ФЕВРУАРски дребосъци вече правят маймунджалъци - тема 18

• 30 065
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Кремена, аз съм с най-крайния ти вариант, обаче........
прибирам се от работа към 5, вземам си детето и навън, гледам да нямам много допирни точки с крайния вариант.

# 661
  • Русе/Germany
Имам гости и само набързичко.
Мими, в понеделник се прибирам в Русе. Утре заминавм малко на другото село при другата баба че и леля му да се порадва.
Снимки чакам на nanich@abv.bg
Предлагам около една седмица да събираме снимките. Аз всеки ден ще пиша в темата мейл и ще напомням. Само да помоля да подбирате снимката така че да е на главен план детето и ако е възможно да е само Naughty
Бягам Hug

# 662
Здравейте момичета и бебчета!  Hug

Честит празник - днес (нали при вас вече е след полунощ) е Рождество Богородично. Нека Богородца наистина бди над рожбите ни и всички около нас.  Praynig На този ден преди 10 години кръстихме и голямата ми дъщеря, която преди малко хубаво навиках, защото още не си е написала домашното.

Амидала, дано Ванката му минат бързо сополите. Сигурна съм, че кръщенето ще мине прекрасно.  Hug

Кремена-мама, много кофти, че трябва още сега да се връщаш на работа. До годинка не плащаха ли майчинство почти колкото ти е заплатата или теб други съображения те карат да направиш този избор? Аз съм изпитала и двата варианта на гърба си - кофти детегледачки и "крайния" вариант - и от двата нямам много добри спомени, но сега бих избрала крайния вариант въпреки многото негативи. Поне детето е в ръцете на човек, който със сигурност ще държи на него и ще подхожда с любов (макар и най-вероятно не по начин, който ти харесва и на теб). Въпреки че сигурно има и много свестни детегледачки. Но ти най-добре си знаеш кое ще ти понесе най-добре, предвид ситуацията. Абе, не ти е лесно. То и аз може да се окажа в търсене на детегледачка много скоро, но само за по няколко часа. Мога и на ясла да го пратя, но ме е страх от болестите - с малката дъщеря минахме през ада в това отношение, защото тук си ги водят болни и хигиената в бебешката група е много лоша.

Момичета, пишете повече - иначе рискувате само моите безкрайно дълги и досадни писания да четете.

Лека нощ!  Hug

# 663
  • София
Снежи, аз съм една от първите пратили ти снимка. Много обичам колажчетата с дребосите Simple Smile. Нещо обаче не можах да напиша нищо в полето за писане и не можах, не знам защо затова написах името и моя ник в темата на писмото.
Кремена мама, и на моя син му пъхам вечер шишето в устата и влизам след малко да го взема. Подпирам го на един плюшен Стич, защото още не може да си държи шишето сам  Crazy
pesl, какво е това домашно през ваканцията? Аз моя син по време на учебната година не успявам да го накарам, че какво остава за ваканцията.

# 664
Добро утро поспаланки...Хайде на кафенце със закуска

Аз си допивам моето и бягам да водя детето на градина....
Снежи, и аз съм за "разбъркания и надписан" колаж...Сега остава да си избера снимка и да ти я пратя.... Laughing
Амидала, бързо да ви напускат сополите и да имате един невероятен празник,от който ще чакаме да се отчетеш подобаващо със снимки... Hug
Кремена, дано нещата се наредят както ти се иска на теб. Peace
Лори,а рехабилиторката ви специално детски такъв ли е или не? И работи с направления или как...Обмислям си варианти аз,ако невроложката иска да назначи упражнения, да не са от нейната рехабилитаторка,понеже не ми е удобно да оставам в Пловдив... Rolling Eyes

Честито и на днешните месечиковци....  bouquet

# 665
Добро утро сладурки,
Само набързо и аз да кажа, че съм за колажа. Само едно нещо имам така наум - никовете на майките. Аз си мисля, че няма много нужда да ги слагаме и тях по различни съображения, но както решите. Примерно може да има както на първа страничка линк към албума на детето в снимка.бг, там всички сме си написали кой кой е. Ако не е много сложно това де, аз не мога да преценя.
Моя сладун само се смее и отивам да му обърна малко внимание на милото  Heart Eyes

# 666
  • София
Добро утро! Честит празник на всички, които днес имат имен ден и на всички месечинки от нашите бебчета.
Днес празнуват Мария, Борис, Богдан, Богдана, Боян, Бояна, Богомил, Богомила, Богомир, Богомира, Богослав, Богослава, Божан, Божена, Божин, Божина, Божил, Божила, Божидар, Божидара.

