефте де...нейсе

Ади и тук да сте много здрави и сплотени като семейство!!!

ХУбава почивка на Хепи Hug
Кръщене-и на нас ни предстои-купила съм си сама костюмче,кръст ще е от кръстника!(като за голям човек и за баткото беше така)

# 208
Лолита,Албена е с атопичен дерматит.Бузките мажа с Ексипиал с бадемово масло,тялото със Стелатопиа на Мустела.Няма проблеми с тези мазила,но дерматита е много упорит и се лекува много време.На малката много рядко й е чиста кожата,без обриви.Но все пак е по-добре,от преди когато не я мажех с тея илачи!Чувала съм,че А-дерма също са много добри за проблемна кожа.
Айде да простирам!  Hug

# 209
Набързо.....

За кръщенето - дрешките е хубаво да са бели. От кръстника се купуват те, 2 кърпи (малка и голяма, като малката остава в църквата), кръстче (злато, сребро, с или без верижка, малко, голямо...), китка здравец (хубаво е да е с коренчета та да се насади после) и свещите (2 или 3 от големите и за гостите по-малки). Но...всичко е основно въпрос на договорка м/у кръстниците и родителите.

Общи условия

Активация на акаунт