ФЕВРУАРски дребосъци вече правят маймунджалъци - тема 18

• 30 046
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
И мен никой не ме отрази за плодовете  Sad

Честит двоен празник на Ади   bouquet Да сте живи и здрави цялото семейство, малкия шушон да расте и дивиее, а пък големия да те слуша много  Heart Eyes  Hug

Лори бързо се оправяй  Hug
Браво на Ели  Hug
Ама Пепи как дяволита гледа  Heart Eyes Голям е сладур  Hug пу-пу
Зелда  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Анелиеви страхотни сладури ... наистина смеха действа терапевтично  Hug

Всички с лошо настроение прегръщаме силно  Hug Hug Hug

# 211
  • област Варна
Дейзи да те отразя аз  Laughing.
Диня прясна съм давала два пъти, щото не си купуваме често. Пъпеш само веднъж - не го хареса. Бананите ги правя по следния начин: кипвам един литър вода и в едно панерче заливам банана както е с кората с врялата вода. След 5 мин. го вадя, беля го и го намачквам с вилицата. Други сурови не съм давала. Днес забравих да питам ЛЛ, ама ей сега ще й пиша в скайп. Да, ама е офлайн. Ако ме отрази скоро ще споделя.
А за кръвните изследвания ми каза, че нямало значение дали е яла, защото нямало за кръвна захар.
Мерки - 8 кг., 69 см.

# 212
Аз банан съм давала суров пасиран, а пък днес поджвака една парченце синя слива!  Mr. Green

Миленка, не ти пожелавам да опираш до хапченцата ми!
Иначе са Лайф 600 - жълто кантарионче, добре ми се отразяват!  Peace

# 213
дзак от нас, на мен продължава да ми се вие свят, ама вече ме боят и ушите-само чакам мъжо и ще се ходи. Направих постоянна температура 23градуса у нас, Бобо съм го завила, а аз продължавам да ходя с мокра коса  newsm78 и кръвното си мерих 123 на70-странна работа. Цял ден спя от 12 до сега и пак ставам и ми всичко се върти, осоено като седна.
Бобо пък още спи милото-на обяд категорично отказа всякакво пюре и накрая си беше на АМ, но сега ще му правя каша. Ама такова нещо не е било с пюрето бреее, като каза няма да ям... ooooh!
Атопичен дерматит- Стуринта бях извела бобчето за час с една приятелка, ниейното момиченце е АД-ползва козметика А Дерма изцяло и едно лекарство, на което не обърнах внимание  Embarassed
Диня-давам сок
Пъпеш-давам го пасиран, суров с малко оризова безмлечна или млечна оризова каша-много му е любим.
Банан давам суров  Embarassed както ям аз и той си гризе  Embarassed
Днес му купих бишкотки на чики бебе с глутен-хареса ги май, една изяде така и в обедното мляко сложих две.
Мими М-Мърко как е? Оправя ли се макото любимо човече  Hug

ще ви чета след малко  Party вече потривам доволно ръце  Hug

# 214
Запис от нас  Hug,че се завърнахме и се връщам да чета!
Благодарско на АДИ и АМИДАЛКА за темата и заглавието   bouquet

# 215
привет момичета,
благодаря ви за окуражителните думи, с ММ си поговорихме и засега оправихме отношенията, но сте прави, че изобщо не ни разбират и нямат ни най-малка представа какво е да си майка. Отстрани може да изглежда всичко много лесно, но всъщност само ние си знаем с цената на какво сме постигнали това.. Whistling
Моето диваненце тези дни е неузнаваемо- не иска да се храни нормално, приема каши, пюрета, само след като е бил на гърда, иначе отказва да лапне лъжицата, върти глава и пищи- ама, че хитрец  ooooh! На всичкото отгоре през деня не иска да спи, приспивам по 5 пъти и в момента, в който сложа в леглото, се кокори, вдига крака и почва да гугука..Дано мине този период бързо!
Вчера отидохме за резултатите от кръвните- ниско му е само желязото, лекарката каза да почваме жълтъка..
Моят протестира нещо. Хайде, после ще дописвам  Crazy

такаа..след като няма никой след мен, дописвам си отговора.
за жълтъка имам питане- от къде купувате яйцата, достатъчно сигурно ли е от супермаркета?

плодове- пресни давам пъпеш- обожава го, праскова преди броени дни- също му хареса, банан съм правила на пюре само, като преди това го бланширам, диня- не остана очарован. Плодчетата давам в биберон с дупки. Тези дни мислех да пробвам прясно изцеден сок от моркови, че свеки набра от нейните екологично чисти градински моркови.