Ние ичезваме по задачки докато не е станало жега Simple Smile

# 667
  • София
Я да ви попитам- вие как обличате вашите бебоци в това шантаво време- сутрин хладно, по обед топло, а за сън ?
Все съм в чуденка като тръгна да го разхождам- вчера на детската площадка имаше и навлечени и леко облечени деца  newsm78

# 668
Благодаря ви за пожеланията за намиране на детегледачка....Пуснах разни обяви, писах точно каква информация ме интересува, но получавам отговори, които съдържат само мобилен номер или още две-три думи, пълни с правописни грешки Confused.
Иначе първият ми син е гледан от бившата ми свекърва и после ходеше на ясла, а вторият ми син е гледан почти 4 години само от детегледачка (една и съща, но сега не може да се върне при нас, защото вече има друг ангажимент), та имам опит и с двете "злини" и си мисля, че за МЕН е по-добре да е чужд човек, защото мога да си позволя да бъда по-откровена.

Тодорка Боева
, браво, че вече съчетаваш ангажиментите. Дано при вас нещата са гладки и спокойни и нямаш притеснения. На мен другите опасения са ми, че и ще се връщам най-рано в 18.30-19.00 от работа, според прекрасния  софийски трафик.
hey_ya и аз подпирах първо шишето на едно кубче-дрънкалка, но после сложих дръжки и се оказа, че тя много добре си го държи сама, та и устата си нацелва.

Иначе моята мишка май е единствената, която не седи седнала, не пълзи, не "говори", няма зъби, но пък се смее толкова сърдечно и заразително.

Извинявам се за мрънкащия пост Embarassed, пожелавам си скоро да ви се похваля с няколко разрешени проблема.

# 669
Момичета, само набързо да кажа, че ни дойде поръчката от Спортса и имам 2 неща, които са ни в повече - анцуг и маратонки, анцуга съм поръчала 2 еднакви, размера е 12-18 месеца, много хубаво качество, дебеличък, точно за зимата, от 3 части е, ето това представлява:

маратонките също са страхотни, на Фила, 19 номер, но на нас са ни теснички, с това шишаво краченце... hahaha. Ето ги и тях:

анцуга е 9 лири, маратонките-4, пиша тука първо, ако някой ги иска, защото са без пари направо, ако никой не прояви интерес ги пускам в Продавалника  Hug

ето и линкове:

http://www.sportsdirect.com/littlest-pet-shop-3-piece-baby-jogge … ?colcode=56201909

http://www.sportsdirect.com/fila-classic-lth-inf-03-025145?colcode=02514503

# 670
Привет прекрасни!

Аз съм пак на линия. Laughing Laughing Последната седмица имах доста ангажименти. Най-добрата ми приятелка, която живее в чужбина,си беше тук и исках да прекарам максимално време с нея. Виждах се и с други приятели живеещи в чужбина. Изобщо - натоварено, но такъв е периодът. Но вече изпратих всички и сега се отдавам на прозаични дела.

Признавам, че ви прехвърлях по диагонал, защото ми липсваше време, но занапред ще се постарая пак да съм подробна. Mr. Green

Кремена, аз съм на твоето мнение . Стискам ти палци да намериш "твоя" човек! Hug Сменила съм 3 бавачки и си мисля, че и сега бих се доверила повече на услугите на бавачка. За съжаление моята майка  няма да има възможност, а свеки #Cussing out, на нея трудно и се доверявам, защото си прави каквото си знае и изобщо не се съобразява с моите изисквания.  

