pesl, добре дошла
Дано малчо се справи бързо с кашлицата

Ad-i , радвам се че съм била полезна

dayzi83, честито "ма-ма"
Ние сме само на ба-ба.Отивам да приготвям каша

Само отвреме на време едно "брррм" съпроводено с дъжд от плюнки
Откога - не съм мислила,пък и не помня с баткото от кога започнах....
!
. Благодаря за отговора, ще пробвам масажчета и вкъщи.
. Правят и това, което Лори е написала - на ръба на леглото, по корем, само главата да виси извън леглото - идеята е бебето да я задържи и дори повдигне. И последното - виси за малко надолу с главата, докторът я държи за краката над коленете. Беболина много ревеше първите два пъти, сега се смее, така че предполагам, че не е чак толкова неприятно. Горещо ти препоръчвам обаче, ако ви пратят на рехабилитация, да се възползвате - на Елица й правят и процедури с парафин и ултразвук.

И Славето мамосва като Соня- най-вече като се глезонка и иска да го взема приревава маммммааа 

За около две седмици му се събраха сядане,пълзене,изправяне....Наистина са растат като гъбки тези мъници 
Още днес ще бъде приземен на долното ниво 

вярно е страховито 
Най-после вирна и дупето

Надявам се масажчето с нея да му дойде добре на венците.
Та тя ми задаваше въпрос след въпрос относно храненето му- това и онова защо така го правя, не трябвало ли иначе
направи ми лека забележка, когато бях дала на малкия някакво плодово пюре и след това исках да му дам да пие сок от праскова или когато яде пилешко със зеленчуци и му дадох за десерт да смуче праскова, че трябвало да се позаинтересувам от комбинирането на храните и сортовете плодове. Имало цели книги за разделното хранене..
Вие внимавате ли в комбинирането на плодовете и храните въобще, има ли някакви правила???

Та тя ми задаваше въпрос след въпрос относно храненето му- това и онова защо така го правя, не трябвало ли иначе
направи ми лека забележка, когато бях дала на малкия някакво плодово пюре и след това исках да му дам да пие сок от праскова или когато яде пилешко със зеленчуци и му дадох за десерт да смуче праскова, че трябвало да се позаинтересувам от комбинирането на храните и сортовете плодове. Имало цели книги за разделното хранене..
Вие внимавате ли в комбинирането на плодовете и храните въобще, има ли някакви правила???
От 07,09 започват, сега са почивка и искат 10 навършени месеца на бебето, бележка от личния лекар, че няма алергии и бурканчета. Мисля да ги пробвам.
Но специално на бебчо му спазвам режим. Гледам да има разтояние между храненията за да усвоява по добре отделните съставки на храните.
, а може би и утоляване на жаждата, защото с водата още не се получават нещата. Много зорлем пие по малко.
Вече сме си у дома ( Варна)
ще ви изчитам утре, липсвахте ми много, имам за писане много, имаме вече три зъба и половина, а със захранването... чудо сме, още кърмя иначе. надявам се всички да сте добре мами, бебчовци, каки и батковци , бе... всички
Цунки от нас, лека и спокойна нощ

ама дай снимка да те видим, иначе не ти се брои
липсваше 
и ние сме така, ако това е някакво утешение за теб. Събужда се вечер толкова често, че вече дори не си правя труда да гледам през колко време
и си цока активно момчето, не се лигави
браво, за самостоятелното заспиване в креватчето
все така да продължавате 
наистина ще го ползвате дълго, но дали на този етап ще му е удобно на Валето
аз на моето, въпреки че е тапицирано, съм му сложила и възглавничка за гръбчето, че понякога голяма борба пада
иначе е много хубаво 

добре завърнала се, и ти много липсваше 
само аз мога да го приспивам и то на ръце и подскачайки
плюс помоща на бибероната
столчето в колата и количката не важат
Препоръчани теми