Честито на Ади за двойния празник вкъщи!  bouquet

Зелда- браво на Симето и на теб, че преодоляхте трудната фаза с количката. Дано е спокоен оттук нататък

Иначе и аз щях да питам Пчеличката за нейните хапчеца, че и аз с това моето безсъние съвсе откачам и се чудя какво да вземам, а в аптеката не искаха да ми дадат мнта, глог, валериана, че не ставало за кърмачки. Някакво предложение какво може да ми помогне??? Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 21:12 от Sofie

# 216
  • Русе/Germany
Дреб спи а аз чопля семки и викам чакай да драсна някой ред.

Аз съм леко бясна Twisted Evil пуснах проходилката /кола/ за продаване че Боби нещо не му е кеф вече в нея а си иска обикновенната и една девойка я поръча но незнайно защо е очаквала да е нова при положение че никъде в обявате не пише че е нова и ми я връща и съответно аз трябва да заплатя 10лв транспорт #2gunfire

Дейзи, и аз съм давала само диня и пъпеш. И двете много ги хареса Naughty А и веднъж ядях една слива и той ми я дръпна та му дадох да ближе малко но не мисля че много е смукнал.
Честито на оизъбилите се newsm47
Болничките бързо да се оправят Hug
Честити месечинки на днешните дребосъци.

# 217
Много редичко писано днес Sad Я да пишете, че   341uu  Mr. Green
Ади честито ви двоен празник  bouquet Пожелавам ви много, много хубави семейни моменти Hug
Дейзи аз знам, че банан, авокадо, манго, пъпеш, диня може сурови от началото.
Аз нали захранвам от скоро и почти нищо не съм въвела, днес много смело смачках малко суров банан в пюре тивичка с картоф, че Симо беше Sick И веднага се омете...та мисълта ми беше, че така или иначе си мислех банан да вкарвам рано..също и авокадо...
Имаше и още, ама ме викат...после пак

# 218
Иначе и аз щях да питам Пчеличката за нейните хапчеца, че и аз с това моето безсъние съвсе откачам и се чудя какво да вземам, а в аптеката не искаха да ми дадат мнта, глог, валериана, че не ставало за кърмачки. Някакво предложение какво може да ми помогне??? Rolling Eyes

Моите не стават за кърмачки, по спомен го казвам, но съм почти 100 % сигурна!

Иначе за жълтъка, аз мислех да поизчакам, но една майка днес ми донесе пресни домашни от нейното село и съм в чуденка дали да не му дам вдругиден със зеленчуковото пюре мъничко!  newsm78 Някой да ме подкрепи моля, че много ме е шубе!
А иначе моята приятелка каза, че е давала на малката от Билла някакви по 4 яйца били в опаковка и били по - скъпи.

# 219
Лили, подкрепям те-щом са домашни и по-важното пресни  Peace
Честит двоен празник на Аделини!

за другоо не мога, че не ми е добре  Hug

# 220
Пчеличке, давала съм купешки яйца на баткото. Вариш ги 20 мин. и готово. Естествено гледам срока. Домашни ако са, знам, че не трябва да се дават пресни. В смисъл да са минали поне 2 дни от снасянето.

Лори, Мъро е все така. Днес даже и с разтройство на 2 пъти. Има малко подобрение като чели от инхалациите....

Щастлива съм....поръчах си един парфюм, който искам от сума време, а днес се сдобих и с друг нов...

# 221
Аз ако давам жълтък ще е вдругиден, че утре е на месце.  Peace
Оф, с нищо друго не съм се втелясвала толкова освен с тоя жълтък, пък и в комбинация с глутена сигуацията става да си такова таковата ...

# 222
Домашни ако са, знам, че не трябва да се дават пресни. В смисъл да са минали поне 2 дни от снасянето.

newsm78 Виж аз това не го знаех и търчах да му дам яйце, снесено предния ден от зор да е чисто прясно... #Cussing out Сигурно затва ми се просра милото...

Мацки, чакам една пералня и лягам, че съм гроги...

Утре повече, нещо ме мързи и да пиша даже... Tired

# 223
Ха Добър вечер
Ади Честит двоен празник!  bouquet

QueenBee И аз те подкрепям, щом са домашни и пресни Днес дори една приятелка ме уверяваше, че е п0-д0бре първо да дам жълтъка а п0сле месо И сега съм в чуденка  newsm78 как да продължа, май ще изчакам да се приберем в София и каквот0 каже педи
Имам питане: Колко време след въвеждането на зеленчуковите пюрета почнахте месото?

За плодовете Аз давам сок т ябълка, грозде, морков, диня и пъпеш

Щастлива съм....поръчах си един парфюм, който искам от сума време, а днес се сдобих и с друг нов...
Честито! Дай боже всекиму  Laughing Laughing Laughing

спокойна нощ

# 224
Имам питане: Колко време след въвеждането на зеленчуковите пюрета почнахте месото?

Аз захраних на 3.5 месеца, на 4.5 дадох зеленчук, на 5.5 дадох месо.  Peace
Сега се сетих да ви споделя, че една от майките тук захрани нейното бебе на 6 месеца навършени /тя е 3 седмици по - голяма от Бобо/ и по едно и също време проядоха месо!  Shocked

А понеже съм си кукуминдрел не помня дали поясних, че Бобо днес втори ден яде глутенови бисквитки в пюрето, затова питам за жълтъка така малоумно ...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт