Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 5

• 59 968
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
... има опасност след като изгледаш сериала да си повече негов фен отколкото на Taec

Колко добре ме усещаш само... Това вече се случи и то още в мига, в който героят му се появи във 2-ра серия. До 3-та стигнах и не зная как ще продължа натам без да мигам. ooooh!
Kim Soo Hyun ми е вече в топ класацията. Определено усетих "азиатското чувство", което ме преследва и с любимците ми до тук.

Изпях да изцъкам без субтитри Gisaeng Ghost a.k.a Ghastly (2011), както писах и вчера само заради No Min Woo. В тази много различна за него филмова продукция, в най-новата му роля на детектив, той се появява точно в 6 сцени, в 7-та вече е ББ: мъртъв. Филмът беше потресаващ за мен. Хорър, нямашe как, но го изтърпях. Някакво зловещо дете, което убиваше къде каквото му попадне, литри кръв, ужаси. Определено не е от любимата ми категория филми, но заради No Min Woo си струваше риска.
Много добра игра и в малкото сцени, които имаше. Развива се, това е сигурно и тази роля е още една крачка към успешната му кариера на екран. Толкова е талантлив, че тепърва ще виждаме най-доброто от него.  Главната му роля все още предстои, надявам се да е в края на тази година.
Излъчването му... обсъждали сме го и повече коментарите са излишни.

Ето някои скрийншотове от лаптопа ми, които направих, докато гледах филма. Уникалният поглед...

# 646
....................Пък и точа лиги по Park Shi Hoo  Laughing....................

smile3545

# 647
Голямо 2PM присъствие в Dream High. Изреждат се един по един и като гости в сериите, само Kim Junsu още не ми се е мярнал на екран.
Приятно съм изненадана от Wooyoung и ролята му в сериала. Много добре се справя, по-добре от Taecyeon.

Wooyoung vs. Kim Soo Hyun

Cinderella's Sister със сигурност няма да го гледам. Убедих се в това.  yes

Kim Ki Bum от Super Junior е с роля в новата историческа драма, която предстои по SBS в края на септември Tree With Deep Roots.
Неуморните пчелички от музикалния бизнес, които се снимат и на екран стават все повече и повече...

# 648
.............................
Kim Ki Bum от Super Junior е с роля в новата историческа драма, която предстои по SBS в края на септември Tree With Deep Roots.
..........................

В който Song Joong Ki ще изиграе младежките години на краля, а пък в една от главните роли ще видим и "ловецът на роби" Jang Hyuk.

# 649
  • София
  Една симпатична съпоставка!Много са сладки!

http://www.youtube.com/watch?v=hJZ5yZu5dMQ&feature=player_embedded#!

Аз в момента гледам "Кървав понеделник"!  Повечете ужасии и криминални , които намерих са с "озвучка", та ако се прежаля, ще ги изгледам, но след тези със субтитрите.

# 650
Добро утро!

Днес отново мисля да си припомня любими моменти от Rock Rock Rock, защото снощи от както видях тези нови снимки от концерта на Demi Soda, който се е състоял вчера в Сеул... Продължението следва.

No Min Woo at Demi Soda Concert

# 651
Love Esposure/ Ai no mukidashi - този странен, но и много хвален японски филм свалих днес. Къде ли и какво ли не четох за него и всички стигаха на финал до извода, че е много нестандартен, но и много завладяващ филм. Рискувам с него и заради вокалиста на "AAA" - Nishijima Takahiro, който е в главната роля. Да видим дали и аз ще водя вътрешна емоционална борба с този 4 часов филм, който има повече от дузина отличия и награди.

JYJ (Kim JaeJoong, Park Yoochun, Kim Junsu) закриха преди малко с три свои изпълнения Световното първенство по лека атлетика, което се проведе тези дни в Дегу, Южна Корея. KBS 2 предаваше церемонията, гледах ги, но странно защо точно от трите изпълнения, които са имали всъщност JYJ, пуснаха live само изпълнението на Empty. Естествено в момента феновете недоволстват срещу това, на мнение са, че така разпространение на южнокорейските изпълнители не се прави прекъсвайки излъчването, в момент, в които те се гледат от цял свят.

Ето и изпълнението, което единствено предадоха пряко от KBS 2.

# 652
  • MJF
Ако знаех че са давали закриването щях да пусна и аз да го изгледам. Фойерверките ми харесаха, иначе този стил музика не е моя. Благодарение на  Вас, откакто се включих в  темата изслушах/изгледах доста муз. клипове но повечето ме  Laughing, някакси гледам и се сещам за естрадата ни преди години, то подскачащ балет, то пушеци, нещо не мога сериозно да ги възприема за музиканти. Разбира се има изключения. Ще продължавам да проверявам /опитвам като пускате и за напред музика. Иначе от сериали, филми  имам не малко корейски песни във фонотеката.
Чакам си днешния епизод на Scent Of A Woman. За изчакващите да се излъчи сериала и после да го гледат, да знаят че то не остана, другия уикенд приключва. Само суперлативи мога да кажа за този сериал- от сценарий, режисура..... За мен е най-силния за годината.

# 653
За изчакващите да се излъчи сериала и после да го гледат, да знаят че то не остана, другия уикенд приключва. Само суперлативи мога да кажа за този сериал- от сценарий, режисура..... За мен е най-силния за годината.

Аз съм от тези, които чакат финала. Свалям го всяка седмица с английските субтитри, но изчаквам последна серия и ще го изгледам на един дъх. Още не съм поддала, чакам финала.
Kim Sun Ah ми е топ-фаворитка сред жените (както писах и наскоро актрисите в Корея ги деля на две категории: Kim Sun Ah и всички останали), а Lee Dong Wook още в първия сериал, който гледах с него My Girl, ме приковаваше пред екран през нощта.

Относно K-pop-а...

Аз не бях слушала подобна музика, докато не започнаха да ми "изкачат" изпълнителите им от сериалите, които гледах. И от тогава се започна една мания. Не е моята музика, но признавам, че ми харесват (основно TVXQ/ DBSK/ JYJ, Big Bang, MBLAQ, а напоследък и някои от баладите на 2AM), е естествено отсявам и аз, но мога да кажа, че съм ги преслушала мъжките групи горе-долу на 70-80 %.
За женските не искам и да опитвам, нещо ми действат зле и когато ги гледам на клипове.

Иначе открих (онзи ден го споменах) - корейският рок. Е, там вече мога да кажа ми пасват идеално и е моята музика. Имат си от всичко, но публикуваме предимно K-pop парчета, защото техните зипълнители за главни действащи лица от няколко години и на екран.

Примери са:

Kim Hyun Joong от SS501 - BOF ми беше един от първите сериали и от него ми тръгна манията по K-pop, започнах да слушам групата, на която е лидер, а и естествено си тананиках "Because I'm Stupid", в края на всяка серия.

T.O.P от Big Bang

Park Yoochun, Kim JaeJoong, Shim Changmin, Yunho от DBSK/ TVXQ/ JYJ

Choi Siwon, Kim Heechul и Kim Ki Bum от Super Junior

Jung Yong Hwa и Kang Min Hyuk от C.N. Blue

Lee Hong Ki от F.T. Island

Taecyeon и Wooyoung от 2PM

Lee Joon от MBLAQ (моята любов  Heart Eyes)

и още, и още...

Отделно има и друга категория музиканти, които не са членове на K-pop групи, но също много добре се справят и на екран. Пример за това е този от аватара ми.   Grinning

# 654
rossonera, все пак поне са ги пуснали, защото повечето от националните им телевизии си правят оглушки и, или ги пренебрегват или пък отлагат участията им в последния момент. Не знам защо това ми намирисва на вмешателство от страна на бившата им компания SM Tired, които май все още не могат да се примирят с това, че момчетата вече поеха по собствения си път.

В момента гледам Myung-Wol the Spy. Става за гледане, без да е кой знае какъв шедьовър. Eric Mun се справя добре, въпреки скандалите около драмата. Сигурно не е лесно да изиграеш толкова истински любовните сцени с актриса, която постъпи меко казано "ужасно" с колегите си, за което Ерик получава адмирациите ми. Обаче мнението ми за "съпайката" (в превод шпионката Wink) Han Ye-seul не се промени към по-добро. Не я харесах в предишните и сериали, не я харесах и сега no. А и цялата тази дадндания, която тя спретна не помогнаха много за това да се опитам да я харесам.

После и аз почвам Scent Of A Woman Peace.

