ФЕВРУАРски дребосъци вече правят маймунджалъци - тема 18

• 30 063
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Чакай да се включа за малко по-обстойно, че кой знае кога ше имам време... Tired

Честито на всички бебоци, които са имали месечинки тези дни и сме пропуснали  Hug

За обличането - от няколко нощи слагам боди с дълъг ръкав, иначе до сега беше с къс или потник, надолу голи крачета, ама вече обувам и къси панталонки и чорапки, че нощем става хладно, а той не търпи завивка върху себе си.../което ме кара да се замислям какво ще правим зимата... newsm78/. Навън обличам сутрин с 2 дълги ръкава - боди и анцуг, и надолу само анцуга, ама ние излизаме рано - 8.30-9.00 и си е доста студенко  Peace После слагам тениска и къси гащи като разгрее... Sunglasses

Kremena_Mama - ние като че ли се бяхме поразхлабили преди зъбчето за 5 дни, акаше бая кашесто, ама не мога точно да презен дали беше свързано със зъбоникненето...и покашляше имам спомен...

Иначе вече четвърти ден ги влачиме сополите... #2gunfireдруго няма, само тях...не съм го водила на лекар, ама не виждам смисъл...яд ме е, че през 2 месеца сме сополиви... #Cussing out Днеска взех Виброцил да слагам 1-2 дена, пък да видим...иначе вече нали е голям и не дава ни помпа, ни Стеримар да пръскам...айде разтвора чат пат го излъжа, ама помпата абсурд, и двамата с баща му се борим с него като прасе с тиква и нямаме успех... Rolling Eyes Не съм вярвала, че едно малко диване ще ми надвие, ама е факт... #Crazy

Да ви кажа каква страхотна следобедна закуска си правим, че се чудех какво да разнообразявам вече - пасирам една праскова и половин банан, слагам няколко бебешки бисквити/ 2-3 от малките/ и заливам с 2 лъжици кисело мляко... bowuu Пожънвам невероятен успех... Mr. Green

# 676
Миленка, много хубави неща си поръчала. И аз преди малко пуснах една голяма поръчка за цялото семейство. Mr. Green

Кремена, не съм сигурна, че може да е от зъби. По-скоро мисля, че е хапвала по-разхлабващи за нея храни или е понастинала.  Hug

Честит имен ден на всички Марии, на Бобъра, нашия прекрасен бъдещ зет, на Боян и всички, които празнуват днес!

Да ви се и пооплача малко - вчера ми дадоха една еко, био и всичко останало тиквичка, която сварих за маймунката с половин също такава чушка и... познайте #Cussing out - тотално не ми уважи манджата. Яде после Хип Mr. Green Е, това са момите водолейки - с особен характер.

До скоро, че нещо много мрънка
 Heart Eyes

# 677

Да ви се и пооплача малко - вчера ми дадоха една еко, био и всичко останало тиквичка, която сварих за маймунката с половин също такава чушка и... познайте #Cussing out - тотално не ми уважи манджата. Яде после Хип Mr. Green Е, това са момите водолейки - с особен характер.

Joy мймунката малка тя, ама откъде да знае детето, че е био... Hug

# 678
Благодарим за пожеланията към Бобърчето  Hug обаче това е сигурно третата или четвъртата дата, на която чувам че има имен ден, та и аз вече не съм сигурна ...  newsm78

За протокола - жива съм още  Mr. Green

# 679
Честит празник на всички с най-разнообразни поводи  bouquet
 Кремена на кумата сина изкарваше  всеки зъб с ужасно разствсройство и температура, но за спокойствие си питай педи.
  Мойта маймунка е с червено дупе ooooh!.Май било от тиквата  Thinking. Аман

# 680
Ади Hug, и моята се сдобива с червено дупе след тиква newsm78 newsm78, но аз го свързвах с това, че я разхлабва, а след такива моменти винаги дупето и се зачервява ooooh!.

Пчеличката, и Елиза има според календара няколко имени дни, но аз съм си избрала 19 ноември , което е деня на св. Елизабет, тъй като името е умалително на Елизабет. Всички останали ми се струват много измислени. Така че си заплюй един имен ден и това е.
А пък може и повече Mr. Green

За детската кухня да си кажа - изчаквам да видя какво ще стане с новото ни жилище и кога ще се местим, та чак тогава ще записвам. Но си мислех, че май да взимам от време на време е добър вариант. Ще правя някой неща аз самата, още повече, че се старая да готвя  доста здравословно. Така ще може да започне да се храни директно от нашата храна.

