Честито на всички бебоци, които са имали месечинки тези дни и сме пропуснали

За обличането - от няколко нощи слагам боди с дълъг ръкав, иначе до сега беше с къс или потник, надолу голи крачета, ама вече обувам и къси панталонки и чорапки, че нощем става хладно, а той не търпи завивка върху себе си.../което ме кара да се замислям какво ще правим зимата...
/. Навън обличам сутрин с 2 дълги ръкава - боди и анцуг, и надолу само анцуга, ама ние излизаме рано - 8.30-9.00 и си е доста студенко
После слагам тениска и къси гащи като разгрее... 
Kremena_Mama - ние като че ли се бяхме поразхлабили преди зъбчето за 5 дни, акаше бая кашесто, ама не мога точно да презен дали беше свързано със зъбоникненето...и покашляше имам спомен...
Иначе вече четвърти ден ги влачиме сополите...
друго няма, само тях...не съм го водила на лекар, ама не виждам смисъл...яд ме е, че през 2 месеца сме сополиви...
Днеска взех Виброцил да слагам 1-2 дена, пък да видим...иначе вече нали е голям и не дава ни помпа, ни Стеримар да пръскам...айде разтвора чат пат го излъжа, ама помпата абсурд, и двамата с баща му се борим с него като прасе с тиква и нямаме успех...
Да ви кажа каква страхотна следобедна закуска си правим, че се чудех какво да разнообразявам вече - пасирам една праскова и половин банан, слагам няколко бебешки бисквити/ 2-3 от малките/ и заливам с 2 лъжици кисело мляко...
Пожънвам невероятен успех... 

мймунката малка тя, ама откъде да знае детето, че е био... 
.Май било от тиквата
. Аман 
Резултати те са му перфектни, в понеделник ще ходим да му вземат кръв за калиций, че беше ял вчера.
, ама нещо се заблудих от интернета.