А за музиката, винаги си е въпрос на вкус. Но е факт, че умеят да правят шоу.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 21:55 от 2в1

# 655
Не знам защо това ми намирисва на вмешателство от страна на бившата им компания SM Tired, които май все още не могат да се примирят с това, че момчетата вече поеха по собствения си път.

Дългите пипала на S.M. Entertainment явно са навсякъде... No Min Woo също е бил част от тях, но ги е напуснал. Явно има защо.

2в1, искам само да попитам за It's Okay, Daddy's Girl. Сетих се, че Lee Donghae още не съм го гледала никъде (а си ми е слабост на сцена) и му прегледах сега кратката филмография. Видях, че играе тук и веднага ми просветна, че наскоро когато изгледах I Need Romance и се заговорихме за Choi Jin Hyuk, ти го спомена като сериал... До колкото разбирам двамата играят братя...
За това евентуално за в бъдеще да го имам предвид... Мнение?

А за музиката, винаги си е въпрос на вкус. Но е факт, че умеят да правят шоу.

Абсолютно! Мен точно това ме интересува - шоуто и го получавам в много от тях.

# 656
rossonera, малко в повече му идва драмата на моменти, но лично за мен сериалчето си заслужаваше гледането. Впечатлих се тогава от държанието на двамата братя към човек, който се предполага, че е ББ убил брат им. Пробвай го, ако не ти хареса винаги можеш да го зарежеш.

Що се отнася до музиката и шоуто, ами как да кажа ............ по-голама част от това, което публикуваме тук си е комерсиална музика. Тя е направена, за масовият слушател. Да танцуваш на нея в дискотеката, да си я тананикаш, докато караш колата си или докато си домакинстваш в къщи. Много от тези песни няма да се помнят след някоя и друга година, но пък някои от тях вече са станали емблематични за определена група или изпълнител. Това което мен ме впечатлява е таланта на някои от изпълнителите. Един Junsu (JYJ) или Daesung (Big Bang) или Jung Dong-ha (Boohwal) имат такива гласове, че ме побиват тръпки от някои от техните изпълнения на живо.
За момичешките групи и аз не ги знам много-много. Прекалено пискливи, лигави, бонбонени и сладникави са ми повечето от тях, но пък имат някое и друго попадение и те.

# 657
Благодаря за мнението! Ще го пробвам със сигурност по натам.

Junsu (няма да се изморя да го хваля или да се възхищавам на гласа му) и Dong Ha са ми ясни, виж на Daesung не бях слушала много соло изпълнения.
Носят си настроение песните на мъжките K-pop изпълнителите. Факт е това за мен.
Ето сега като споменахме и женските групи, гледах вчера изпълнение на живо на някаква корейска женска група Bella с участие на Mir от MBLAQ. Ами пееха си девойките, публиката кротка, и в моментът, в който на сцената излезе Mir си представи какво подивяване стана. Крясъци, викове, ръкопляскания, публиката подивя. Ясно е защо, нали?

Bella feat. Mir MBLAQ - Get Down

Аз така се напъвам да ги слушам женските групи от време на време, само заради участието на някои от момчетата в клиповете. Както и песента на G.NA само защото в клипа участва рок любовта ми Jung Jinwoon - G.NA - Black & White

Излезлите днес два тийзъра на започващия скоро по KBS сериал с Choi Siwon (още един певец, който се налага доста на екран) - Poseidon.

Poseidon Teaser 1

Poseidon Teaser 2

Апропо, Siwon ми е страшно интересен като личност. Израснал в много богато семейство - баща му е главен изпълнителен директор на голяма фармацевтична компания, с бизнеса в която той категорично е отказал да се занимава. Музикант, снима на екран, също така е изключително религиозен християнин, дори се е опитвал да посвети и Kim Heechul, който е атеист. Споделял е, че след края на кариерата си ще се посвети на мисионерство.
Като се сетя за сцената с разкопчаването на ризата от Oh! My Lady и снимките за Men's Health, много ми се свиди за мисионер, ама като е рекъл...

Siwon също е и барабанист. Той е човекът, който замества на барабаните No Min Woo след напускането на The TRAX през 2006 г., за няколко участия. Интересно...

# 658
  • София
   Кой се интересуваше от Bae Su Bin?  Peace

# 659
  • София
  Heechul и клетвата му!

Общи условия

Активация на акаунт