Ха Здравейте:)
Бяхме си малко на село и вече се завърнахме.
Сега да кажа по темите:
Вода, пие но повече пие чай. Правя му на Hipp Лека нощ и го пие, от няколко дни му правя и Копър пак на Hipp че ми остана и да го изразходвам. Вода не преварям мнооооооого отдавна. Давам Девин розов етикет и всичко е 6. В къщи само такава се пие, чешмянката не ми харесва.
Част на количката, Мими точно това се чудих тези дни. Пробвах да я смъкван но той още не му стигат крачетата до там и няма разлика, само висят във въздуха а като е вдигнато си стоят на него.
Детска кухня, надявам се скоро да мога да се уредя да вземам. Пробвах да му готвя но нещо не мога да измислям много разнообразни гозби. В Русе храната я слагат в пластмасови кутийки и ми е много чудно с това носене на бурканчета където носите.
Иначе бурканчетата от пюретата наистина не стават за варене, стават да се използват само на зимнини които не се варят. Има такива маринати, мале колко съм светната

Стерилизиране, преди беше всеки ден но от както спрях да ползвам помпа /а това беше отдавна/ ги пускам на седмицата 1 пъти. Всичко което се допре до ръката се бута в устата така че няма смисъл да стерилизирам. Мия с Бочко и готово.
Evridika, аз много отдавна давам и двете гърди на хранене. Рядко се случва да се задоволи само с една. Не знам на Лорис как му стига само от едната

Колаж, аз казах че ще се захвана но изчаквахме повечето да се приберат от морета и почивки и вече всички са на 6м. Моето Бобче нали е изтърсачето на темата
В този ред на мисли не можах да почерпя но благодаря на всички които се сетиха и за моето момче.

Мими, браво за изпита
Вече съм си в Русе така че ще се видим.Яребичка, много хубави заглавия
аз съм за първото. Май и анкета сме нямали скоро 
Ох има още много да казвам но спирам че няма да ме изчетете

Много ми липсвахте и ви гушкам всички!
Отивам да спя. Лека и спокойна нощ на всички мами и бебета.

)- виж на bg maps ул. е Боровец
и заспалата Дарис ще дават
Темата ''какво прави едно 6 месечно бебе" ми тя Дарис е на 7- тия май не могат да смятат :
на Снежиното момче и девойките на Лизи. Живи и здрави бъдете, сладурчета! 

Започнах с пиле и за сега е добре, пу пу.

) не се знаеше, дали мъжо ще вземе отпуск 
нямам никакво време за компа, в събота ни е кръщенката и търча по организационни дейности/ми че то като сватба стана...
/, много целувки на всички, по темите - след неделя ако съм жива