Днес щях да я водя на консултация, но сутринта ми се видя леко топла. Като измерих температурата се оказа, че е само 36,7, но се страхувах да не вдигне следобед. Та отложих конултирането Mr. Green.

# 681
Здрасти  Hug , не съм чела, само си видях името на Ади в поста.
Бобо няма имен ден днес-28.02. е Боянов ден Mr. Green , но пък благодаря за пожеланието  Hug
Честит Имен Ден на всичси празнуващи!

Аделини-ходим в медицински център "Св. Лука", но ние там ходихме на ортопед при д-р Дърмонов и той си ни прати съответно в при тях. Рехабилитаторката не е детска, но освен Бобо има още няколко бебенца на неговата възраст. Иначе си е с направление, нито стотинка не съм дала.
Ние днес свършихме рехабилитацията  Party
Вчера ходихме да му взимат кръв и урина-голям кошмар-според мен бяха нещо дефектни колекторите  Joy На първия Бобо реши да ака, на втория памперса пълен пък пликето празно, на третия вече в 10.20 часа отново памперса пълен, но в пликчето 20мл и беж към лабораторията. Взеха му кръв, той пък дори не трепна.
Та Боян яде месо вече 2 месеца и хемоглобина му е 127  bowuu bowuu bowuu bowuu Кой е като нас  Blush Резултати те са му перфектни, в понеделник ще ходим да му вземат кръв за калиций, че беше ял вчера.
Мерки и теглилки от днес-7месеца без един ден-8.200кг и 71см  bowuu Плюс 500гр
Док ни даде направление за понеделник да го водим за повръщането, че положението е неудържимо-повръща на фонтан по 20тина пъти, особено вода  Confused
целувки и хубав ден от нас с Бобо от шушулката  Hug

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 17:42 от loryn

# 682
Ей, Лори Hug, браво на Боян за чудесните резултати! С такъв хемоглобин направо е за космонавт Heart Eyes.

Много моля да ме извините з сбъркаите имени дни Sad, ама нещо се заблудих от интернета.

Много ми липсвахте и ето, сега нямам спиране. Blush

Йоанче, утре една разходчица? Heart Eyes

# 683
Здравейте и от нас!

Обличане- сутрин като излизаме на двора към 7-8 е доста хладно и върху бодито с къс ръкав и обличам анцуг и слагам панталонче + чорапки, като се затопли свалям горничката и слагам къси панталонки и махам чорапките. Спи с боди с къс ръкав, завита с чаршафче + тънка пеленка.

Изследвания- кръв и взеха без гък да каже, ама много внимателно момичето, още в събота, хемоглобина е малко на долна граница 106, въпреки че си яде и месо и жълтък. А урина чак днес успяхме да занесем потресаващото количество от около 5 мл, може и по малко да беше  Mr. Green Момичето гледа, гледа и каза, че наистина при момиченцата си е зор да събереш и ще се помъчи да се справи с това минимално количество. Е успя  Grinning

Честити днешни месечинковци!
Честито и на именниците ( който смята, че има) !

Еспинозка- утре заминаваме за Плевен до 21-ви , като се прибера съм насреща Simple Smile

Амидалка- много хубави неща си поръчала.

# 684
  • София
Аз да благодаря за дадените отговори за обличането  Hug
Иначе Иве- с удоволствие една разходчица- само да се разбереме  Hug (и все така те искам активна в писанията-знаеш ли как беше зациклил форума)  animal085

# 685
Момичета, дайте да се видим другата седмица примерно, че сега като застудее ще търкаме паркета вкъщи цяла зима!  Rolling Eyes

# 686
  • София
Аз съм за  Hug- ама есента в некое молче пак става Simple Smile

# 687
Здравейте, да се отчетем-днес бяхме на консултация-8560гр, 71см, 4 зъба. Извинявам се за глупавия въпрос, но как да  взема урина за изследванията, които ни пуснаха? Embarassed Честито на всички с поводи  за празнуване  bouquet

# 688
Аз съм за  Hug- ама есента в некое молче пак става Simple Smile

АААА - в Молче и ние ще дойдем  newsm68  Mr. Green

Момичета, маратонките и анцуга си имат нови притежатели - да са им честит и да си ги носят със здраве  Peace Hug

# 689
Здравейте мамита ние сме тука добре сме,ама време никакво ooooh!предполагам като повечето сега като застудее ще пишем Mr. Green!

Ние още спиме по къс ръкав newsm78

За кухнята мисля от другия месец да взимам частна докато дойде време за държавна!

Мерки от днес 7500 67см. все така сме атлетични hahaha

Общи условия

Активация на акаунт