За обличането - спи по боди с къс ръкав. Сутрина слагам рокля и клин, а когато е горещо - махам клинчето. Навън нося жилетка и ако е хладно я обличам и слагам чорапки. Това е, гледам да е максимално необлечена, за да се закалява.

Все още не седи стабилно, няма зъби, пълзи е силно казано, но се влачи по корем, а последните дни прави и някакви смешни жабешки движения. Но се предвижва сама вече из целия хол и започнах да вдигам цветя и разни опасни предмети.

Честито на озъбилите се, на казалите срички,както и на всички други бебеченца, които са се изявили с нещо Hug

Хайде, после пак Hug
Ех, много грешки, добре че поредактирах малко. Моля за извинение Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 16:28 от happy-mamma

# 671
  • София
amidala13, много ми харесват нещата, но мъжът ми ще ме убие  Blush. Тия дни нещо се поизхвърлих.
За обличането - боди с къс ръкав, у нас е много жега и дори по цяла нощ е отвит. Аз ставам, завивам, но той си се отвива. Навън с блузка с къс ръкав или боди с къс ръкав и къси панталонки. Когато е по-хладно убувам и чорапи. Днес обаче му купих едни много сладки сандалки, зче нали се изправя на крака и иска да стъпва по пейката на земята, а за момента няма точни обувчици. И аз гледам да е минимално облечен, да свиква.

# 672
Имам питане към мамите на озъбените вече бебоци - имаха ли разстройство?
Лора от три дни ака по 7-8 пъти на ден, като новородено бебе, но иначе е много жизнена, усмихната, няма температура, въобще никакви признаци на дискомфорт.
Купих още в неделя лечебна Хумана, но още не съм и давала, защото реших, че май ще да е от зъб newsm78.

amidala 13, много са хубави нещата.

# 673
  • Sofia
Привет и от мен!

При нас вариант с детегледачка няма. Аз хич не мога да се доверя на чужд човек, а двете баби ще ме убият, ако взема детегледачка, при положение, че и двете искат те да я гледат. Свеки засега е в чужбина и се надявам да си остане там, та мисля да разчитам на моята майка, която само се опитва да ме прати по-рано на работа, за да си се гледали  Mr. Green.

Диди седи, все още леко нестабилно, непрекъснато се опитва да се изправя и дори да пристъпва, няма зъби и няма изгледи скоро да й се появят и много не говори, само ле, агу, бу...

Вкъщи е 30 градуса дори и през нощта, затова все още си спи по боди потник. Завивам с памучна пеленка, но тя се отвива. Навън слагам рокличка или блузка с клинче върху бодито и евентуално чорапки. Ако заспи, мятам едно тънко памучно одеалце. Нося и тънко якенце, за да обличам, ако стане хладно. Ако пък стане много горещо, я оставям по бодито. Изобщо, сложна работа с това време Simple Smile

# 674
  • област Варна
Честито на днешните месечинки и на всички именници.
joana_an, ние все още си излизаме по боди с къс ръкав. Просто нося в раницата едно костюмче жилетка с гугла и панталонки за всеки случай. Иначе, ако е една идея по студено й завивам крачетата с одеалце и като спи също. Ние обаче си имаме доста голям сеник на количката и като духа го пускам целия. Напоследък гледам да слагам и чорапки, за да свиква за зимата, че носенето на повечко дрехи хич не ни е по вкуса. Вкъщи стоим по къси панталонки, а спим по боди с къс ръкав.
От вчера и ние правим някакви смешни жабешки движения – събира краката към ръцете, вири дупе и се оттласва с ръце и подскок напред.
За колажа съм за разхвърлен и с имената на бебчетата.
Kremena_Mama въобще не усетих как изникнаха тези две зъбчета. Само две вечери подред се будеше с рев по 3-4 пъти през нощта и това беше.
Бенджи, ти като изпрати гостите кога ще ни спретнеш една аспаруховска срещичка?

Общи условия

Активация на акаунт